Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

то, виходить у всьому винен данєцк? от відділимося, то відразу у нас корупція пропаде, всі стануть такі порядні-порядні, чесні чесні. самому не смішно?

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Поки що не боронять, але Ви думаєте до цього далеко?
    Вже і так всім роти закривають, скоро і до мови можуть дійти.
    Згідна на всі 100%. Мрію про це.

3. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А чий чорноморський флот в Криму до 2042 року стоятиме? А хто з Криму не вступиться ніколи і скорше підірве той крим ніж піде? А хто винищив етнічне населення Криму?

4. KAPUCHINKA

а крим що наш? його хіба татари можуть віддати, бо то їхнє. при чому тут ми? може ще англію комусь віддамо?

Крим наш, поки татари не проти, а передумають, то так і буде. От тут я не проти, але саме татари мають то вирішити, а не "освабадітєлі"

Останнє редагування: 27 Грудень 2013
  5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповім вам кіником
    http://www.youtube.com/watch?v=9WzONZ4Wrko&feature=share

6. KAPUCHINKA

не зможуть, якщо ми нею говорити будемо.

7. Lyudvig

Англія не входить територіально в склад України, щось Ви вже перемудрували.

8. Roxie

Roxie Галицька панянка

там є сфера послуг.. а в нас, у Львівській області вона є? на такому ж рівні як в Європі? нема..

не маю бажання далі сперечатись.. в кожній державі населення ділиться.. білі-афроамериканці, англічани-ірландці-шотландці, янкі-конфедерація, і т.д. і так було завжди, і так буде завжди.. може в якійсь державі і є суспільство з однорідними поглядами, але то напевно дуже маленька держава (як Ватикан), або просто виняток.. тому я не вважаю, що Україну варто ділити.. Ну але якщо вже так би сталось - нема на то ради.. Особливо виступати проти того не буду, хоч і не дуже схвалюю..

9. sani

sani New Member

ага, коли політики і вищи державні чиновники відверто зневажають державну мову...

Ірена Карпа у фейсбук запостила:

не смішно бо гниль іде звітам!

Татари мають рішити куди вони хочуть іти чи в мутний союз чи в європу!

Там де я працюю є, і принаймі ми до того прагнемо!

10. KAPUCHINKA

та чого перемудрила? Англія належить англічанам. Крим - татарам. І ми не маємо права комусь щось віддавати, бо то не наше. Всього навсього.

11. Lyudvig

12. sani

sani New Member

Данєцк - данетчанам. і куда хочуть туда нехай і ідуть, але без нас!

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

Щойно на ЗІК була статистика по Україні.. Силовий розгін Майдану засуджують 96% населення Заходу, 84 % Центру, 73% Криму, 60 % Сходу.

Все ж таки 15% Сходу і 25 % Криму підтримують дії "Беркуту" (або 25% Сходу і 15 % Криму - могла переплутати).

І попереднє соцопитування по Україні показало, що таки переважна більшість громадян хочуть відставки Захарченка, уряду Азарова. Відставку Януковича хочуть 46 %, проте 42 % не зобовязують Януковича йти у відставку.

Джерело - ЗІК. Хто проводив соцопитування - не знаю.

Останнє редагування: 27 Грудень 2013
  14. KAPUCHINKA

ну так, звичайно, добре що крайні є .от саме вони винні в тому, що хтось халтурщик, бере хабарі, краде. ну от саме вони.

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

16. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Я б так не сказала - Кримчани активно підтримують Євромайдан. Прошу не плутати кримчан і наїжджих в Крим росіян. Корінне населення Криму не завжди навіть до середнього класу дотягує, і це навіть маючи такі природні можливості... Їх росіяни дістали таки добре - всі "ласі" шматочки позахапували разом з нашими "сильними світу цього".
    Таки корінне населення Криму переживає серйозні утиски і теж від того не в захваті.

17. sani

sani New Member

ну так чого тоді той майдан, не смітіть тай буде вам єуропа!

контингент там такий... і їм то подобається - Янукович молодец

http://www.youtube.com/watch?v=mrEozbRC5i0

18. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

шось не то...

19. KAPUCHINKA

і що вам до убогих?

а що ви особисто робите щоб зберегти мову.

ми, до прикладу, вже багато років не купуємо російськомовних журналів, книжок, газет ніяких, як би мені того не хотілося. дитяче - розмальовки, книжки, кубики, іграшки, ігри, які б вони гарні і якісні не були є хоч одне російське слово - до побачення. принципово не ходимо на російські фільми і фільми з російським дубляжем .

а коли у нас будуть діти ми їх будемо вчити, що розмовляти українською це круто. будемо вчити їх гордитися тим, що вони українці.

20. Lyudvig

Що Ви пхаєте все в одну купу: хабарі, халтуру, а гнилизна тут до чого?
    Розмова йде про громадську свідомість людей. Про те, що в наших поглядах прірва, в нас різні цінності в житті, різні погляди на майбутнє.
    Якщо нічго не поміняється, то я також, але звідти з-за бугра((( справді, на жаль.

Статус теми:
Закрита.