Євромайдан!(3)

Discussion in 'Що у світі чувати?' started by Gala, Dec 16, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Pavonia

Pavonia New Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Люди є там різні, звичайно. І нам потрібно єднатись.

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

От якраз слухаю на ту тему Яворівського. Я так розумію той лист для них всіх великий шок і вон самі толком не знають як реагувати і як то пояснювати. Він каже, що от, треба зібрати кілька чоловік і поїхати до Юлі, бо може вона чогось не знає, може щось інше мала на увазі. Ну яко мама дітей до хати загнала, а вони мають поїхати і спитати дозволу.
    Я навть не знаю що казати.

3. Sitara

Sitara Active Member

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Скажемо, що то вже давно гуляє інтернетом. Церква не визнала того пророцтва. І взагалі краще сподіватись на себе і боротись, а не рослабитись, бо все вже вирішено.
    http://catholicnews.org.ua/ugkc-zastergiaie-shcho-poshiryuvane-proroctvo-ne-maie-zhodnogo-stosunku-do-osobi-iierm-germana

5. Vona

Vona Member

6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Слухайте, знайомлюсь з юридичною частиною, і трохи збентежена. Є ГО "Майдан", є Рада Майдану, а є ще об"єднання Майданів. Бррр. Щось ті політики трохи не в ту стєп пішли

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Цікава стаття з сайту Радіо Свобода: "Добкін і Кернес готують «народну гвардію» проти «неофашистів» http://www.radiosvoboda.org/content/article/25253038.html Уривки:

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

10. Відповідь: Євромайдан!(3)

рекомендую також перечитати:
    Ustinova Alexandra

11. Setka

Setka Мамулька непосидок

Я думаю тут банально спрацьовує людська годість, мол "можна подумати вам там дуже краще живеться". Думаю люди тяжко працюють, щоб забезпечити себе і сім'ю, думаю нарікають так само на життя як власне і ми тут на заході, але погодьтесь - все таки там важче людям повстати проти всього, той хто йде на таке - в моїх очах вже герой. Будемо молитись щоб нам всім УКРАЇНЦЯМ не залежно від того де ми мешкаємо стало легше, щоб ми змогли вибороти свою свободу на всіх і за всіх!

12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

У мене якесь таке відчуття, що майдан "затихає"...
    Чекала, що сьогодні буде хоч якась наша перемога у ВР, але нічого не відбулося.
    Кличка шкода, бідний їздить до того Яника і їздить...

Я щось дуже боюся, щоб майдан не розійшовся, бо таке враження, що Яник якраз вирішив чекати цього. Заблокувати би йому виліт до Сочі - немає чого туди висовуватись - хай би тут вирішував проблеми!

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

я десь натрапляла на статтю, дн писало як Янукович може піти на другий срок президенства. Так там , одним з варіантів був - повернення до конституції 2004р, бо тоді парламентська більшість його підтримає ( а він про це постарався уже в грудні) ,а завдяки цьому він має право на президенство. якось так.

14. Pavonia

Pavonia New Member

Росіянин з Одесси, пише про західну Україну. Дочитайте до кінця, весело

http://pankapellan.livejournal.com/

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Тобто право бути обраним двічі передбачено обома редакціями

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

натрапила на ось таке - блог росіянина ( партія націоналістична). коменти теж цікаві.
    Алексей КУТАЛО: Про Украину. Наконец-то всё определилось

і ось такий абзац , теж з сторінки того обєднання ( уже інша стаття, але теж про нас)
    Пришло время всем национал-патриотам, тем от которых зависит историческая судьба России и мира, встать на одну из сторон: Путин или Майдан, диктатура или свобода, дальнейшие репрессии или национализм!

17. VERO

VERO Well-Known Member

Роман Сеник був прапороносцем Бойківської Сотні Самооборони Майдану.

Раніше він служив прапороносцем в миротворчому контингенті ООН в Югославії.

В 1989 році він перший підняв синьо-жовтий прапор у своєму селі.

Через все життя він йшов з українським прапором.

Вранці 22 січня, коли Майдан відбивав чергову атаку Беркута, він був на передовій з блакитно-жовтим прапором в руці. Куля прошила руку, в якій він тримав прапор. Вбивця цілився в прапор. Роман не випустив його з рук, навіть коли пораненого в комі привезли в лікарню.

25 січня Романа не стало.

Побратими з Бойківської Сотні змонтували фільм про життєвий шлях Романа Сеника.

Вічная пам'ять.

Герої не вмирають!
    http://www.youtube.com/watch?v=2SL0W1oSIIk

18. Відповідь: Євромайдан!(3)

Після тої статті не можу не казати, що в теперішній ситуації винні насамперед люди, які обрали зека призидентом. Може для когось то й нормально - сидів та й сидів(як для тої жінки з Єнакієво, вона каже, що то добре, багато хто сидить), але тепер ми всі тюремщики в його приватній зоні? чи як?

19. APR

APR Well-Known Member

[​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

20. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Thread Status:
Not open for further replies.