Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. manka

manka Member

2. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Відповідь: Євромайдан!(2)

Я мала на увазі що нагадування про два банки, що не є власністю ПР вважаю рекламою, причому не дуже чистою.((

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Quest історія України-Руси
    По мітингарях стріляють з вогнепальної зброї (вже не гумовими кулями)

По мітингарях стріляють з вогнепальної зброї (вже не гумовими кулями)

Активістам вдалося з’ясувати, де саме перебувають снайпери які стріляють по демонстрантах на Грушевського.

Про це щойно повідомили ІНФОРМАТОРу з місця подій.

Декількох озброєних силовиків було помічено на арці, яка слугує входом до стадіону Динамо.

Звідти ведеться, вже безперервний, вогонь по демонстрантах. Також нам повідомили, що по мітингарях стріляють вже не тільки гумовими кулями.

Багато тяжко поранених. Зокрема повідомляється, що деяким людям кулями було вибито очі. Є тяжко поранені журналісти, побито камери.

Загалом на Грушевсього не вщухають бойові дії. Активістам вдалося налаштувати катапульту і зараз вона стріляє по правоохоронцях пляшками з “коктейлями молотова”.

ІНФОРМАТОР
    http://informator.su/po-mitingaryah-strilyayut-z-vogn..

4. mitla

mitla All You Need Is Love

Краще б це було брехнею! Такі вболівальники будуть вступати у сутички точно не за українську ідею, а просто для них це буде чергова жага страшних розваг(

5. Roxie

Roxie Галицька панянка

Якщо чесно - ще не вірю в це.. постріли з вогнепальної зброї, а ще якщо в черевну порожнину, це дуже тяжкі поранення, може бути і смерть. А з вогнепальної зброї в голову - однозначно смерть. Там ж відстань маленька - декілька десятків метрів. Череп проламується запросто. Вогнепальна зброя - для вбивства, не для розгону мітингувальників. Не думаю, що вони таке дозволять, навіть якщо і дуже того хочуть. Якщо міліція стане стріляти з вогнепальної зброї по мирному населенню - думаю, що міжнародним військам буде прямий привід, щоб вторгнутись.

А щодо того, що Захарченко дозволив її використовувати, то цей наказ (я дуууже на це сподіваюсь!!) швидше для залякування.

6. Galysik

Galysik Well-Known Member

Марта Стадник на фейсбуці:
    "Не знаю, що це за люди, але з почуттям гумору у них все гаразд"

7. Vika

Vika Well-Known Member

http://www.1tv.ru/
    бачили як Росія трактує те що в нас відбувається?

8. mitla

Хоч би вони його почули

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Сьогодні молодший брат чоловіка поїхав з товаришем в Київ на Майдан, дуже всі переживаємо за нього. Дивлюсь Громадське, що там робиться - то страшно:girl_devil:

10. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Ну так цеж провладний канал, хіба там може бути інакше?! Я принципово не дивлюсь російських новин.

11. Vika

Vika Well-Known Member

я вперше подивилася. коліжанка кинула посилання. не думала що аж так все перевернуто з ніг на голову.

12. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

+1. Але сьогодні важливіше перекрити ригам все, що можна, ніж відслідковувати реклами і т.п.
    Більше того, а якщо бізнес,Ю який за цими банками стоїть допомагає Майдану, оскільки так само потерпає від ригів? Я навіть собі тоді значок з їхньою рекламою причіплю.
    Не треба зараз розпорошуватись де інде! Іде війна з РИГАМИ!!!

13. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

На якій з точок зараз найменше людей?
    Куди їхати?
    Питаю, бо чоловік збирається з кумом.

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

то і не дивно. В Білорусі те саме. Сьогодні мій колега по роботі з Білорусі на скайп пише, що- "да у вас дурдом, а не страна" . А ще- щиро дивувався тому, що народ протестує і проти прийнятих змін у законодавстві "ну у нас все то же самое давным давно было записано .У вас я там посмотрел в Киеве "веселье настоящее"

15. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Ідеологів у нас вистачає! На форумах (то я про чоловіків насамперед), в політиці. Онде, "тріє царі" вештаються по Майдану вже котрий місяць: "У нас є план". Свобода має чудову ідеологію. Музичка на Майдані. Концертики.
    Може досить вже тої ідеології і політики без результатів? Причому, яких вже не буде ніколи! Може краще нехай ультрас затиснуть десь Янику яйця, щоб аж в Росії викотились. Без політики і української ідеї.
    Чи є ще якісь варіанти?

Правда, на жаль, також в цю новину не вірю.

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

То Вам щось відповіли чи ні? Не побачив.
    Бо те, що бачу я - все сходиться. Щось не вірю я, що у цей список потрапив хтось "безневинний"!
    Зате подібну інформацію чув, мовляв - не все то правда, не вірте - від працівників з Брокбізнесу (Буряк), які про свій гаманець дбають і яким бойкот може зашкодити.

16. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Душа рветься...Щойно Громадське показувало, може хто чув.. журналіст ходить поміж реально протестуючими, і питає - страшно? У відповідь - так, страшно, але чекаємо на Західну Україну, передайте , що ми на них чекаємо, Де вони?? Вже два дні чекаємо..)))) Сльози котяться за цих хлопців.....

17. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Це так! Якщо хтось має - зголошуйтесь.
    Все, що було у нас - вже стоїть.

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:24 ----------

І вчора, і сьогодні автобуси і машини їхали! Будуть і завтра!

18. mitla

Коли бачиш цих футбольних вболівальників ультрас на стадіоні, то м'яко кажучи розумієш їхню неадекватність...Думаю, що їм буде без різниці по чиїх яйцях лупити (тим більше іноземцям)...

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Не відповіли, бо рекламу я тут робити не буду. Так само, як і антирекламу.
    Питання зараз не в виробниках - свідомі люди зараз по супермаркетах з списками ПР не ходять, а несвідомим ті списки до одного місця. То всьо демагогія і не більше.
    П.с. Бізнесу не маю, в партіях не числюся:girl_wink:

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

Сумніваюсь, що їх взагалі зараз пропустили б через кордон.
    Та в нас і своїх бажаючих вистачає:girl_curtsey:

20. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Я не ультрас. З того, що читав, чув, знаю - у хлопців просто адреналін. Їм - тлумитись. Причому, коли з'являються мєнти - ультрас один одному допомагають.
    Не все так зле. :)
    Сьогодні - це точно краще ніж Яценюк, Тягнибок і т.д.

Статус теми:
Закрита.