Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. APR

APR Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Вахтанг Кіпіані ФБ
    2 хвилин тому

Щонайменше 6 загиблих, серед них - літня жінка.

2. VERO

VERO Well-Known Member

ЯНУКОВИЧ ДАВ ВКАЗІВКУ ЗАЧИСТИТИ МАЙДАН МАЙДАН БУДЬ-ЯКИМ СПОСОБОМ.

О 18год. у багатьох. церквах вечірні служби. Будуть молебені за Майдан. ДУЖЕ ПОТРІБНА МОЛИТВА!!!

3. marianast

marianast Well-Known Member

ВВшникам роздали автомати калашникова - Громадське. Господи, зупини їх.....

Леся Оробець
    4 мин. назад
    Янукович і його оточення організували цілеспрямовану провокацію, пастку для протестувальників

Всі так звані мирні переговори являли собою чітко сплановану пастку. Вони були спрямовані на затягування часу і підготовку силової операції. Янукович не збирався йти ні на які поступки з самого початку, ні на єдину секунду. Всі танці навколо політичного процесу, закулісні переговори про зміни до Конституції - мали на меті лише заманити протестувальників в пастку.

Сьогоднішній день був чітко спланований і зрежисований принаймні за тиждень. На даний момент київське метро відключене, а всі в'їзди в Київ наглухо заблоковані. В Києві як мінімум в кількох місцях (наприклад гуртожиток КПІ) відключений інтернет. В столиці за кілька годин ефективно введений надзвичайний стан, і не кажіть мені, що все це було зроблено без розвідки, плану і підготовки. Будь-хто розуміє, що така операція, яка захоплює ціле 4-мільйонне, місто готується як мінімум кілька днів, скоріше 2-3 тижні.

В центрі Києва були накопичені великі резерви міліції і внутрішніх військ. Підвезені наймані бандити, вони діяли єдиним строєм з беркутом, кидаючи каміння в протестувальників і озброєні арматурою. Тактично вся операція була спланована так, щоб пропустити протестувальників в урядовий квартал і зосередженими ударами розсікти їх на ізольовані групи. Якби завдання стояло не пропустити протестувальників до Верховної Ради, був би виставлений загороджувальний кордон в старому місці - на Грушевського.

Дії міліції і підтримуючих міліцію найманих бандитів були надзвичайно жорстокими. На данний момент щонайменше 4 протестувальників вбито, серед них жінка. Ще декілька при смерті від отриманих вогнепальних поранень - беркут і ВВ стріляли бойовою картеччю, очевидно, кілька протестувальників вражені з нарізної зброї. Беркут стріляв з дахів і густо закидав гранатами натовп - теж з дахів. Декілька десятків чоловік поранені дуже тяжко, багато вибитих очей від пострілів в голову.

Це побоїще було заздалегідь ретельно сплановане і має на меті остаточно знищити будь-який натяк на демократію в Україні. Його сценаристи хочуть повторити зараз в Києві події 1993 року в Москві і назавжди поселити страх в серця українців, відбити начисто будь-яку думку коли-небудь навіть подумати відстоювати свої права.

Це не вдасться!

Мама біля сцени, постійна молитва і каже,що на Майдані дуже спокійно між людьми. Наразі штурму вони не бачать і не чують

4. VERO

VERO Well-Known Member

О 17.15год. МОЛИМОСЯ за Майдан. ДУЖЕ ПОТРІБНА МОЛИТВА!!!

5. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Ну не можу я зрозуміти львівський беркут і вв, ну що вони не можуть всім складом відмовитись їхати!!! Таке на них зло бере!!!

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

в ФБ є фото...зовсім ще дитина...

7. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

щойно казали, що очільники сбу та мвс дали мітингувальникам час до 18 години,щоб припинити заворушення.

8. VERO

VERO Well-Known Member

90-ий ПСАЛОМ Хто живе під охороною Всевишнього, той під покоровом Бога Небесного оселиться. Каже він до Господа: «Ти пристановище і захист мій, Бог мій, і я уповаю на Тебе». Він спасе тебе від сіті ловця і від пошесті згубної. Плечима Своїми Він захистить тебе, і під тінню Його крил ти надійно спочиватимеш. Обороною тобі буде правда Його. Не побоїшся страху вночі, ані стріли, що летить удень. Ані пошесті, що ходить у темряві, ані напасти дух зла опівдні. Впаде біля тебе тисяча, і десять тисяч праворуч тебе, але до тебе не наблизиться. Тільки очима своїми будеш дивитися і помсту над беззаконниками бачити. Бо ти казав: «Господь — надія моя», і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. Отже, не прийде до тебе лихо, і пошесть не наблизиться до оселі твоєї. Бо Він ангелам Своїм звелить, щоб охороняли тебе на всіх путях твоїх. На руках вони понесуть тебе, щоб нога твоя не спіткнулась об камінь. На гаспида, і василиска ти наступатимеш і потопчеш лева і змія. Бо каже Господь: «За те, що він поклав надію на Мене, Я визволю його і захищу його, бо він знає ім'я Моє. Буде кликати Мене, Я почую його; буду з ним у скорботі, визволю його і прославлю його; довгим життям обдарую його і дам йому спасіння Моє». У кінці псалма Господь обіцяє людині довге життя під Його покровом.

9. fiesta

fiesta Well-Known Member

Прохання до всіх жителів України з свідомим розумом і розумінням, запаліть Стрітенські свічки на своїх вікнах!! Моліться за Україну, моліться за хлопців які відстоюють нашу незалежну державу!!! Слава Україні Слава Героям!!!

---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:20 ----------

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ----------

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

У Львові запроваджено стан повної мобілізації. Прийшла з роботи, всюди говорять що в Києві робиться... Багато потерпілих, тільки що що в новинах розказали що несли тіло мітингувальника без голови, дві жінки отримали вогнепальні поранення в голову і в серце, є смерті, беркут і вв жорстко діють щодо людей, що тоді буде "на зачистці"? Це жах. Не хотілось вірити, але ми на порозі громадянської війни... Дай Боже розуму тим політикам і мужності усім людям, так більше не може тривати.

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Громадське з посиланням на джерела каже,
    що в потязі метро з Дарниці привезли на
    Хрещатик Беркут.

12. VERO

VERO Well-Known Member

Європа гарантувала, що в разу погіршення діятиме швидку і рішуче. Балдію від їхньої оперативності. На їх євриках в банках також кров наших героїв.

13. Supernatural

Снайпери вже навіть не ховаються. Боже, бережи людей! Сподіваюсь тої "зачистки" не буде.
    Леся Оробець повідомила в своєму ФБ: "Три трупа в будинку офіцерів. Наших. Ще 7 при смерті. Швидкі не пускають!!!!"

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

майдан заблокували з усіх сторін...
    лише 15 хв залишилось

15. marianast

Вони нас підтримають хіба добрим словом. В найгіршому випадку введуть санкції проти 2 ригів. Надіємся лише на Бога і самих себе. І не варто навіть в сторону заходу дивитись

16. VERO

VERO Well-Known Member

17.45 молимося!!!

90-ий ПСАЛОМ Хто живе під охороною Всевишнього, той під покоровом Бога Небесного оселиться. Каже він до Господа: «Ти пристановище і захист мій, Бог мій, і я уповаю на Тебе». Він спасе тебе від сіті ловця і від пошесті згубної. Плечима Своїми Він захистить тебе, і під тінню Його крил ти надійно спочиватимеш. Обороною тобі буде правда Його. Не побоїшся страху вночі, ані стріли, що летить удень. Ані пошесті, що ходить у темряві, ані напасти дух зла опівдні. Впаде біля тебе тисяча, і десять тисяч праворуч тебе, але до тебе не наблизиться. Тільки очима своїми будеш дивитися і помсту над беззаконниками бачити. Бо ти казав: «Господь — надія моя», і Всевишнього ти обрав за оборонця собі. Отже, не прийде до тебе лихо, і пошесть не наблизиться до оселі твоєї. Бо Він ангелам Своїм звелить, щоб охороняли тебе на всіх путях твоїх. На руках вони понесуть тебе, щоб нога твоя не спіткнулась об камінь. На гаспида, і василиска ти наступатимеш і потопчеш лева і змія. Бо каже Господь: «За те, що він поклав надію на Мене, Я визволю його і захищу його, бо він знає ім'я Моє. Буде кликати Мене, Я почую його; буду з ним у скорботі, визволю його і прославлю його; довгим життям обдарую його і дам йому спасіння Моє». У кінці псалма Господь обіцяє людині довге життя під Його покровом.

17. Supernatural

Постійно "засуджують" і "стурбовані". Уся надія на наших людей. Не може Україна повертатись у совок. По Громадському сказали, що регіонали сподіваються на вдалу зачистку людей, ще жесть...

18. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

вона вже почалась.

19. fiesta

fiesta Well-Known Member

Європа, консервативна бабця Європа, занадто "европейська" щоб нам помагати. Для неї слова в твітері - це вже огого яка сильна реакція. Їм там не в тямки, що тут на слова ніхто не зважає.
    Втручатись можуть хіба штати або росія і то лише там, де їм вигідно. Але бережи нас, Боже, від такого втручання.

20. marianast

Чому громадянська? Я не бачу щоб населення сходу піднімалось на захист яника. Війна громадян і презика з оточенням

Статус теми:
Закрита.