Євромайдан!(3)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(3)

Ну так... слова погано вивчили, то й в роль не вжилися. Або акторство не їхній талант.

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

і мені здається, що захоплені хлопці говорили аж надто завчено... як віршик в школі...

3. Sitara

Sitara Active Member

Яник запропонував Яценюку посаду прем"єра? Чи я щось не то зрозуміла?

4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Та яка перемога? Ще далеко...
    Мабуть Бімба побув у Європі і вирішив там залишитись - засцяв. А крісло то пусте, а тут треба якось хряку рятувати свою д. То чому б не піти на такий крок? А ще дачку нову треба добудувати. Тільки жити нормально почав.. А тут народу щось не подобається.:girl_devil:

5. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Ем... то я навіть не знаю... з одної сторони вже ж ліпше Азірова. Але з іншої, то ніяка не перемога, а просто подачка для відступу. А от що на це скажуть ті, які мерзнуть, страждають, б"ються? Ойой... не думаю, що вони будуть в захваті.

6. мамочка

мамочка Well-Known Member

і повернуть конституцію 2004 року?

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Я. погодився змінити Конституцію, щоб зробити Україну парламентською республікою ( тобто зміни лише у цьому плані)... Кличку запропонували посаду віце-прем єр міністра з гуманітарних питань...Тягнибока "прокатили"?...

9. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Сьогодні говорила з сестрою, то вона казала що в них в будинку є родичі беркутівця зі Львова, то він поїхав до Києва ще до подій 19 січня зі сльозами на очах, бо йому пригрозили що якщо ні то вбють його родину.

10. marianast

marianast Well-Known Member

А мені розповідь міліціянтів видалась правдоподібною... навчили їх добре і били добре... я не вірю тільки через те,тримали в КМДА, по іншому би засумнівлась

11. Галюсік

одна нова людина з іншими поглядами нічого не зробить у великій системі.
    Навіть депутати ПР бояться виходити з ПР, а що думаєте, Яцеку не поставлять умов і погроз?

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

він і так мав би покинути своє місце прем єра- по віку- 65 років граничний вік.

13. Morenka

Morenka Active Member

Чи захоче Яценюк обміняти "кулю в лоб так кулю в лоб" на прем'єрське крісло? Думаю ше й як. Буде народу лапшу вішати, що виправить всю ситуацію в країні і в нас все буде чудово, хай лише Майдан підтримає цю пропозицію і порозходиться. Але мабуть народ не купиться.
    А шо іншим двом пообіцяли?

14. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

щось якось то все так мутно з тими призначеннями-переназначеннями... :girl_impossible:

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

З ФБ Sergey Vysotsky
    Ну от сейчас мы и узнаем насколько Сеня с народом. Если Янукович уже пошел на такой шаг, значит он ощущает близость конца. Следовательно, надо дожимать.

16. marianast

marianast Well-Known Member

17. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

він же здається ще за рік до свого 65-річчя вніс поправку що для чиновників вищого ешелону це обмеження не стосується. Завбачливий

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вже не мав.
    Він завбачно поміняв "правила" під себе і свій вік.

19. Галюсік

Десь тут писали раніше, що до тих законів внесено якусь поправку ним же, що не мусить, а може продовжувати бути на цій посді і після 65.

20. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Кличко- віце-прем"єр міністр з гуманітарних питань, а Тягнибок -пролетів чи як?

Статус теми:
Закрита.