Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Євромайдан!(2)

На жаль енергетика скоро теж піде в цю степь. Так що все може бути.

2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Та пробую я, пробую, бойкотую все, що можу, але віри в те все, вже не залишається. Її нема, нема чим живити ту віру. В пусті балачки я не вірю.
    Я свято вірила, що цього разу щось вийде і чоловіка відправляла на майдан і намагалась переконати всіх опонентів, і навіть за такою дурницею, як прапорець на машину пів Львова об!їздила і до речі, дальше з ним катаюсь, :girl_crazy: але все, дальше чорний тунель. :girl_sad:

3. sani

sani New Member

хочете в мутний союз, щось не розумію?

4. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Я говорю про нафтопереробну галузь.

5. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ну чому ж. Якщо реально запрацює громадське об"єднання Майдан, то шанс є. Якщо цей рух буде на зразок польської Солідарності, то це буде вагомо. Особливо якщо будуть впливова підтримка заходу. Але для того треба туди вступати, тим цікавитись, в то вірити. Рано складати руки. І зневірюватись рано. Все встигнеться. Наразі працюєм в напрямку створення офіційної юридичної особи, що представлятиме майдан

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

дівчата.. сепаратизм то така штука небезпечна... сьогодні хочете відєднатись від східняків, бо вони не хочуть в ЄС? залишиться захід нехай навіть по Дніпро (правий берег маю на увазі).. Чи тільки Галичину залишите (Львів, Тернопіль, Волинь, Рівне, Закарпаття, Чернівці)? А потім знов почнуться міжусобиці, знов одні області захочуть одного президента, інші - іншого.. знов будете відєднуватись? А одні області будуть більш розвинені, а інші - більш збиткові.. знов когось відкинути? До речі - західні області не мають ні промисловості, ні чорноземів, ні сфера послуг не є добре розвиненою.. а жити за що? за самі кредити від МВФ? На сході хоч застаріле обладнання, але там гроші завдяки промисловості огого які крутяться!! Сотні раз більші, ніж на заході - без перебільшення..

В єдності сила. І тільки так. Історія в нас одна - Київська Русь. І козаки по Дніпру катались на човнах, а не по Західному Бугу.. А Дніпро то Дніпропетровська, Полтавська, Запорізька, Херсонська області.. Чи ми вже від козаків відхрестимось? Скажем, що не наша то історія?..

7. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

ага віддала, росія війська ввела, то що мали робити, як сили відбити ту орду не мали?

ну так, ви віддасте, ваші діти віддадуть, боюся навіть подумати що залишиться вашим правнукам, та й чи залишиться взагалі, і як вони вас потім оцінять.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Чогось думається, що як Росії впреться, то і Крим таким самим способом в разі якщо щось вийде з-під їхнього контролю остаточно, то відберуть. Для них то - раз плюнути.

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ага.. Росія той Крим спить і бачить..

Нікому ніц не віддаєм!! Всьо наше навсігда! От як рускі захочуть до нас приєднатись - тоді вже подумаєм чи брати :girl_crazy::girl_wink: ))) А своїх нікому не віддамо. Ну і що що данєцкіє ))) Навчимо писати-говорити-думати, зїздять разок-два в Європу і ще нам дякувати будуть.

10. sani

sani New Member

західні області мають додатнє сальдо бюджету, східні же більше получають дотацій з бюджету ніж віддають, не слухайте брєд данєцкіх, що вони нас кормлять!

більше кардинальних розбіжностей в ментальності нема ;)

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Та ви мрійниця

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

не знаю як там з сальдом, але працюючи в банку можу сказати, що у Львові великих клієнтів які беруть кредити на пальцях можна порахувати, не порівняти з тим що на сході. Я як побачила суми кредитів, які видають філії банку на сході - десятки раз більші, ніж те, що в нас. І процентні ставки в них вищі, і все окуповується.. Маю на увазі виключно юридичні особи..
    Щоб їхнє сальдо стало позитивним - модернізувати обладнання на декількох величезних заводах за кредитні кошти - і за деякий час все окупиться.. А яник взяв гроші в Росії, виплатить пенсії, стипендії і собі на "кишенькові витрати" і знов буде плакатись, що знов нема грошей.. А звідки ж вони будуть, якщо кредитні гроші кидати в соціальну сферу такими сумами? Кредити мають йти в промисловість.. Бо ж відсотки пенсіонери платити не будуть..

---------- Додано в 22:25 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

я жартівниця )))) смайлики зараз доставлю )))

13. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А Кримчани сплять і бачать Росію. Принаймі ті які попадались мені в остані мої дві відпустки проведені на цьому півострові. Дуже сумно від того.

А от Білоруси з якими востаннє потоваришували, захоплювались Україною, людьми. Захоплювались західними областями, хвалили наше прагнення і любов до мови. Казали що їхнє покоління білоруської вже не знає, тільки російська, і що все йде до того, що рідна мова фактично вимерла, як латинь. Її знають хіба старенькі дідусі-бабусі.
    Хвалили свободу слова в нас, казали про те що заздрять, що в нас по телевізору можна подивитись новини не в однобокому висвітленні.
    Ох, перехвалили чи що?

14. sani

sani New Member

А що пропонуєте щоб говорити по українськи їхати в діаспору?
    щоб почуватись в безпеці їхати за кордон?
    Ваших дітей будуть оточувати тітушки...
    На біле будуть казати чорне і нагло брехати в очі і тп...
    А ваш будинок виявиться 3 роки тому проданий і всі суди то доведуть(як вчителька з києва)!
    Квартиру відберуть бо захочуть там побудувати ще один офісний центр(Павличенки), а вас посадять бо доторкнулись до судді(Смалій), і як будете знімати як ДАЇшник бере хабарі то посадять (Дзинзя) і так далі....
    Краще "заплатити" і віддати донєцк і крим. Але щоб мої діти жили в європейській країні!
    Тим більше що а ні той данєцк ані крим, особисто моїм чи вашим НІКОЛИ НЕ БУВ!!!

А як наскладаємо грошей то краще купити собі якийсь замок в північній англії, чи віллу в греції!

Хай беруть! і так там дорого і сервісу НІЯКОГО нема! Їхати відпочивати на Кіпр дешевше і краще ;) і більш цивілізовано!!

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

Кримчан виселимо в Росію, а самі заселимо Крим ))) Але Крим не віддамо. Хай помріють ))))

Ви що! Крим - то чорноморський флот. То вигідне стратегічне положення. То порти. Хай гуляють. Крим наш. Трохи інвестицій і зробимо Крим людським курортом.

16. sani

sani New Member

от мені цікаво, а як живуть банки в європі 3% кредити і 1% депозит... і при тому оплачуючі достойні зарплати працівникам і великі бонуси керівникам?

17. Roxie

Roxie Галицька панянка

і про сальдо.... справа не стільки в сальдо скільки у ВРП (валовий регіональний продукт), а погодьтесь, що східні області складають основну частку у ВВП України.. Нє, вони нас не годують, але заробляють таки більше ніж ми. Якщо порівнювати по областях.

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

облікова ставка менша.. в нас облікова ставка НБУ зараз 6,5... депозити комерційних банків не можуть аж ніяк бути менші.. відповідно кредити більші.. то все політика НБУ.. крім того в Європі обороти шалені, вони заробляють на обємах, і довіра до банків значно більша.. Більше довіри - більше клієнтів..

18. sani

sani New Member

а якщо порівняти їхні зарплати і європейські? будемо на схід рівнятись чи на європу?
    скільки заробляють в англії, де позакривали нафіг усі шахти? чи в голандії чи нідерландах... там країни як Львівська область... за 30 хв, проїжджаїш їх усіх аж до франції... і там нема металугрії
    І не повірите живуть, і не погано, принаймі краще ніж на сході!

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а хто вам тут не дає говорити українською мовою? говоріть, які проблеми? і дітей своїх навчіть не переходити на общєпонятний, як тільки його почують. мене мої батьки навчили. всюди розмовляю і у Львові і в Дніпропетровську і в Запоріжжі і в Криму. всі пепрекрасно розуміють, нормально спілкуємося. (наголошую ВСЮДИ -в готелі, в кафе, в магазині, на вулиці) а вам хто боронить?

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

я мала на увазі, що заробляє область вцілому.. ВРП області, а не конкретно "середня зп 1 працівника".. бо ж зп їм платять такі як у нас... керівники збагачуються, а люди отримують копійки..

однозначно в Європу! іншого шляху просто нема..

Статус теми:
Закрита.