Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

Або їм вигідно розділена Україна, або взагалі втрата державності. Згадаймо історію, Україна майже постійно була приєднана як не до Європи, так до Російської Імперії. Бо по іншому пояснити цю пасинівність з боку світу, я не можу.

2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

ви переживаєте за мінус? я виправлю. Але українці - не худоба, щоб мукати. Хто хоче жити як худоба в стійлі - маємо північну Корею, Росію, Білорусь

---------- Додано в 09:23 ---------- Попередній допис був написаний в 09:22 ----------

на скільки я знаю газохранилища знаходяться на території західної України)

3. shparynka

shparynka Well-Known Member

бідна дитина. Вічна пам!ять тобі.

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

я саме про це і пишу. їм всерівно хто ми і за що стоїмо. там абсолютно неадекватні і далекі "люди". та не люди вони - нелюди. Але якщо серед українців зараз є справжні Громадяни - вони і тих позабивають.
    Потім вони введуть НС, російські війська, половину українців переб*ють, інші - пропадуть безвісти або будуть сидіти по тюрмах і все. ми будемо хавати їх хлєб, російські продукти, податки будуть неймовірно високі, ТВ програми всі будуть назавжди закриті як і кордони.
    Я цього дуже не хочу. я боюсь того. Але так чи інакше - в них влада, в них сила, гроші та зброя. На жаль, їх духовним не переможеш.
    Все, страх мною заволодів повністю, мандраж, паніка, валер*яінка не бере.

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

в мене таке враження, що беркут вже бється на смерть.. вони вже готові до найгіршого.. коли раненого звіра загнати в кут - він кидається на нападника, як скажений.. отак зараз і ранений беркут..

а те, що стріляють металевими кулями - напевно запаси гумових куль вже закінчились.. тому й дали дозвіл стріляти з вогнепальної зброї, бо більше не було б чим..

жах..

6. BlackSheep

BlackSheep Active Member

він абсолютно бачив реальну картину розвитку подій яка зараз втілюеться .Соскін прогнозував криваву зачистку ще до 17 січня а також попереджав що переговори-то відтягуваня часу перед нападом.А де наші "гетьмани" були? варто може дослухатись ще когось як нема свого розуму?

7. Delfy

Delfy Well-Known Member

та звичайно ж ні. я, виявляється, боюсь смерті.. особливо, коли несправедливо помирають молоді люди від рук інших.

8. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

моя голова теж не витримує цієї всієї інформації,але я закликаю стопіцотий раз переміщатися в таких випадках у іншу гілку, або просто вимикати новини, соцмережі і молитися. Не можете вдома(на роботі) йдіть до церкви.

9. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Такого ніхто не хотів (. А сценарій проводить сама влада, недаремно кожного тижня різними подіями підігрівався протестувальний дух Майдану. Сценарій запустила влада, а простим людям напросто увірвався терпець.

10. WildWind

WildWind Member

Ви вважаєте без Майдану того би не було? Просто трошки пізніше, якраз коли наші діти підростуть і будуть допризового віку, якраз щоб в Чечню їхати.
    СОВІСТЬ МАЙТЕ ТАКЕ ПИСАТИ І НЕ ДУМАТИ!

11. shparynka

А де ж наші "гетьмани"? Обхєзались? Боягузи нещасні, карманна опозиція, зло на них бере. Народ сам по собі, а вони самі по собі.

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

бо народу нема чого втрачати.. а їм якраз є огого що втрачати! Їм зовсім непогано живеться! Це народ терпить.

Дівчата, всі бояться смерті. Це природньо. Але, як пише підпис однієї з форумлянок "Рабів до раю не пускають"..

13. robik

robik Member

ВК пише, що заходив сьогодні "заходил сегодня в 3:17 Сергей Нигоян"

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

15. shparynka

то, може, перед тим. Кажуть деякі медики, що стріляв у нього снайпер. Мав 2 поранення- у голову і шию.

НЕ пам!ятаю, хто сказав, здається, М. Грушевський ( виправте, якщо я помиляюсь)- " Біда України в тому, що нею керують люди, яким Україна не потрібна". Прошу дуже, наочна ілюстрація.

16. Vona

Vona Member

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Одне слово однієї людини може це все припинити.
    Господи, невже ота влада варта крові?
    Як вони з тим живуть? Що це за гра така? Невже та людина не розуміє що та кров на ній?! Хіба з таким тягарем можна спокійно спати?

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

19. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ЯКЕ БІГТИ? ЯКЕ ВТІКАТИ? здаватися однозначно не можна. зараз йде боротьба навіть не за нас, а за МАЙБУТНЄ НАШИХ ДІТЕЙ. так, і мені страшно, але я ВІРЮ, що Господь знами! молімося!

20. shparynka

МТС заблокував гарячий номер Автомайдану- Еспресо-ТВ.

Статус теми:
Закрита.