Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

Як сказали по "Громадському", страшно подумати, як сьогодні вночі Беркут може на все це "відповісти" :girl_sad: Довіри немає ні до кого, на жаль... Де ж ті лідери? Якого плану дій зараз дотримуються? Залучено ж масу людей, живих людей!

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я взагалі не можу зрозуміти що там діється. Хто за кого там і на чиїй стороні.
    То дійсно кошмар.
    Журналістам погрожують.
    Можем лишитись взагалі без інформації.

3. Альона

Альона Well-Known Member

А нелюди світло вуличне не включають на майдані. Їм темнота потрібна!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я просто в шоці... В мене немає слів...

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

думаю розгону не буде.
    так виглядає , що там свої на своїх починають "кидатися". одні ( радикально налаштовані) валять юрбою на ввсників, а інші(ті ,що за мирний протест) іх недопускають. певно зроблять владі такий подарунок...

6. Альона

Альона Well-Known Member

Не думаю. Люди, які 2 міс. мирно стояли на майдані зараз не підуть один на одного.
    Зараз ці люди роблять історію!

Sent from my iPhone using Tapatalk

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

сиджу і думаю-а який в людей вихід? ЩО РОБИТИ???

8. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дівчата, а хто знає, що взагалі робиться на вул.Грушевського? Чого там люди стоять? ЧОго домагаються? бо я щось нічого не розумію... Який сенс провокувати і давати змогу владі йти проти людей.. потім знову буде-побили людей, заарештували людей. Ну але нащо провокувати? Чи таки міліція перша почала то непорозуміння?

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Почалось з ходи до адміністрації з протестом і вимогою скасувати закони прийняті 16 січня.
    Не дійшли. Їм перегородили дорогу силовики автобусами і щитом.
    Почалось протистояння.

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ні міліція не починала. Міліція заблокувала урядовий квартал. А ті штурмують...Якщо чесно, я сама не розумію куди йдуть? До ВР?

---------- Додано в 17:50 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

Ага, точно і щоб до них приєдналися всі депутати, які мають совість і типу скасувати "закони".
    Нє, ну опозиція.......продажні свині.

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мене той Цуценюк вже дістав - от він сам вірить в те, що говорить? Чи думає, що 15хв промови повернуть довіру народу до нього і інших "богатирів", котрі 2 місяці не могли вс*атися і почати щось робити, а тільки язиками тріпали? Гррррр... Про яке дотримання законів можна говорити, коли приймають такі "закони"? Їх теж треба дотримуватися?

12. Natalia

Natalia Well-Known Member

Таки проект про велику Русь діє на підсвідомість. Ще трохи і люди признають Яника, як царя, якщо вже про опозиціонерів як про богатирів говорять...

13. Vittoriya

А який сенс йти до ВР у вихідний день, неробочий час ще й у свято??? Просто постояти коло пустого будинку? от нема логіки в діях і виходить таке..

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Це був сарказм, якщо Ви не зрозуміли. До богатирів вони явно не дотягують.

15. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

16. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Знаєте, тут бабка на двоє ворожила. Люди хотіли йти мирно пікетувати ВР, а їм перегородили дорогу. По якому це праву, не можна йти до ВР, це хіба приватна власність? А людей можна зрозуміти, влада, народ не то що провокує, а відверто знущається, так люди ще мали золоте терпіння, що 2 місяці мирно споглядали на безчинство і беззаконня. Але тут постає питання, чи люди були готові до застосування сили? Чи ведуться переговори з міліцією? Страшно, що серед активістів майдану не має єдності, дивує, що на гарячих точках не має депутатів.

17. Альона

Альона Well-Known Member

Ви трохи дивні речі пишете. Ви критикуєте людей на майдані? Чесно, не розумію.

---------- Додано в 18:27 ---------- Попередній допис був написаний в 18:25 ----------

Ніхто не знає- де Порошенко ???

18. Vittoriya

що не розумієте? при чім тут майдан? Читайте уважно і слідкуйте за новинами. Що на вашу думку робиться на вул.Грушевського? Я чесно кажучи бачу, що реально підставляють мирних людей! Що вам пояснити з незрозумілого? Що у ВР в неділю на Водохреща нікого нема? Що там бойкотувати? Від 16ого січня пройшло кілька днів і от саме нині час іти під ВР? Не бачу сенсу... Тим більше оте кидання гармат, газу-там ж не ясно хто то кидає, чи мєнти, чи такі "свої", які невідомо , чи свої.. Я розумію, що вже сил нема терпіти, але те, що там зараз відбувається, це провокація.. Мені шкода людей, які в тому участі не беруть, а можу постраждати.. І шкода киян, котрим також може увірватися терпець від тих вибухів і надиханого газу...

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Я так розумію, що Кличко вирішив бути лідером? Ну принаймні, так виглядає що він відділився від тих двох.

20. Virginia

Virginia Well-Known Member

ніби то в Брюсселі з Русланою!
    Щойно на громадському була замітка, що за заворушення на Грушевського будуть садити на 15 років... знову постраждають невинні люди(((

Статус теми:
Закрита.