Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. dyzain

dyzain Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

Дівчатка, хто в курсі, які конкретно потрібно речі і медикаменти для передачі в Київ і куди приносити? Дякую.

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ого як.
    В мого навпаки- ЮТУБ сьогодні відкрили! Бо так у них все заблочено адмінами.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

обіцяла хлопцям після обіднього сну піти з ними гуляти з санчатами... вони прокинулись, а я вся трушусь і не знаю, як то піти...
    Молюся вдома, Отче Наш і своїми словами.
    Янукович Віктор Федорович, та ж зрозумійте нарешті, проти такого народу, який є зараз, не попреш. Це не буде ні розгін ні зачистка, це буде тільки початок війни. Ну знайдіть же в себе хоч краплю розуму і страху (Ви ж нас боїтеся, ми всі то знаємо, тому і ховаєтеся за стількома зомбіками у шоломах).
    Можливо, це останні години, коли можна це все зупинити хоч якось. А "якось" - єдиний метод - відкликати війська, вийти до народу, задовольнити вимоги народу.

Боже, бережи Україну!

4. Siania

Siania Love Life

А в нас заблоковано((
    Дівяатка, пишфть що відбвається! 16:00,писали що буде якась зачистка. Що відбувається??

5. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Господи вбережи народ України, вбережи своїх дочок і синів, вбережи їх життя!!!

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Несу туди.

7. cjomcjomka

наразі лише масштабні підготовки - евакуації тощо.

Львівські силовики, які звільняються - умнічки і молодці.

8. marianast

marianast Well-Known Member

. Так гостро критикована відсутність єдиного лідера так чи так обернеться (вже обертається) перевагою для спротиву. По-перше, це дозволяє уникнути непотрібних дискусій про те, "достойний чи не достойний", а отже, й потенційних розколів. Тактична робота з організації опору прекрасно обходиться без цього символічного центру. У мить, коли постане потреба будувати позитивну програму, він, безперечно, з'явиться. Той факт, що він буде позбавлений "бойової харизми", робитиме його більш чи менш технічною фігурою, транслятором волі суспільства, а не патерналістським вождем, який розглядатиме нову, трансформовану країну своїм особистим "твором".
    Остап Сливинський

9. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

треба, я коли листівки роздавала - люди тішились, бо кажуть звідки ми взнаємо.
    Т2 не показує доречі вже 2 доби.

11. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

Я незнаходжу собі місця на роботі, після роботи поїду віддавати на Театральну якісь теплі речі і медикаменти... Може то масово звертатися до Європи в соцмережах? вибачте, але шукаю будь-які засоби боротьби... якби була моя воля була б в Києві

12. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

все показує

13. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

НА КИЕВ ОТПРАВЛЯЮТ КОЛОННУ ТАНКОВ ИЗ ЧЕРНИГОВА! СЕЙЧАС ОНИ НА УЛ. КИРОВА! ИХ ПЫТАЮТСЯ ЗАБЛОКИРОВАТЬ МЕСТНЫЕ АКТИВИСТЫ! МАКСИМАЛЬНЫЙ РЕПОСТ!!!

14. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

і я так само - сижу тут, аби бачити хоча б якусь інформацію... нет слабенькийЮ, навіть на сайтах новин підвисає дико.
    Пишіть, хто що бачить!

15. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Як я Вас розумію. Я на роботі вже третій день нічого не роблю, просто не можу. Серце аж розривається, нервую страшенно. Додому приходжу і за дрібниці зриваюсь, сама на себе не схожа.
    Співробітники зараз в Києві, деякі на Стрийській. Сьогодні зранку весь офіс вийшов на площу.
    Господи допоможи нам в цей не легкий час пройти всі випробування!
    Допоможи всім хто зараз бореться!

16. cjomcjomka

лідер - це народ. Самоорганізація. Ніхто не вправі очолювати те, що не вони організовували. Думаю, що над тими героями, які боряться на Грушевського, ніхто з сучасних лідерів не вправі взяти керівництво.
    Опозиційне дипломатичне слинтяйство - фу!
    Кличко - не те щоб лідер, але через те, що в політиці новачок, ще багато людського в ньому лишилось.

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Маю багато пухових стареньких ковдр. Можна також нести? Речі вже готую. Маю і взуття чоловіче і одяг. Куртки старенькі, дублянки всякі. На стриху без діла лежить, а так хоч якось допоможу.

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Треба!
    та щось недуже)

19. Hexe

Hexe Well-Known Member

20. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Отак! Вже гору побудували, готові!

Статус теми: