Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

А там якраз і про церкву якийсь пунктик є, щось типу "екстремізму у церковних організаціях".

2. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Олег Ляшко у ФБ:

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я вже теж в це не вірю.
    Таке враження, що вони всі за одно.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Знаєте, в той день, коли повз наш дім проходив живий ланцюг до євро, ввечері після непідписання Яником угоди, моя мама мені сказала фразу: "Все, тепер то все точно закінчиться тим, що ми повернемось в радянські часи".
    Я тоді посміялась з неї, і сказала що то брєд, ніколи вже такого не буде, не ті часи, не ті люди. Мене реально роздратував той її писемістичний вислів.

А тепер бачу, що то реальність. Точніше те що робиться переплюнуло найгірші "якщо"
    То жах.

5. Neverland

Neverland Well-Known Member

Я взагалі людина добра, люблю вирішувати все полюбовно, але навіть я тут скажу таке: треба було отоді в 1-ий день майдану штурмом брати все, захоплювати владу і робити революцію. Ну не взяли б нас в Євросоюз років так років з 20, постраждало б багато людей, але ми б хоч Україною лишились. А так профукали (щоб не матюкатися на форумі) шанс. А тепер що? Стояти до 2015, чи може краще до Другого пришестя? І толку з того, що хтось там десь розглядає якісь санкції проти Януковича? Що вони реально зроблять? Та нічого. :sad:

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Чесно, я тепер думаю що то все частина великого плану. Вершину айсбергу ми бачили. А те що під водою - ні.

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А нащо до 2015? Виборів вже і так не буде.
    Не здивуюсь, якщо сьогодні майдан таки зметуть.

8. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Після сьогоднішньої зРади який там 2015 може бути. А хто привів нам ту всю гидоту, за кого ми так мерзли і стояли - тепер в теплі і добрІ. Оце дочекались

9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

опозиційні "лідери" вкотре довели, що їм йдеться про свої власні інтереси(меркантильні\політичні\бізнесові і т.д.),а не про державу чи народ.

10. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

На протязі усіх цих днів я вірила, що опозиція з народом, а зараз якось бльше видається, що своїми діями вони не те що допомагають Майдану, а ще більше шкодять, ніби чекають коли вже нарешті буде той штурм чи люди самі розійдуться. І це їхнє закликання дотримуватися закону. Де? В нашій державі?... Треба було робити так, як запропонував Ляшко, але опозиційні депутати настільки бояться втратити свої нагріті місця, що їм просто байдуже до людей, які на них поклали великі надії. Бачу, Європа і США здає нас Росії, які би жахливі події в нас не ставалися, їм все огидно і неприємно, а те що на території Європи формується ще одна тоталітарна країна, то не страшно, головне, щоб з Росією було все мирно. Одним словом, надія лише на Бога і простих українців. Може, я і неправа щодо дій опозиції, але вже просто накипіло.

11. Marigold

А ще продажність наших людей вбиває. Оті довибори, в такий час, таке піднесення - продались за гречку. А в нас ще жалілись, мол поїхала заробити а приїхала хвора. Люди за 50 грн їхали в той маріїнський, продають душу і не мають ніц святого. І ще жаліються що більше потратять на ліки ніж привезли з заробітків. Плачевно то всьо

12. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

І я думаю, що нині або в найблищі дні буде жорстокий розгін майдану. Бо, що їм люди, це ж гірше горобців, в них і стріляти можна і нічого за це не буде. Просто, дивуюся, як можна бути такими байдужими (це про опозицію) , де заклики збиратися на майдани, де хоч якісь дії?

13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

я чомусь так само сьогодні подумала. прямо закликати людей до якихось активних дій вони бояться. ніхто не хоче брати на себе відповідальність. тому і чекають, коли переповниться чаша терпіння в народу і люди не витримають тих знущань. а тоді всі "лідери" повилазять на барикади, будуть бити себе в груди і кричати як вони революцію робили, на Майдані спали і т.д.
    може я і не права, але , думаю, якби була Юля, вона б не ховалася і не казала людям вже майже 2 місяці - "Стоїмо!!. а толку з того стояння. треба діяти!

14. Marigold

А ще подумалось, виходить що недаром вони вчора силовиків стягували і зміцнювали. То що виходить що все було сплановано на сьогодні? Прийняти ті закони любою ціною?

15. Gala

Gala Well-Known Member

Тому то вони її і не випускають.....Зараз як ніколи потрібна Віра і Молитва.
    Вже чомусь і еспресо тв не працює...

16. masjaka

masjaka Well-Known Member

За СЕБЕ! І своїх дітей!

Аж ніяк не за опозицію.
    Так опозиція в нас слабенька, та все ж важко боротись в правовому руслі з бандитами. Їх знову обіграли.
    Опозиція зараз зайняла вичікувальну позицію - адже закони ще не підписав Рибак і Президент.
    Знаю одне. Здаватись не можна! Тепер особливо.

17. Roxie

Roxie Галицька панянка

Олег Ляшко - проект Льовочкіна.. Він від владної партії, щоб створити "клон" Тягнибоку.. Про це на Громадському говорили, коли було інтервю з Шустером..

Я то все зараз сприймаю як страшний сон.. Не можу повірити в той брєд.. нема ні слів, ні уяви, але надія все ще є... надія що когось (наприклад Порошенка) скурвить наша доблєсна триголова опозиція, і він знайде шлях, щоб організувати дострокові вибори..

18. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ви ще в тому сумніваєтесь?
    Я б сказала яку вони позицію зайняли. Хтось сумнівається, що підписи будуть?

19. Roxie

Roxie Галицька панянка

таке враження, що оті закони були прийняті щоб спеціально спровокувати народ.. спровокувати взятись за все що є під рукою... ну от самі посудіть: наглість вищої міри, плювок в обличчя майданівцям.. Яка реакція протестувальників найбільш передбачувана: масові немирні протести. А потім НС = можливість силовикам використовувати зброю практично проти будь-кого (під будь-яким приводом) і після 22.00 комендантський час...

20. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

Голова ТОВ "Назарець і партнери" Дмитро Назарець у своєму фейсбуку проводитьекспрес-аналіз новоприйнятих змін до законодавства.

http://4vlada.com/rivne/32519

Статус теми:
Закрита.