Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Євромайдан!(2)

і не кажіть
    тільки от мене дивує: всі знають, що толком 2 слова зліпити він не може, то ж чого не завчить там відповіді на 10 питань, і відтараторить їх на камеру. ну просто для картинки гарної. за стільки часу, як він в політиці, досі не знайшлося людини, яка на то здатна?

2. marianast

marianast Well-Known Member

Він веде себе так, ніби Майдану нема) Це нова тактика влади, хтось мудрий підказав) Бо єдиний шанс розігнати Майдан - його не помічати, ще би 1-2 рази Беркут прийшов і на Майдан би вийшли мільйони. А так,ігноруючи він дає можливісь затихнути мирному протесту....

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:02 ----------

Шукати собі господарів,які мають інтереси в Україні -це нам не треба, не треба нам принижуватись. І в будь яку столицю світову з протягнутою рукою їздити - нам не треба, так принижуватись - щойно сказав президент Янукович, після того як 2дні тому підписав ярмо для країни в Москві і випросив грошей,щоб не втонути в тому г...ні,яке нагосподарила його команда

3. Lira

Lira Member

Оскільки ця темка активно розвивається - то може хтось пропустив пост 88 на сторінці 9, Дуже буду ще раз просити про вашу участь:) Вибачаюся за наполегливість:)

4. Gorgona

Gorgona Member

5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

і я купила...й слова написала - вперше в житті фактично, до незнайомих людей...Якось воно за мною само ходило два дні. а поітм під впливом сама не знаю як, але написала 2 сторінки :), й з того всього вирішила не листа, а манюню посилку відправити, щоб настрій стареньким створити святковий, бо дійсно їхній вчинок пробудив у мені якісь до цього часу незвідані грані мого "я", та ще й фраза гарна попалась -
    "Якщо диявол закриває перед тобою усі двері,то Бог відкриває нові!"

Вірю, що все буде добре! п.с. щодня візуалізую ялинковича у відповідних образах :)))

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Як на мене, не нова, в мене таке враження з самого початку Майдану, ще до жахливих подій 30 листопада.
    Перша його реакція - нехай стоять, потім силовий розгон, пізніше - а-яй-яй, які нечемні силовики, і т.д.
    Позиція абсолютно ідіотська і незрозуміла мені, але все має пояснення, там зверху є кому думати замість нього.

7. fiesta

fiesta Well-Known Member

Я вже листівку підписала стареньким. От піду на пошту і відправлю.

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

І я і я і я того же мненія))).
    Ось ще 2 календарика по темці від форумляночки отримаю і взагалі буде пісня))).

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Мені дуже не хочеться тебе розчаровувати, але він втратив свій вид(( Я його як зняла з стіни, то він порвався( Він був на двохсторонньому скотчі і воно пошкодило саму картинку.
    Постараюсь тобі надибати ще одного :)

10. Aelita

Aelita Well-Known Member

Блін...:shutup:, з ними каші не звариш, цікаво чи їх залякали,чи заплатили...

"КПУ відкликає підписи під проектом постанови за недовіру уряду.

Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко.

"Підтверджуючи нашу позицію по аналізу подій в країні і оцінку КПУ роботи кабміну, ми вважаємо необхідним погодитись з вимогами багатьох громадян відкласти розгляд ВР резолюції недовіри уряду", - зазначив Симоненко.

"КПУ одноголосно прийняла рішення відкликати підписи і вимагати від секретаріату виключити їх з цього документу", - додав він.

Як відомо, опозиція назбирала під цим проектом КПУ майже всі необхідні підписи, не вистачало лише три.

Українська правда"

11. rododendronia

rododendronia Member

Дівчата, доброго вечора
    Не знаю куди саме писати тому пишу сюди
    Скажіть будь ласка може завтра хтось їде в київ на майдан і має вільні місця

12. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата,зараз не печалюсь навіть, якщо жодна з вимог майдану не буде виконана.....час розставить все на свої місця..я впевнена,що не тільки мої діти,але і ми з Юрком застанемо ще покращенння не в азіровському варіанті..
    для мене основне-я погано думала про українців,а вони реально кращі...мудрі,освіченні,віддані Україні..не всі,але багато..більшість..
    я щаслива,що покоління після мене не зашугане,думаюче,без совдепівських комплексів...
    все йде....помалу,але йде..шкода ,що система,влада з нами,українцями,не йде вногу...шкода їх...
    майдан-феномен..хоч без досягнутих цілей..але є щось вагоміше,вище,аніж"банду геть"

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

це ще раз говорить про те, шо кляті комуністи НІКОЛИ не зробили нічого доброго для народу. і тре їх контору в нашій державі заборонити взагалі.:banned:

15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Зачепила назва, хоча я тут не дописувала.
    Маючи певний досвід перебування у політиці, виборах і т.д., і т.п., напишу свою ІМХО.
    Помаранчева революція 2004-го поклала великий ... молот на мої надії і сподівання. Але це минуло, я вижила і нічого не втратила, крім запланованого майбутнього.
    #Євромайдан - абсолютно протилежна річ. Але він так само зруйнував мої надії і майбутнє.
    Народ, громада - повстали вчасно. А потім розгубились і т.з опозиція вирішила знайти вихід, взяти все у свої руки і провести великий піар.
    Коли беркут тлумив дітей на Майдані, а наш презик возив ся по світу, опозиція волала з трибуни про високе і чисте.
    Мине кілька днів, і на Майдані залишаться найвитриваліші. І це стане великим розчаруванням і поштовхом до нової революції, до нових дій. Те, на чому зараз стоїть Майдна, за кілька днів розсипеться. Яник розбазарить кредить Росиї на вибори, загрузне в боргах і кредитах від інших держава. Прийдуть вибори... І Україна, яку Яник злив за 15 млрд., проголосує за Медведчука.
    Я проти нього нічого не маю. Але люди, які стоять і будть стояти, мають.
    Я не сепаратист, не провокатор. Я громадянка України.
    А ще в мене досвід роботи на виборах: 10 років. І це сумно. Бо одному дуже важко.
    Не судіть строго, це лише моя думка. Але серце і мрія чекає подиху.

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

чому? яника вже не висунуть?

знаєте.. я у вибори не вірю... після результатів довиборів 15 грудня, коли екзит-поли написали одне, коли в києві стоїть майдан проти яника, який дозволив побити дітей... і київський округ, і округ в київській області голосують за ту ж ПР? не вірю у вибори..

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Мабуть, Яник пообіцяв російськими мільярдами поділитися. Ненавиджу!

18. Tequila

Tequila Well-Known Member

Чим Європейський Союз кращий за Митний. Аргументи у карикатурах
    http://tyzhden.ua/Gallery/89753/2#gallery2

19. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Увага! За інформацією, наданою координаторм від спілки ветеранів Авганістану у Києві, Євромайдан знову оточують автобусами Беркутів. Просимо допомоги чоловіків!
    Громадська ініціатива «Рабів до раю не пускають» залучає всіх водіїв та бажаючих вирушити на допомогу Євромайдану до Києва. Автоколона вирушає зі Львова до Києва 20.12.13 та 21.12 о 21.00 від памятника Королю Данилу під гаслом «Захід не здався!». Приєднатися також можна по Київській трасі біля с. Гамаліївка ( автозаправка «ОККО»). Координатор Іван +380934399063

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.