Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. masjaka

masjaka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

Sofiya Fedyna
    Товариство! ТЕРМІНОВО потрібні люди під військовими частинами, особливо на Стрийській 146, щоб заблокувати їм виїзд на Київ. Люди, що простояли всю ніч змокли, змерзли - треба заміна. Командування тільки й чекає, що люди розійдуться і вони зможуть прорватися. Солдати нікуди їхати не хочуть!!!!

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Євромайдан Львів

Львів, виходимо до військової частини на Стрийській! Потрібна допомога!
    Внутрішні війська не покинули своє бажання виїхати на Київ. Наші люди виснажені, їх залишилося небагато.
    Підтягуємося на Стрийську та до інших виїздів із військової частини, ми всі там зараз дуже потрібні!

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Приїхав щойно мій чоловік звідти. Потрібна заміна, бо хлопці змерзли і змучились. Вдягайте тепло чоловіків і випроваджайте.

4. masjaka

Не можна їх випустити! давайте обдзвонимо знайомих, потрібно діяти!

5. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

майте на увазі;)

6. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Мій зможе лише в районі 13 год. Якщо буде актуально- одразу туда поїде разом з термосом чаю гарячогоі канапками.

7. Roxie

Roxie Галицька панянка

а ще номера можна просто чимось закрити, замотати.. Папером, тканиною.. Це якщо в когось відкручувати їх довго..

8. masjaka

Юрій Луценко
    Стежити · 8 годин(-и) тому

9. olenkastar

Люди- це звірство!!!!!
    Беркут озвірів до садизму!

Щойно, з-поміж автобусів від беркуту вибігли двоє повністю голих побитих до крові чоловіків. Вони повідомили, що їх роздягнули до гола та побили бійці беркуту. Наразі медслужба завела їх до будівлі Національної академії наук, в якій дислокуються активісти.

10. Маруся Іванова

По 24-му: У Захарченка сьогодня день народження...

11. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

от зробити б йому подарок ,звільнити його,але ні де ж Янукович звільнить свого кума(

12. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

То Пшонка кум Януковича, а не захарченко

13. olenkastar

як то розуміти? вони йдуть до автобусів пішки, щоб їх не запідозрили чи як?

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Чоловік на Стрийський, пише що все спокійно,.але людей мало
    дуже холодно, люди з роботи одягнені невідповідно, треба щоб підїжджали на заміну.

15. Маруся Іванова

що це означає? вони будуть збиратись в іншому місці?

16. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Ми щойно з Рубчака, чай там вже не беруть, бо носять постійно. Людей трохи є і машин. Багато людей дрижить, добряче змерзли. Хто планує їхати то однозначно тре дуже тепло вдіватись, ми не розрахували що то таке противне сьогодні з погодою.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

За кого я переживаю? Я лиш за людей переживаю. Не хочеться, щоб мирні люди опускалися до тих методів, якими користуються беркутня. Дуже не хочеться агресії і пролитої крові. А вам хочеться?

ну то й не говороіть мені, бо ви з чоловіком також не там. А моя вся родина і друзі в Україні і ви не можете знати, чи вони не приймають участь у тому, тому....

Знаєте дівчата, я все розумію, я також дуже хочу, аби в Україні щось змінилося, але чому силові протести так захищають тут ті, чиї чоловіки вдома сидять? Якщо вже підтримуєте штурм, то давайте всі на Київ! Бо тільки коли буде дуууже баато людей, можна щось змінити штурмом! Я в жодному слові не написала про захист правоохоронних органів, прошу, не приписуйте дурні мені... Просто кількасот людей, які там воювали всю ніч звичайно , що постраждали. Ну бо їх мало! І поки ви з чоловіками сидите вдома, не пишіть, що ви морально з ними і що тільки так треба діяти. Бо просто морального права не маєте! Лиш якщо їхати туди і там стояти. Єдине на що є надія, що може ті сміливці ночі пробудять таки масу людей?? Хоча вже ж було кілька штурмів в Києві. І що? Приїхали на марш мільйону і поїхали додому...

І я вже писала не раз і напишу ще раз! Подивовуююся тим, хто досі в Києві, хто не боячись стоїть там, виборює за всіх! За всіх вас, ну бо ви живете в тій країні. Я українка, але певно не маю права писати , що за мене, бо я не там, але я і в Україні не живу зараз. Але не переживати за людей не можу, бо то є людське життя! Життя людині не повернути, ось тому власне я прости силових дій.

18. olenkastar

мирний протест протягом 2-х місяців був..не було застосування сили з боку влади хіба? не було жертв? було і багато. Просто зараз у людей відчай і їм вже всерівно , їх просто "задолбало".

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

дивлюсь Еспресо ТВ.. пряма трансляція з вул. Грушевського..

О, і Громадське вже запрацювало..

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я поширила те, що писали в групі львівєвромайдан. Наразі з місця інформації не маю.
    Не узагальнюйте будь-ласка, бо не знаєте де зараз чиї чоловіки і з яких причин, і що роблять, і хто як переживає. Вітторіє, якщо ви уважно слідкуєте за подіями, то зрозумієте, що на силовий спротив люди пішли від відчаю і з величезної долі вини опозиційних "лідерів"

Статус теми:
Закрита.