Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. мамочка

мамочка Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

подивилась щойно інтервю Вакарчука на громадському ТВ http://www.youtube.com/watch?v=Ys78IuxWRTI
    шкода що на даний момент такого харизматичного політика в державі немає

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

ви про ці? http://www.pravda.com.ua/articles/2013/12/15/7006937/

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

4. Музик

Музик Мартуська

так-так, дякую, вже теж вчора знайшла, зберегла собі

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

17 грудня
    Не могла зрозуміти, чому ніхто не хапається за той вік. А все дуже просто. Бімба чоловік не дурний. Читаєм уважно закон
    Вгадайте, хто автор прийнятої зміни від 15.03.2012? Правильно, Азаров. От вміє людина робити собі подарунки на день народження.
    А ми лохи навіть не знаєм, що вони в тій верховній зраді приймають.

А от і пояснювальна записка до відповідної статті

Так що 66 років Азірова держслужбі не завада.

6. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ще не відомо чи наш ялинкович щось витворив/підписав/домовився з Росією?

7. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Це треба бачити. Я спочатку не могла повірити, що та "людина" - депутат. Камера знімає, йому все одно, а чого боятися? :girl_emo: http://www.youtube.com/watch?v=Eed28MDaO6k

8. Nana11

Nana11 аспіранточка

Та то так, понти і більш нічого, вони не ризикнуть. Європа і США то вам не нещасна Україна і Грузія, як тріпнуть будуть наші сусідоньки плакати.

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Чи вони вже подуріли там всі?
    Я своїм примітивним простолюдивим мозгом не розумію зовсім, чим керуються вершки держав, коли ладні пролити кров, заради влади і багатств.
    Вони там що, зовсім в Бога не вірять ніхто?

Якщо чесно - найбільше боюсь, що ще ттт якісь воєнні дії почнуться через те, що Україну кожен хоче під себе загребти.

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дякуючи Янику я почала читати історичні книги:) Дякуючи росіянам і українцям, які хочуть обєднання "братніх словянських" народів почала читати про нас - словян. І зробила висновки, що найгірше Україні було після того як Хмельницький уклав угоду з москвою(( - епоха руїна ( яку можливо ми і до цих пір розгрібаємо).
    Братні народи - східні словяни - ні разу не вся Росія, а її маленький клаптик ( а все решта монголи, татари та інші кочівники).
    А ще про залякування, що Європа висмокче Україну ... У нас і так половина підприємств співпрацюють з Німеччиною. У моєму рідному Камянці-Подільському є 2 заводи, які співпрацюють з німцями і лише там люди мають достойну заробітню плату! У нас і так відшивається одяг для провідних фірм Європи. Думаю, Росія просто залякує нас, бо їм ми вигідні як "раби".
    Боже!!! Допоможи Україні вийти з рабства москаля!
    Як відповідь всім тим людям, які візуалізують наше обєднання - пропоную свою візуалізацію! Україну як окрему державу!
    Просто давайте кожен з нас в домовлену годину буде уявляти нашу державу успішною, самостійною, на чолі з достойним президентом!

Я це роблю останнім часом перед сном, в 23 год. Просто закриваю очі і уявляю як в Змі пишеться "Янукович іде у відставку" .)

11. lawyer

lawyer Member

була я в неділю на Майдані. отримані емоції не передати словами! починаючи з дороги Львів-Київ, коли їхало багато автомобілів, автобусів колоною, а в очах людей віра, надія, любов! ну, а сам Майдан, - це краще раз побачити... барикади, наметове містечко, приготування їжі, плакати, фортепіано, на якому весь час хтось грає, а всі навколо підспівують, національна символіка, найкраща ялинка у світі, а люди, люди - найдобріші та найдружніші!!! виконання гімну в багатотисячному натовпі і гордість за те, що ти українець! і хочеться вірити, що усі сили затрачені недарма, і Україна буде справжньою європейською країною! РАЗОМ І ДО КІНЦЯ!!! Слава Україні!

Останнє редагування: 17 Грудень 2013
  12. Solomi

Solomi New Member

ага, і кого бачите замість нього?

німця клічка
    сімянина кримінала зі свободи

капець - нема кандидатів((

13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

треба писати ДО ПЕРЕМОГИ. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!!! )))

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:40 ----------

Та йой, що нема достойного? хто б не був, це все одно у рази краще.

і з яких то пір Кличко німець? І він Кличко.

і звідки відомості що Тягнибок кримінал?

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

По такій логіці і міняти нічого не треба, все і так зашибісь.
    Люди, в нас є малесенький шанс нарешті від москалів від"єднатись. Як би то його не прос...ти?

15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Раніше також приходила така думка. Вже ні. Хоча надалі не бачу хоч трохи підходящого кандидата. Але дуже влучно ситуацію окреслюють слова Подерев'янського (правда, то він про євроінтеграцію сказав, але до вибору президента теж підходить :))

«Кажуть, що є вибір: туди чи
    сюди. Ніби як є перша причина,
    друга і навіть третя.
    Я впевнений, що ні х .. я ніяких
    причин немає, і вибору теж
    немає, тому що коли у вас в
    одній руці морозиво, а в іншій -
    лайно, то ви все одно виберете
    морозиво.
    Ви знаєте, що морозиво набагато
    небезпечніше: воно холодне, від
    нього може бути ангіна, воно
    солодке, від нього може бути
    діабет. Але це все одно
    морозиво, а не лайно. У нас
    немає вибору, ми повинні бути в
    Європі. Треба усвідомлювати, що
    Росія - абсолютно ворожа Україні
    країна», - сказав Подерв'янський.

16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

зараз мета змінити президента Я на будь кого з опозиції, хоча б для того ,щоб почати вхід в євросоюз. а на виборах 2015 вже вибирати того "достойного". імхо

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Якщо в державі нічого не зміниться, то в 2015 році і виборів може не бути. Тобто будуть вибори без вибору. Як в таких чудесних країнах як Росія і Білорусь. Ви як кажете, нам таке треба? Я панічно боюсь повернення союзу

18. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

схиляюся до Порошенка

19. Маріка

Маріка Well-Known Member

Тільки що зайшла на Яндекс і останні новини

Як видно, владі все одно, чи є Майдан чи нема. Вона його просто ігнорує і далі робить, що хоче.
    Так що 100% скоро ми прокинемось в Митному союзі і по останніх новинах ясно, що то доконаний факт.
    І заради чого далі стояти на Майдані без реальних дій і перемог?
    І навіть ті довибори. По екзит полах всюди пройшли опозиційні кандидати, в реалі виявилось, що пройшли всі провладні.
    То навіть якщо зараз і оголосять перевибори президента і до Верховної Ради, то невже вони щось змінять?
    Нічого не змінять вибори ні тепер, ні в 2015р.

20. Popi

Popi Well-Known Member

Я колись Порошенка ні як не розглядала, але послухала як він останнім часом за кордоном виступає і розмовляє, то дуже здивувалась. Розумний хлоп.

Статус теми:
Закрита.