Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

думала про робочі місця, так от, потреба в товарі всеодно не зникає, до прикладу, з вересу ви перейшли на чумак. і чумак щоб задовільнити попит, мусить нарощувати свої потужності і, відповідно, створює нові робочі місця. що стосується епіцентру, то кажуть, що у київ заїхав якийсь француз, конкурент. Йому ж також працівників треба, і так з усім. Так що мені здається, що проблема з робочими місцями не така й вже критична, як то хочуть представити. Як ви думаєте? Я в загальному про ситуацію питаю. Бо зрозуміло, що для кожної окремої людини втратити роботу це страшно.

а бойкот діє це факт )))

---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:36 ----------

http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/6/7012920/ тільки б то все мирно відбулося.

2. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Минулого року пройшлася чутка, що Практікер мають закривати в Україні. Причина в тому, що їм невигідно тут працювати, оскільки вони використовують прозорі схеми ввозу товару, тоді коли Епіцентр і Нова Лінія, власниками яких є провладні люди, користуються "сірими" схемами, що, відповідно, впливає на кінцеву вартість товару. З одного боку, кожен шукає, де дешевше, з іншого, ясно, що недоплачені податки потім агукнуться в іншому місці. Але багато людей не схильні думати аж так наперед. Ну і скільки можна рубати "не свій" бізнес? І то кругом так.
    Мій чоловік пішов з компанії, яку купив регіонал. То було 2 роки тому, умови стали гіршими для працівників. Все їм хочеться викачати з людини максимум, заплативши при цьому мінімум. Іноземні компанії мають геть інший підхід.

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ДАМО ВІДСІЧ ЗАЗІХАННЯМ РОСІЇ НА УКРАЇНУ!
    (Прохання перепостити собі на стінку і заповнити форму внизу)

Росія розпочала безпрецедентний тиск на Україну, який весь час наростає. Спочатку – відмова знизити «братню» ціну на газ (Росія знижує її кому завгодно, але не Україні). Після цього – ліквідація квот на безмитне ввезення українських труб. Потім – численні заборони на експорт до Росії українського м’яса, сирів, шоколаду. За ними – складання чорного списку «ризикованих» українських підприємств, до якого увійшли найбільші українські експортери. Далі – цинічне вбивство російськими прикордонниками українських рибалок в Азовському морі й не менш цинічне захоплення російськими автоматниками будівлі соціально-культурного центру в Севастополі. І нарешті з 14 серпня 2013 року – повна блокада ввезення українських товарів на територію Росії. Це – неоголошена війна! І вона триватиме далі! Росія не зупиниться у своїх зазіханнях, якщо не дати їй відсіч!

Реакція української влади на всі ці події – більш, ніж млява. Тому українцям не залишається нічого іншого, як організувати народний опір намаганням Росії поставити нас на коліна. Громадянський рух «Відсіч» розпочинає кампанію з впровадження в життя низки заходів у відповідь на дії Росії. Першим таким заходом є бойкот російських товарів – http://tyzhden.ua/News/87066. Їх можна знайти за країною-виробником на упаковці, а також за першими трьома цифрами штрих-кодів - це 460-469.

Ми закликаємо усіх, кому не байдужа доля України, долучитися до кампанії й допомогти в поширенні листівок та наліпок по всій Україні. Ця кампанія має бути системною і тривалою, вона не має закінчуватись з розв’язанням чергової проблеми, бо, як показує досвід, після досягнення домовленостей з одних питань, Росія відразу ж вчиняє проти України наступну ворожу дію. І лише адекватна та тривала протидія може її зупинити. Відсутність спротиву заохочує нападника. Наявність системного і тривалого опору та постійні втрати відіб’ють у Росії бажання продовжувати війну з Україною.

Якщо Ви бажаєте допомогти в організації бойкоту російських товарів – заповніть, будь ласка, цю форму:

https://docs.google.com/forms/d/1txGN3kaB8KxIHyYDr0W3HyRVrZVJk1V7VshC-Zr51Aw/viewform

Зробити пожертву на кампанію можна через:

Приватбанк (картка): 5211 5374 1408 3761 (Решетняк Борис Сергійович)

PayPal: Oksana24@live.com

4. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

5. APR

APR Well-Known Member

Вже напрацювались, вечірнього засідіння не буде, і завтрішнього теж:girl_devil:

І здається , ще небуло тут:
    Мій Господи, ти, наковтавшись прогірклого диму,
    В пітьмі й у пожежі, та, зрозуміло, без каски,
    Стоїш за плечима в синів найдорожчих – незримо –
    Щоб руки простерти, якщо їм судилося впасти.
    Ще рано гасити це полум’я, Господи, рано,
    Згортати знамена у мороку зла позасвітнього,
    Бо зрада – ти добре це знаєш, ще глибша за рану,
    Бо смерть у прицілі найкраще відстежує світлих.
    Ти просто там стій. І тримай на долоні своїй
    Запалене місто-свічу, серед снігу і диму,
    Якщо тебе хтось не впізнає, дай знак, що ти свій,
    Що завжди стоятимеш поруч з синами своїми.

6. Pavonia

Pavonia New Member

Щодо бойкотування Росією українських товарів і їхніх цін на газ.
    Я собисто давно не купую товарі з етикеткою на рос. мові ( їх чомусь щороку більшає) і російських товарів взагалі. Бо вважаю це неповагою до мене, та і воно мені з путіним асоціюється і дратує. Ну і як росія до нас ставиться всі ми знаємо, тому підтримувати їх грошима- глупо.
    Але українські труби, цукорки, сири належать олігархам, то хай вони самі собі голови мастять, як то все вирішити. Бо наші олігархи ще ті хапуги.

7. Soleil

Soleil New Member

Епіцентр є монополістом на українському ринку, який має підтримку з боку ПР. І не дає можливості розвитку іншим будівельним гіпермаркетам. В Києві є французька мережа Лерой Мерлін, але вони не мають можливості розвитку. Ашан, щоб прийти на український ринок, мав викупити контрольний пакет акцій Фуршету.

8. KAPUCHINKA

ну сьогодні - не має, а через тиждень, місяць матиме. такий же варіант не виключається правда?

я взагалі то говорю про те ще потреба споживача нікуди не зникає, розорився епіцентр, то відразу на його місце хтось прийде і робочі місця теж будуть. хіба ні?

---------- Додано в 10:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:40 ----------

якщо не буде підтримки з боку народу, то підтримку ПР може собі запхати...

9. Soleil

Soleil New Member

Матиме, лише після зміни влади.

10. Pavonia

Pavonia New Member

В мене в чоловіка аж істерика почалась, коли я йому сказала, що бойкотуватиму епіцентр, бо він майже все там купував для роботи. Але нічого, знайшов все що йому треба безпосередньо в Китаї та в Україні. Тепер каже, що навіть якщо Гереги вийдуть з ПР, всеодно в них не купуватиме, бо дорого і неякісно.

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:47 ----------

А можна взагалі не купувати в посередників- а замовляти по пошті в Китаї, через то самий сайт Алібаба, хоча б.

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

З Громадського ТБ:
    Ось так і поширюються плітки:girl_devil:.

13. Artemida

Artemida Well-Known Member

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я знову про своє. Дуже сумно і навіть встидно, що люди продовжують не вірити в те, що таки Булатова катували. А то значить той, хто веде ту інформаційну війну, має успіхи, на жаль... А Булатов, який ітак натерпівся, тепер ще мусить всім доказувати, що його дійсно катували. Ось фото вуха

https://www.facebook.com/photo.php?...10595511.49446.100001577499523&type=1&theater

Фото велике, тому не копіюю його сюди.

І для недовірливих ще фото з лицем
    http://www.delfi.lt/news/daily/lith...ie-pinigus.d?id=63944976#dgslt-142416:5071577

15. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

І все тому, що хлопець поза 100 кг не повернувся з катувань такою собі скіпочкою, як в"язень Бухенвальду.. Дуже його шкода, сподіваюся, йому вже нічого не загрожуватиме надалі, і своє здоров"я він поправить. Добре, що хоч живий, бо я вже й не вірила в хепі-енд..

16. Delfy

Delfy Well-Known Member

Без коментарів.. "У пакеті з написом "Ліки" знаходився вибуховий пристрій"
    Пристрій спрацював в момент, коли пакет розкрили. В результаті цього молодому хлопцю відірвало кисть. Зараз він перебуває в лікарні
    звідси http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/6/7012957/

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Попередження??? жах......

18. бетменша

бетменша Well-Known Member

Дівчата, а бойкот "Родинної ковбаски" продовжується? Бо ніби то львівські регіонали саморозпустились...

19. KAPUCHINKA

У списках бойкоту є. Та й з партії, ніби, не вийшли.

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.