Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

Львів"яни, країну проспимо. Треба змінювати тих, хто блокує війська і беркут у Львові.
    Там заблокували беркут і треба підкріплення

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Тому що пси режиму.

Риторика "наказ-покарання-маленькі діти-нема роботи-бідолашні пташеняка-принесемо їм бутербродик-підставимо ліву щоку, а потім ще праву-будьмо толерантними-вони не винні" не приймається.
    Ти або з народом - або проти нього, і тут вже нема третього.

3. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так з львівського беркута вже нема кому їхати, кого блокують?

4. Azza

Azza Member

Львівський міліційський пес записував номера машин, які приїхали не випускати вв з військової частини. с**** продажні:girl_feminist:

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Як то нема. Є і то багато. МВС навпроти центру зайнятості, а беркут з сторони Тролейбусної. То спільна територія.

Останнє редагування: 20 Січень 2014
  6. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Тобто - нема кому їхати? А де ділись?
    Бачу, що на Княгині Ольги благополучно забрали листок в ментів з записаними номерами авт, що блокували дорогу. Але війсковиків там не видно.

7. Azza

Azza Member

СТБ приїхало , знімають репортаж

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Там де всі. Наскільки мені відомо, тут залишився необхідний мінімум. Навряд чи ризикнуть зовсім Львів без беркута залишити.

9. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Наукова - Тролейбусна.
    Там 3 чи 4 виїзди є з в/ч. Добре, що людей багато. Аби достояти.

10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

З ЄвроМайдан SOS:

11. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Не скажу про тих, що солдати. Начальство - агресивне і нарване. Має бути по 24-у "розмова".

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Страшно зранку включати ноут і читати новини. Просто страшно. Вже мовчу, що мусила хоч трохи поспати, але де там - зривалась купу разів за тих нещасних 4 год... Є новини, чи військові виїхали зі Львова?..

13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

4 години назад: #ЄвроМайдан Повідомляє журналіст 5 каналу: "Беркут зловив двох хлопців на Грушевського. Їх роздягли, били, обливали водою, а потім пустили голими бігти через барикади до #євромайдану зараз їх вдягли і лікують в приміщенні інституту української мови."
    Шокуючі новини від п'ятого каналу: Беркут роздягнув до гола будівельників, облив їх холодною водою та потім почав розстрілювати їх гумовими кулями, детальніше: http://youtu.be/uvmQ0mqkRDs?t=23s
    От с..

14. Ная

Ная Well-Known Member

не виїхали. Там люди , котрі чергують під військовими частинами просять їх замінити.
    з фейсбуку

15. Azza

Azza Member

перепост з контактів АвтоМайдан Львів. #АМЛьвів
    Львів'яни досить спати і боятись втратити роботу! Прокидайтесь і мчіть допомагати людям блокувати частину на вул. Стрийській 146!!! Допомога також потрібна на Княгині Ольги, 105!!!

16. Roxie

Roxie Галицька панянка

Я далі не можу прийти до себе. Вчора (чи то нині) заснула за компутером. Переживаю за тих людей в Києві. Хлопця, в якого розірвалась граната в руках шкода найбільше. В мене далі нема слів. Скажу вам всім чесно - я дуже переживаю за львівських ВВ, і також за львівських беркутівців. То нелегко робити вибір: залишитись без роботи чи сказати "А чого мені такий наказ дають? Нехай вони відповідають". І так думає кожен, починаючи від рядових, закінчуючи найвищим керівництвом.. Ми переможем, коли кожен з них буде готовий пожертвувати роботою, зарплатою, заради власної совісті.. Коли кожен з представників силових структур буде знати, що народ за нього заступиться, що він не один, не сам за себе.

В мене якась така рожева мрія, що в черговій сутичці силовики зупиняться і не підуть на народ. Перестануть виконувати накази свого керівника і зупиняться. Тільки тоді яник обіс...ся.

Помаранчева революція то ще були квіточки..

17. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

На ранок людей поменшало, дуже померзли, просять теплі речі і гарячі напої(чай, кава), просять підмінити і допомоги.

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Львів!!!! Всі на Стрийську!!!!!! Мало людей!!!!!! ВВ збираються виїжджати!!!!!!!

19. masjaka

masjaka Well-Known Member

Victor Fedorchuk
    ДЛЯ ЛЬВІВ"ЯН! ЗОЛОЧІВ ТУТ Є?!?!?! ЛЬВІВСЬКА ОБЛ. - БІЛЯ ЗОЛОЧЕВА?! hromadske.tv ОТРИМАЛО ТАКОЖ ДЗВІНОК ВІД ЗОЛОЧІВЦЯ, КОТРИЙ ТОЧНО ТЕ Ж САМЕ, ЩО ДАЛІ ПІДТВЕРДИВ... __________________Виталий Юрков: "Золочев, держите Золочев. Там часть ВВ #3007. Там 1500 человек ждут команду. В части два КПП, главное в центр города, и второе с выездом на окраину." \\ 2 ГОД. ТОМУ., ФБ.

20. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

хто може, дайте інфу по Стрийській. І якщо недайбог виїдуть машини - відпишіть.

Статус теми:
Закрита.