Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Євромайдан!(2)

2. WildWind

WildWind Member

Ви почитайте про хронологічні події в тих країнах. Хоча би про Киргизстан. Бо в Молдові то все тягнеться аж до нині...
    Грубо кажучи - ваші картинки брешуть.
    Ви пишіть факти, якщо вже покладаєтесь на картинки з нету, то хоч історію почитайте. Бо реалізмом ваші картинки і не пахнуть. Там одне перекручування фактів і більш нічого. Крім того назвати Майдан "дискотекою" може лише той, хто був там пару годин і нічого не зробив зі свого боку. Ті ж, хто прийшов туди, і сказав:"Кажіть що робити", дискотекою то ніколи не назвуть. В мене муж приїхав замаханий як після гарування на полі, дівчинка, яка з ними їхала, на кухні теж не танцювала. А ті, що стоять в нічній варті, біля барикад, то я взагалі мовчу. Про який реалізм ви говорите? Відпахайте там на кухні декілька діб без сну, а тоді вже говоріть, яка ви реалістка.
    До речі набирають людей в кол-центр, навіть ті, що вдома і поїхати не мають змоги.

Не має значення де ми будемо, в Європі, чи з Росією, якщо ми вистоїмо, якщо заставимо владу слухати народ, то хто б не став президентом, більше ні одна скотина при владі не посміє підняти руку на народ. Ніколи. То буде пам’ятатись десятиліттями. Бо усі будуть знати, що встане уся країна, і буде стояти стільки, скільки треба. А якщо підпалювати/захоплювати державні установи, то закінчиться як в Грузії, - та людина, яку відстояв народ, в той же народ через декілька років гумові кулі пускала. Та почитайте вже історію нарешті! Нема більше ніде в світі такого волевиявлення як у нас! І це наш єдиний шанс. Ті підпалення парламентів нічого тим країнам не дали!

3. Aelita

Aelita Well-Known Member

Знайшла в соцмережах, то для тих, хто ще не зрозумів за що стоїть Майдан ( думаю в нас на форумі таких нема:girl_cool:), все гарно зібрано докупи :
    взято з коментарів до сьогоднішніх подій у державі

4. Маріка

Маріка Well-Known Member

Говорю про свій реалізм.
    Ви можете сутками на пахати на Майданій кухні, тижнями стояти на барикадах, та хоч переїхати на Майдан. Вірите, що це щось змінить? Вірте!
    А от я вже не вірю!
    Не вірю, що такою татикою, що застосовує зараз опозиція, вони справді чогось досягнуть

5. WildWind

WildWind Member

То песимізм називається. Бути реалістом, не знаючи історії, на реалії якої ви посилаєтесь, то так.. встидно чи що.
    Почніть з читання історії тих країн, події в яких підірвали вашу віру

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Цілий день думала отак як ви. Перечитала дописи і передумала)). Вода і камінь точить.

7. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Дивилася щойно пряму трансляцію з Майдану і якось так мені добре стало, той дух мені передався, які ті люди молодці, Руслана просто чудо, я ніколи не думала, що вона такий оратор і організатор). Я кожного вечора молюся за усіх людей які були і будуть стояти на Майдані. Святий Миколаю, подаруй Україні щастя і здійснення бажань усіх українців!)

---------- Додано в 01:37 ---------- Попередній допис був написаний в 01:24 ----------

І я вчора песимістичні думки мала, але поговорила з чоловіком, почитала дописи і мене попустило. Вірю, що з Божою допомогою все можна змінити. Направду, з понеділка по середу є критичний час і відповідний настрій, а з четверга до неділі стає легше і з"являється надія і віра, що все буде добре! Знаєте, завжди хотіла снігу на Миколая, а нині думаю, яка гарна погода і людям не настільки холодно стояти, як би могло бути із морозом і снігом. Бог з нами, це так відчутно!

8. Ная

Ная Well-Known Member

ось вчорашнє фото частини "пекельної кухні" Майдану, саме така її назва висить над вікном роздачі, за цими столами роблять канапки
    тут і справді ніяк не дискотека :girl_nea:. Я там всього за шість годин роботи так втомилася як після дня важкої роботи на полі. Працюють всі, жінки, чоловіки, старі і молоді, є такі що приходять майже щодня, є такі що на годинку і є такі що там працюють постійно. Там люди зі всієї України, багато киян, котрі приходять ввечері після своєї основної роботи. Праця на кухні швидка і безперервна, хто втомився йде, його місце займають інші волонтери, бо сидіти і відпочивати тут не прийнято. За дверима стоїть черга волонтерів, котрі очікують на готові страви і розносять людям на Майдані. Тут щиро раді будь-якій допомозі і роботи завжди багато для всіх бажаючих долучитися.

---------- Додано в 00:59 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Ми досягнемо ! Не треба розділяти на "ми" і "вони", якщо у нас є спільна мета.
    Кожен для досягнення цієї має робити те, що в його можливостях, знаннях і вміннях, а зневіри від нас якраз і очікує влада, бо в вірі наша сила.

9. Відповідь: Євромайдан!(2)

Дуже радила б всім, хто має подібні думки побільше дивитись передач з виступами опозиційних депутатів, їх блоги і т.п - вони там описують всі дії,які зараз роблять і планують робити, різні методи і способи, які ведуть до зняття чинної влади. І не потрібно говорити, що так нічого не вирішиться! Давайте подумаймо в першу чергу про тих, кого доторкнулись репресії Януковича (яким ще не кінець, бо вони ніби призупинили все на державному рівні, але в областях, районах наша міліція дуже справно працює в тому напрямку). Як же бути тим людям? В них єдина надія на Майдан, тільки після перемоги ми зможемо спати спокійно і не думати про те, скількох людей ця влада посадила за грати, це ж зовсім не винні люди, які стояли заради свого народу, заради нас з вами... Хіба ми можемо тепер все так залишити? найлегше махнути на все рукою, коли це не стосується нікого з близьких. Ми повинні стояти заради кожного з них, бо оті звільнення - це просто гра на публіку, там ще цілі списки майбутніх арештантів сформовані.
    Тільки що, до речі, дивилась Народний контроль, де піднімались всі найактуальніші питання дня, Гриценко відповідав та інші депутати, дай Боже їм сил втілити все надумане, але вони сильні тільки з нами, тому ми повинні підтримувати цих людей, а не сіяти між людьми зерна зневіри.

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Так з погодою везе))).
    Точно зверху нам допомагають!

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:08 ----------

Як тільки закрадається песимізм- або в цю темку, або на трансляцію Майдану- і він кудись зникає ттт.

11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

процитую думку з соцмережі, з якою я згідна.
    і ще Гриценко на самому початку говорив Змінити владу мирним шляхом можуть триста тисяч людей, які готові стояти на Печерських пагорбах у Києві 10–15 днів, з них мінімум сто тисяч повинні бути готовими стояти вночі

12. Sera

Як то втілити?

13. Відповідь: Євромайдан!(2)

План перемоги Майдану
    Дмитро Боярчук

14. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Читаю тут багато песимістичних думок. Включила 5-й канал, а там майдан наживо - грає музика весільна, люди витанцьовують, Руслана підбадьорює, настрій на майдані - уух! охорона віддає честь одна одній - зміна караулу, і так захотілось туди, до свого народу. Там всі думають, як я, і живуть тим, що я, бо там мій народ. Чи це не щастя бачити щасливим свій народ? Та краще хай буде такий майдан - така собі країна щастя для багатьох і наша надія на краще майбутнє, ніж далі люди сидітимуть по норах, терпітимуть безчинства влади і нарікатимуть, як все погано. Я не розумію, для чого писати, що от нащо то все, то нічого не дасть і т. д. Та це наша єдина надія - цей майдан! І ніхто не знає, чим то все закінчиться, навіть політики. Та й ми форумляни не знаємо. То може краще думати, що все буде добре, ніж що це все дарма?

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Дуже вразило оце відео

16. sani

sani New Member

17. marianast

marianast Well-Known Member

Дякую, сльози рікою, за цих хлопців просто серце розривається....

18. Sera

Дівчата- що там взагалі опозиція каже? Є шанси скинути уряд?
    Я щось кілька днів в танку по тій темі.

19. Музик

Музик Мартуська

дивлюсь інтерв'ю презика. і не розумію. журналісти ставлять лояльні питання, він дає туманні відповіді. і хтось справді надіється, що такі речі дадуть результат?

20. marianast

marianast Well-Known Member

дивлюсь інтерв'ю презика - то деж то інтерв.ю? в якому місці? це перфоманс Йалинковича)

Статус теми:
Закрита.