Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Azza

Azza Member

2. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

ну має,санкцію проти нього ще невели

3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Думаю, що в"їзд лише в США - це мало. Закрили б їм усю Європу - було б класніше))). Хай би їздили в Росію відпочивати та гроші в їх банки вкладати))).

4. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

По 24тому показують як наші блокують виїзд беркутні і ВВ

5. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Той Янусрович перед попереднім кривавим штурмом майдану також обіцяв круглий стіл...погоджуюся з думкою про те що це в нього тактика така!!!! Доречі вконтакті лікарі які на майдані просять допомоги по медикаментах,можливо хтось знає чим і як можна допомогти,куди привозити?

Sent from my ST27i using Tapatalk 2

6. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Проти нього і Фірташа здається їх ввели давним давно.
    Ахметов рипався, щоб це анулювати. Не знаю чи вдалося.

8. masjaka

masjaka Well-Known Member

Taras Rysja
    Терміново! ЛЬВІВ! Гайда на ГАЛИЦЬКЕ ПЕРЕХРЕСТЯ, вул.ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, СТРИЙСЬКУ, 146 та КНЯГИНІ ОЛЬГИ, 105! Менти вже мобілізується на Київ! УКРАЇНЦІ, ЗГУРТОВУЄМОСЬ! Не дамо цього зробити!Таксисти в курсі,але не всі можуть безплатно підвезти до гарячої точки. Не стій осторонь! Це твоя країна!!! Координатор: +380639496803

9. Rodionochka

Були на Галицькому перехресті, кажуть, що людей та машин багато, ГАЇ-шники по кутках кучками тусуються. Зараз мої поїхали в Гамаліївку, кажуть, що там щось, але поки не доїхали - інформація не перевірена. Щойно говорила.

10. Azza

Azza Member

Інфо! Дана команда ВВ виходити на вулицю, їх мають забрати інші автобуси. Будьте уважні! Там є два ге Інфа із стріму

11. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

http://watcher.com.ua/2014/01/20/na...yshut-berkutivtsi-u-svoyiy-hrupi-u-vkontakte/

медикаменти в києві
    Групі медики, які стоять біля стадіону, де починається Паркова алея, потрібен пантелол, перекис водню і термальна вода!!!Терміново!!! За повідомленням цієї однієї групи медики є 20 постраждалих від розривів гранат. Медикам глушать переговорні рації, і вони не можуть контактувати з іншими групами медиків. репост!!!
    По 5 каналу в стрічці ще пише про бинти і ще щось. Гляньте...

А що за інформація про беркутів з кийками у Львові? Звідки?

12. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

#ЄвроМайдан Парубій таки постраждав, але в строю.
    Андрій Парубій поранений вході сутичок на Грушевського. Поранена рука та 7 осколків гранати потрапили в ногу. Після цього він продовжував з Самообороною Майдану захищати людей. Зараз він в медпункті Будинку профспілок.

13. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

а то що, чи хто такі?

14. Azza

Azza Member

#Євромайдан Львів
    Координатори Львівського Євромайдану повідомляють, що бійці внутрішніх військ відступили назад в полк (Стрийська, 146), але активісти не відступають, аби впевнитися, що спецпризначенці таки залишаться на місцях, та не вирушать на Євромайдан у Київ!
    Люди на вул. рубчака і біля тролейбусної, виганяють водія з автозака. Молодці

15. olangel

olangel Well-Known Member

16. Azza

Azza Member

http://www.ustream.tv/channel/блокування-військової-частини-у-Львові-євромайдан пряме включення Львів. #Євромайдан Львів
    сьогодні о 1:44

Активісти повідомляють, що зараз об'їджають Львів. Ситуація наступна: львів'яни мобілізувалися, вийшли на вулиці та перекрили практично усі вулиці. Автомобілісти створюють блокади, аби спецпризначенці не змогли вирушити на Київ.
    Львів не спить, на вулицях тисячі активістів у піднесеному настрої!=)

17. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Все ж наш народ безмежно згуртований! Зараз, саме коли ситуація найбільш напружена, вже ніяких "тупих" коментарів я в новинах не бачу! Хочу їх постійно було море. Зараз лише взаємопідтримка :girl_in_love:

18. masjaka

masjaka Well-Known Member

Чоловік написав. Не знаю точно звідки він це дізнався, та варто мати на увазі.

---------- Додано в 01:53 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ----------

в Тернополі вв вже виїхали

19. Rodionochka

В Гамаліївці теж багато авто та людей. Кажуть, що теж там перешкоджали руху авто та автобусів на Київ, але вже зараз поки все ОК.

20. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Щодо медикаменттів ще
    "Народ, перший раз вживаю слова "максимальний репост". На Грушевського найбільший дефіцит - респіратори (не маски, а саме распіратори). Продаються в аптеках, зараз - в цілодобових. Медик каже, що на них може чи має бути клапан. А може хтось може організувати протигази (противогазы). Я сиділа біля медпункту. Приходять люди, контужені газом. Вважаю, що найкращим місцем, щоб звозити распіратори, є медпункт в Сушії на Грушевського. Ще раз, максимальний репост, бо організувати забезпечення цивільного населення распіраторами в пів першого ночі не так то і просто."

Статус теми:
Закрита.