Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Думаю що такі рішення не приймаються в 24 год., на то потрібно більше часу і на попередження та мобілізацію людей. І до того ж хтось з тих "іродів" казав що НС не вводитимуть, хоча їм довіряти не можна однозначно.

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

коли прочитала, що трійця війшла від гаранта без коментарів, то перша думка була - що їх також знайшли, чим притиснути, щоб замовкли.(((

4. Альона

Альона Well-Known Member

А де Мустафа Найєм?

5. Just me

Just me Member

Дівчата, тут мене в карму питають, де я взяла ці номери і чи вони реальні. Їх розповсюджують офіційно через сторінки Майдану у ФБ. Номери дійсні, спочатку дехто брав трубку, але більшість коханих обранців свої телефони вже повідключали. Найкраще писати смс-и, коли включать - повідомлення дійдуть, ви будете бачити, коли і зможете зателефонувати і вітати їх зі святом, яке буде на той момент.

6. Daisy

Daisy Well-Known Member

Надіюсь щось зрушилось(з ФБ) :Sergei Hadzhynov 2 хвилини тому Гаишники получили приказ блокировать ‪#‎майдан‬, но не спешат его исполнять. Регулировщики без проблем пропускают всех, кто говорит, что живёт в центре и даже не замечают тупо объезжающих их автомобилистов. Ещё немного и я начну любить ГАИ))) Из радиоканала ‪#‎Automaidan‬: Гаишники остановили авто и спросили: -куда едете? - на Майдан. везём шины - проезжайте, только аккуратно )))) ‪#‎автомайдан

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Давайте трошки помріємо :girl_blush2:

8. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

З російського джерела:
    Зацікавило те, що ця інформація була опублікована сьогодні о 9:57. Але ж в Україні про ці зміни стало відомо пізніше? Чи то я щось плутаю?

9. VERO

VERO Well-Known Member

Бігуча стрічка ТВІ: Міністр оборони заявив, що армія не піде воювати проти народу!!!

Міністри, керівники буду за ваше здоров'я молитися. БУДЬТЕ ЛЮДЬМИ!!!

10. marianast

marianast Well-Known Member

11. Vероніка

Vероніка Never give up

Якщо буде прямий наказ - підуть, ніхто не буде жертвувати своєю кар"єрою і життям.

12. Daisy

Daisy Well-Known Member

ще добра новина(зФБ):
    Сергій Лещенко
    Американські посадовці відмовляються називати прізвища посібників диктатора Януковича, проти яких запроваджено санкції. Це заборонено законом США. Водночас з масиву інформації, який я маю, можу сказати, що з високою долею вірогідності в списку є Захарченко, Пшонка, Портнов, Лукаш, Колесніченко, Олійник. До кінця свого життя вони не зможуть отримати америкасньку візу - а санкції США можуть спровокувати внесення їх до чорного списку в Шенгені. І дипломатичний паспорт тут не допоможе. Щодо Клюєва суперечлива інформація. Але головний удар на Клюєва чекає в Австрії. Сьогодні вночі мною отримано докази порушення Клюєвими законів Австрії. Але про це згодом на Українській правді.

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Почались збори Народної Ради

14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Боже, нехай це буде неправда!!!!!

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

підуть. ще й як підуть

16. marianast

marianast Well-Known Member

Боже, нехай це буде неправда!!!!!
    5канал підтведив

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Та як неправда. Не просто так ж написали. Щойно теж про це читала.

18. NataliaFed

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Не сказали ще, що там на переговорах? В мене нету більше нема, ніж є, а по наших каналах нічого нового не кажуть

20. NataliaFed

У вівторок відбудеться сесія ВР
    Капець.......у вівторок, як дожити до вівторка
    Кличко : пропозиція недопущення зачистки майдану, потрібна оборона

Статус теми:
Закрита.