Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

Сподіваюсь, що тепер наш народ таки не переможуть:naci: Більше нема на кого розраховувати.

2. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

Волинські силовики здалися Майдану - можуть якщо хочуть.... і всі б так зробили і все б було інакше...
    http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1500765

3. Маріка

Маріка Well-Known Member

Щодо бойкоту.
    Я працюю в компанії яка належить Ахметову і там ще працює купа людей, які гаряче підтримують Майдан і їздили за власні кошти туди не один раз.
    Тепер (не знаю чи через бойкот чи з інших причин) за грудень різко збільшилась кількість відмов від послуг компанії. І вже є результат, що через 2 місяці 20 людей буде скорочено. Простих людей, у яких сімї і маленькі діти.
    То кому ми бойкотом робимо гірше?

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

зрозуміло що все відносно, але так само можна тоді казати що Майдану треба розходитись, бо хтось не може дістатись роботи через затори. Все має свою ціну, хтось стоїть в корках, хтось втрачає роботу, хтось втрачає здоров'я. Головне - щоб не даремно

5. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Маріко, як Ви думаєте, втрата кисті руки чи ока йде в порівняння з втратою роботи??
    В Києві люди виборюють своїм життям наше з Вами майбутнє, а Ви про роботу хвилюєтесь??

6. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

все-таки РИГам. В цій компанії клієнти відмовились від послуг, значить замовили в якійсь іншій. В тій іншій буде потреба в додатковому персоналі, от і йдіть працювати туди. Це так якщо грубо. Скорочення - це не кінець світу (рік будуть виплачувати немалу компенсацію). За цей час можна знайти достойну роботу, а риги хай банкротують.

7. Маріка

Маріка Well-Known Member

Добре, завтра я не йду на роботу щоб своєю працею не збагачувати Ахметова
    Але що мені сказати двом моїм дітям і моєму безробітному чоловікові коли вони їсти захочуть?

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ознайомились з переліком "риговських" компаній, таки величенький. Але іноді складно швидко знайти альтернативу. Хоча максимально намагаємось їх уникати. Я думаю то дуже дієва стратегія - бойкот їхніх компаній, шкода що і там не все зрозуміло.

9. Маріка

Маріка Well-Known Member

Повірте, у моєму місті знайти нормальну роботу на грані фантастики
    Скоротять мене - на моє місце прийде той хто не бойкотує. І від того програю тільки я.
    Я прерасно розумію, що бойкот може стати одним з найдієвіших інструментів.
    Але тут палка з двома кінцями. І одни її кінець дуже боляче бє по своїх.

10. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

а ви уявіть. хлопчина, якому ампутували кисть - майбутній архітектор. йому 18 років. і ампутували якраз праву кисть((
    сумно..

11. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

#Євромайдан Львів
    Iryna Sodzhak
    ДУЖЕ ВАЖЛИВО!
    Від водія, який постійно об'їжджає Київ по периметру, достовірне джерело. Сама по його рації щойно чула, як йому передавали інформацію

1. Приблизно 50 самосвалів підганяють до Майдану, мабуть, барикади будуть розбирати
    2. 400 людей тітушок грузяться з Подолу по звичайних машинах , по таксішках. Планують розбирати барикади цілу ніч. Молоді хлопці, ймовірно спортсмени, НЕ РОЗРІЗНИШ НА ВИГЛЯД ВІД ЗВИЧАЙНИХ ЛЮДЕЙ!
    3. В Маріїнському парку теж близько 400 тітушок
    4. Беркут, менти і всі решта пороз'їжджались в бік укр. дому, паркової алеї, Грушевського
    5. Половину київського СІЗО звільнили, щоб було місце (близько 2000)
    6. Військові машини і тітушки безперестанку з'їжджаються в сторону центру.

12. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

думаю, що вже десь було, але може дайте ссилку. Бо я тільки листівки мала (там маленький перелік), а в неті можна і не дуже достовірну інфу знайти.

13. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

то ви проти бойкоту? добре, це ваша позиція, вона зрозуміла, але якщо ви проти бойкоту лише через те що він вдарить особисто по вас - то може дійсно варто пошукати інше місце роботи? хоча б спробувати, це теж буде ваша особиста підтримка Майдану, і до Києва їхати не обов'язково

14. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

знайшла :)

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Надіюся, що це неправда.

16. Маріка

Маріка Well-Known Member

Ні я не проти бойкоту. Я просто озвучила "другий бік медалі"
    Особисто я звільнення не боюся. На рахунок роботи живу за принципом "якось буде" і вірю в свого чоловіка, що як не як він основний годувальник, а його заробіток від торгових марок і компаній не залежить.

Як би мала можливість змінити роботу, з радістю би це зробила. Бо і відношення до людей у нас "чисто донєцкое"

17. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Маріко, я прекрасно розумію про що Ви...
    Але,... все в цьому житті має свою ціну, за правове державне майбутнє своїх дітей доводиться нам платити тут і зараз, думаю, що робота, це ще невелика ціна,.. Всі хто хочуть змін в цій державі цими днями чимось (все таки витру...) жертвують..

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Мирослав Гасяк
    На вулиці Стрийській автомайданівці продовжують блокаду. Але без «мєнтовських пантів» там теж ніяк. Саме годину тому туди прибув «мусорок» в нетверезому стані, де почав погрожувати активістам. Ті ж у свою чергу викликали службу ДАІ і силою забрали «ксіву», якою розмахував «мусорок». Начебто нічого не віщало біди, але півгодини потому туди приїхала машина БМВ із «братками», де почалися конкретні розбірки.
    Тому велике прохання! На даний момент на Стрийській терміново потрібні журналісти та якомога більше активістів! Не будьте байдужими! Доля держави у твоїх руках!
    МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ

---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:40 ----------

Чисто Львівське Житіє !!! ™ ✔
    Чи є журналісти на роботі зараз???

На Стрийській потрібна допомога. Проста присутність ЗМІ може допомогти!
    з усіх питань звертатись 063 949 68 03 Роман

Відгукніться!
    Слава Україні!

---------- Додано в 01:44 ---------- Попередній допис був написаний в 01:44 ----------

Хто має телефон нашої Федів Іванки тут? Хто знає - подзвоніть їй!

19. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Василь Рудейко
    О18.30 був на зустрічі з Віталієм Кличком. Коли йшов туди, відчуття були різними. Після розмови можу з певністю сказати кілька вражень: А) Він не вміє брехати, він знає про це. Говорячи з нами, говорив впевнено, очей не ховав, вони не бігали зрадливо туди-сюди. Б) Він не промовець, він знає про це ("я не вмію говорити гарних слів"). Моя думка - зараз нам промовців і не треба! Мойсей теж не був Цицероном, але саме він вивів народ Господній з єгипетської неволі. Ділом він і так вже купу разів довів, що не боягуз. В) Він - справжній і це мені в ньому подобається. Як громадянин, я за нього голосуватиму і підтримаю його. Г) Він є реалістом. Досить тверезо оцінює ситуацію. Він не поведе людей на штурм, якщо буде небезпека їх загибелі. Він дослухається до співрозмовника і шукає можливі цікаві ідеї. Д) Я думаю, шо він дармо тратить час на Тягнибока і Яценюка. Після недільного "віче" вони - політтрупи! Краще було б йому працювати з Луценком та майдданними новоутвореннями "Спільна справа", "Громсектор", "Автомайдан", "Демальянс", вони ідейні, але поки без "видимих" лідерів. Таке во.

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Щось в мене занепадницький настрій, не можу справитись зі собою
    Ось із ФБ:
    Правий сектор на сторінці у вк повідомляє: ЛЮДЕЙ НА ГРУШЕВСЬКОГО ОТОЧУЮТЬ! ПОТРІБНО ТЕРМІНОВО ВІДХОДИТИ! ТЕРМІНОВО РЕПОСТ!

А ось Голос Катапульти:
    https://twitter.com/ukr_catapult
    В нас люди навіть в таких ситуаціях почуття гумору не втрачають

Статус теми:
Закрита.