Євромайдан!(3)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Gala, Dec 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Mikekomar @mikekomar

@ukrpravda_news ЛЮДИ ПЕРЕКРИЛИ ДОРОГУ НА ПЕРЕВАЛІ ДЕ ЗНАХОДИТЬСЯ КОРДОН ЛЬВІВСЬКОЇ І ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛ. ЩОБ НЕ ПУСТИТИ ЗАКАРПАТСЬКИЙ БЕРКУТ

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Пупсик
    То вже три місяці триває

3. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Дівчата, трошки зменшуйте агресію. Хто Вам сказав, що я жалію будинки більше ніж людей?

Я хочу зрозуміти навіщо Ти палиш сьогодлеі те, що завтра Ти будеш відновлювати?

4. irushka

irushka Well-Known Member

Щось мені згадалось як тут про скинутого леніна в Києві дискутували. Тепер леніна хтось згадує? Хіба з будинками не те саме?

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

це наші-то чиновники менше вкрадуть? не смішіть.. "война-войной, а обед по расписанию"

Палять, нищать, бо виплескують свою ненависть, свій гнів на все, що є представником влади. Тільки так я можу то все пояснити.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ви думаєтее що пишете? Люди гинуть зараз . Вже. І завтра нас приїдуть сюди вчити життю. Чи ви думаєте, що в наше прекрасне місто ніхто не сунеться? Ви хочете щоб спалили прокурорів? То чо пишете в третьому лиці? Молотова вам в руки і вперед. а то жар чужими руками розгрібати підло.
    Хтось зливатиме справи? А людей не вернеш, про то ви подумали?
    Люди мають залізні нерви? Три місяці чекали, що їх хтось очолить, поведе, навчить. Дочекались чого?
    Тому не смійте гадити на тих, хто зараз вийшов на вулицю, а не сидить в теплій хаті і за компом філософствує як то має бути

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Щодо майна: втративши голову, за волоссям не плачуть. Розмежовуйте зерна від полови, плз.

8. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Bree van deKamp
    Бо то напевно є якась стратегія повстання, революції, боротьби з режимом

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Звернення Садового

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

ВОООТ! Списавши на знищення справ, закриють справи по справжніх вбивцях, злочинцях і т.д.

Але справді, то зараз не основна біда. Я вже не можу дивитись громадське. Серце розривається. І вимкнути не можу.

11. marianast

marianast Well-Known Member

ну не скажіть. я ВІРЮ, що це все не даремно. І люди отримають те, за що боряться.

12. SoLana

SoLana Well-Known Member

Звернення мера Львова Андрія Садового. Він закликає львівських силовиків ставати на бік народу.

13. mamba

mamba Member

Во-во, за наш кошт ремонти зроблять і ті ж самі далі сядуть в свої кабінети. Якщо не ті ж, то такі ж самі...
    Аж плакати хочеться- "люди сі не втримали і понищили адмінбудівлі", типо це поверне вбитих людей... ну якщо нема терпцю, то йдіть дров нарубайте в прямому значенні - швидко агресія пройде...
    Ше раз кажу- це наше місто! Пікетувати, страйкувати, вимагати відставки і звільнень, афішувати несправедливість та правопорушення- інший шлях є.

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

оце переконання в принципі перекреслює все те, за що зараз бореться народ.

І так само апріорі робить абсурдними і наступні дії, вами запропоновані:

15. Allo

Allo Active Member

Списавши на знищення справ, закриють справи по справжніх вбивцях, злочинцях і т.д

Палити і нищити треба з розумом. Наприклад, у мене обікрали квартиру, а ніхто шукати не буде, бо справи нема, не кажучи вже про серйозні злочини. Особливо гарячі на Київ можуть їхати.

Ось ще цитата з ФБ:Усе що робиться, а ще не кінець, треба робити дуже обережно. З міліцією не сваритися, вони не проти нас. І організація плюс постійні консультації з неофіційним Києвом. Лишнього не палити. Бо це все стане цеглинами позбручного сценарію, якщо невдало користатися. Львів не має горіти. Силовики мають здаватися за рахунок масового тиску а не вогню. Це має читатися як підпорядкування громадою міста та силовиків, а не захоплення. Просто майте це на увазі, спілкуйтеся з Києвом, моделюйте ситуацію в голові на два кроки вперед. Заспокоюйте гарячих, аби не було як з Рудяком

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

То давайте складем руці і тяжко будем нарікати на нашу важку долю.
    Три місяці тільки тим і були зайняті? Людям життя хто верне, прошу відповісти!

17. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Пост від Марти Карапінки, диригента хору "Аксіос"
    МОЛИТОВНІ ЧУВАННЯ
    Друзі-українці-християни!
    З благословення о.Іллі, настоятеля Святомихайлівського монастиря монахів студитів, що знаходиться за адресою м.Львів, вул.Винниченка,22, в каплиці пророка Іллі, що є при цьому монастирі, цієї ночі будуть проведитися молитовні чування. Вони розпочнуться десь о 22.30.
    Програми, як такої, нема. Будемо діяти за обставинами. Головне, що є люди на Майдані, які потребують нашої молитви!!!
    Якщо є охочі приєднатися до молитви протягом ночі, то прошу дзвонити безпосередньо до мене, щоб ми могли відчинити двері монастиря.
    0972178369 та 0937756690 - Марта.

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я згідна на 200% але для того треба, щоб процесом хтось керував. Того нема. І на фоні тих безчинств які діються в Києві дуже важко зберегти холодний розум

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ви чули? Опозиція ні до чого не домовилась??? Яник хоче, щоб люди розійшлись додому!! І Кличко не дав йому в рило??

20. marianast

marianast Well-Known Member

Яник відправив опозицію геть. не захотів говорити, хоче щоб люди розійшлись і все

Thread Status:
Not open for further replies.