Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

То не в ідеалі, а як само собою зрозуміло і першим ділом, але ж то
    А в нас не дуже нормальний.

2. mitla

mitla All You Need Is Love

Звучить "Ах, лента за лентою"...Все в диму, летить каміння, а люди не здаються...

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Каже чоловік, що як зараз взяти і вибрати одного з опозиціонерів на головного, то багато хто з майданівців цього не прийме. Бо люди стоять не за них, а за свободу і т.д. А зараз того не треба. Мжливо тому ми і не чуємо про головного.
    Дич???
    Ви чоловіка маєте? Він разом з вами дивиться ТБ?
    Та мого рвало, як він то побачив. Був би зараз в Києві- теж би добре до того діла приклався.
    В такій ситуації тихо мирно стояти збоку аж ніяк не виходить. 2 місяці даром не пройшли.
    Тут хіба молитися за них треба. Щоб живі здорові залишися.

4. mitla

5. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Так гарно. Хтось грає на трубі.. Нагадались кадри з "Титаніка", коли корабель тонув, а оркестр грав.. Щоправда там кінець трагічний, а тут - ВІРЮ! - буде щасливий кінець! Все ж таки приємно чути "Ленту за лентою", а не "Мурку".

6. Sera

7. mitla

Дівчата йде беркут((( Співають гімн! Боже допоможи!

8. Sera

Скипін щойно сказав, що Кличко через 15 хв буде на Громадському.
    Від Яника вернувся з новинами??

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Роман Шрайк

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

до чого тут питання про мого чоловіка? Він, як і ваш чоловік не там, а дома можна рвати що завгодно і чим завгодно....

11. Галюсік

#ЄвроМайдан Автомайдан: Беркут варварськи розтрощив машину на Богатирській і взяв заручника в автобус.

Ну і що з ними ще робити? В культуру бавитись? Вони ж уже за мирних людей взялись... тобто не з Майдану...

https://twitter.com/automaidan/status/425000074264215552/photo/1

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

я в шоці сиджу.. чесно - навіть не знаю що писати.. дуже переживаю за тих людей!! в такі хвилини язик не повертається когось осуджувати.. будучи в безпеці, в теплій хаті.. дуже-дуже за них боюсь.. осуджую тільки доблесну міліцію, яка захищає невідомо що, в той час коли має захищати свій народ..

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а перед тим хлопці взяли в полон беркутівця одного, це підтвердила журналістка громадського, яка то бачила. Його кудись повели, кажуть побили добряче, так що способи вже стали в обох сторін однакові.
    Дай Бог, щоби всі лишилися живі і максимально здорові! Це звичайно буде вина влади, але здоров'я часто не поернеш, а життя то взагалі....

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

от якби міліція пішла на сторну народу, тоді можна би було всім разом іти проти влади. Але певно це як рожеві мрії з нашими реаліями...

14. mitla

І далі звучить "Лента за лентою"...Ну МОЛОДЦІ! Хочу президента від народу (з майдану)! Герої!

15. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Кличко: Янукович пообещал урегулировать политический кризис
    Президент Виктор Янукович пообещал в понедельник утром создать комиссию из представителей администрации президента, Кабмина и представителей оппозиции, которая займется решением кризисной ситуации в стране. Об этом сказал Виталий Кличко после встречи с господином Януковичем в Межигорье, сообщает пресс-служба УДАРа.

"Мы с депутатами приехали в Межигорье и полчаса ждали у границы внутренних войск, которые нас не пропускали. Затем пустили только меня. Я подчеркнул требования людей, которые два месяца протестуют на Майдане. И что надо немедленно разрешить политический кризис", - подчеркнул господин Кличко.

16. Галюсік

#ЄвроМайдан Навколо Майдану та Хрещатика зачиняються кав'ярні. Тривожний сигнал.

#ЄвроМайдан Ігор Луценко: "зараз треба захищати майдан.
    ударні сили беркуту в районі грушевського наростили приблизно на 1000 чоловік. щойно підвези багато автобусів, більше 20. на самій вулиці їх не видно, вони ймовірно в урядовому квартал - кабмін, нацбанк тощо.
    також приїхало ще декілька водометів і автозаки.
    це означає, що у януковича достатньо зараз сил, щоб атакувати майдан."

На Грушевского парню гранатой оторвало кисть руки
    http://society.lb.ua/accidents/2014/01/19/252219_grushevskogo_parnyu_granatoy.html

17. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

а в мене була рожева мрія, що Кличко псіхане і трісне тому президентові в чоло...

18. mitla

Вони, що остаточно втратили глузд! Два місяці не чули, не бачили...А завтра будуть вирішувати...

---------- Додано в 23:04 ---------- Попередній допис був написаний в 23:03 ----------

скоріше народ трісне Кличко ( та в принципі сьогодні майже це і сталось)

19. Галюсік

#ЄвроМайдан Автомайдан: Заручника сильно били, але він вирвався з автобусу беркута і втік. Слава богу живий! Щойно повернувся га місце події. Чекаємо швидку.

https://twitter.com/automaidan/status/425005180338585600

20. mitla

Потрібно вирішувати сьогодні, негайно! А вони чекають понеділка(

Статус теми:
Закрита.