Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Євромайдан!(2)

я сама готова!

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

на майдані люди різні. І не всі мирно настроєні, дехто хоче діяти вже і радикально. І невідомо як себе така людина поведе зі зброєю... А як буде зброя з боку майдану, то тоді вже точно розв'яжуться руки тим виродкам. І що буде в результаті? Так, знову ж таки, невинні людські життя буде загублено. Це насправді дуже страшно. Вакарчук мудрі речі говорить.. Він був на Грушевського і закликав людей не йти на бій, бо будуть жертви. А що воно дасть для країни? Герої? А сім'ям тих героїв як потім жити? Мені видається, що для кожної жінки краще мати свого чоловіка вдома, аніж в пам'яті, проте героя...

3. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Пригадую,як тут всі питали про ці інструменти )
    Кратко (пора снова ехать на склад): дефибрилятор, 2 кислородных концентратора, 4 пульсоксиметра, ларингоскоп, кварцево-ртутная лампа для помещений, небулайзеры, аспиратор и катетеры к нему, электрокардиограф, мешки амбу для ИВЛ, стойки для капельниц, препаратов и инструментов - не перечислить все. В общей сложности порядка $8000 получено-потрачено. Сейчас еду за каталкой, которую будут использовать в качестве операционного стола в том числе, и деньги кончились. А вот во Львове провели на радио марафон по сбору средств, собрали на дефибрилятор и кардиограф. Привезли сегодня утром. А через пять минут ровно, когда врачи ещё только недоверчиво от счастья ходили вокруг коробок, принесли человека с остановкой сердца и дыхания. "Вручную" реанимировать не удалось. А дефибрилятором - удалось. И кардиографом снять кардиограмму удалось. Оказалось - инфаркт, человек жив, и скоро будет здоров. Как сказал начмед, "пять минут, понимаешь? пять минут! второй раз в Бога поверить можно".

4. Vittoriya

тобто ти готова відпустити чоловіка на війну?
    ну я розумію, це емоції. Я також тут сиджу і маю таку злість і ненависть, а особливо як чую, як себе далі веде влада. Але чи реально я би взяла зброю? Ні... Опускатися до їхнього рівня. ВОни за своє ще будуть відповідати, це точно!

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

по тому всьому поводу був анекдот. Що прийшли гвалтівники до хати і гвалтують дружину , а чоловік каже " банду геть! мила терпи. тільки мирний протест". Гвалтівники зробили свою справи і ,сказавши , "зауваження прийнято. розглянемо" удалилися у невідомому напрямку.

6. MorsImmortalis

воно то так, але і державу треба якось відвоювати. перемовини тут не діють, як бачимо
    я ж не кажу всім дати зброю, а тим, хто вміє і знає

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

якшо всі сидітимуть вдома, то нас або переб"ють-пересаджають, або будемо тікати за границю.
    п.с.. мені себе менше шкода, ніж чоловіка. я сильніша за нього. морально

7. Vittoriya

ну анегдоти будь які зараз взагалі не в тему... певно я якась дивна, може тому , що не стою там і тому кажу, що проти насилля, будь якого.. Я не засуджую тих, хто там кидає камні, чи ще щось. Людей довели і доводять далі.. До безвихіддя, до таких радикальних дій... Але і підтримувати я такого не можу, бо в боях завжди будуть жертви.. І не тільки зі сторони ворога, а власне зі сторони тих сміливих хлопців... Мені як на фб попадається фото загиблого Сергія, мені аж погано стає від його погляду. Там якась така глибина.. А його слова-це ж моє майбутнє, мені в цій країні жити.. Він ж був впевнений, що має майбутнє!!!

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

І Гриценко, і той військовий аналітик так і казав.
    Своєму б не дала, бо не володіє навиками.

---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ----------

Що в Києві зараз робиться?
    Стріляють?

9. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, мені теж здається, що краще майданівцям зі зброєю, аніж без неї. Бо в беззброїних скоріше стрілятимуть 100%. І, звичайно зброя має бути тільки у певних людей, які знають що і коли з нею робити. А від провокацій і так ніхто не застрахований - якщо провокатор вистрелить, а решта буде неозброєна - то їх просто як мух перестріляють.

10. MorsImmortalis

та тут і без бою будуть жертви. он людей викрадають і мордують

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Все спокійно тут. Показують на майдані кіно про банду.

12. Roxie

Roxie Галицька панянка

тут дівчата давали посилання на інтервю Олексія Арестовича - автора "Теорії теплого океану"

Справив на мене враження адекватного чоловіка.

Каже, що писав теорію теплого океану тільки для мирного протесту. Зараз ця теорія ні до чого. Зараз потрібно брати зброю, формувати збройні загони самооборони майдану, тільки для того, щоб врівноважити протест. Бо силовики зараз з наших сміються - вони мають значну перевагу у вигляді зброї. Нашим не обовязково стріляти по військових - достатньо показати, що зброя в нас є і що ми готові стріляти. Достатньо кілька пострілів у повітря у разі крайньої на те потреби і силовики тільки тоді опамятаються. Інакше вони наших будуть бити і далі і просто насміхатись з наших беззбройних людей. Потрібно їм демонструвати нашу силу. Раджу переглянути відео.

Прямим текстом

13. kraplynka

kraplynka реалістка

Якщо під лікарнями чергував би хоча б один хтось зі зброєю - то навряд чи наважилися б викрадати звідти людей

14. tiramiska

Щось багато тут про зброю, а я ось таке відео сьогодні знайшла . Цікаво, про бронежилети в дом умовах

І про волонтерство
    Увага! Оголошується Всеукраїнський збір волонтерів-добровольців! КОЖЕН з нас може стати в пригоді, байдуже хто ми, юристи,журналісти. перекладачі - ми не повинні залишатись осторонь! Допомогти можна в Києві - так і у своєму місті чи містечку. лише заповніть форму-реєстрації, щоб створити національну базу волонтерів Євромайдану в Києві! Роботи у нас багато, долучаймося і творімо історію разом! https://docs.google.com/forms/d/1cnOH5NBaxTfaVaDZtc5gT_UVn2w_XoUXgrRPAZRh-c8/edit
    і те що я кількома сторінками раніше пропонувала в темі

15. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата от водомети десь здобути , це зброя . А за вогнепальну... Це війна , реальна війна і тоді вже янек точно не спинеться ... Сьогодні чула руські новини - нам бы хватило 2часа чтоб разогнать эту швару (майдан) .

16. Vittoriya

А от до речі чому так і ні разу не було реального страйку? То ж також великий ущерб для держави! Тільки тут має бути єдність, аби то величезна маса людей зробила!

17. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

З майдану!
    Зараз на майдан - це одна велика взаємна підтримка!
    Всіі скупують реальні речі для боротьба, спец. засоби...та ін.
    Приходять люди, багато, не всім вистачає місць в будинках Тому потрібно утеплення палаток, адже - 20 — це страшнувато.
    Потрібен пінопласт, піддони!
    В будинку профспілок не вистачає подовжувачів та трійників.

18. Vittoriya

ви реально думаєте, що так все легко? полякав і всі злякалися? Та вони тоді танки привезуть. ЧИ бомби, то ж нам невідомо які в держави є запаси, а у влади власне є доступ до того всього. Не в людей мирних, а у влади!

19. tiramiska

Мер сказав що у Львові неефективно
    то роблять хіба щоб скомпроментувати місцеву владу, ну або якщо кількісно по регіонах то чинну
    але поки на сході ще пісяють кампотом, вони на таке підуть ,лиш побачивши, приклад нас зх і центральних регіонів.
    А гарну цитату побачила, що тре постити як закликає наш владика,але також тре постити від сала-Олега Сала)

десь в соцмережах ходить що такни то не страшно )
    ну і Гриценко каже, що армія не беркут, армія з народом

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

та необовязково вогнепальну! тим більше, наскільки знаю, вогнепальна хіба для полювання дозволена, і в неї мала вбивча відстань, чи то прицільна відстань - я не розбираюсь в тому (стріляє на 30-40 м, в кого чоловіки мисливці - уточніть чи це так). Можна травматику брати, чи навіть звичайні "воздушки" - на вигляд огого які грізні, а навіть дозволу не потребують для купівлі..

Статус теми:
Закрита.