Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Євромайдан!(2)

На Громадському Вакарчук...

2. masjaka

masjaka Well-Known Member

..............стерла бо не знаю наскільки правда

3. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Знайшла на сусідньому форумі.

4. APR

APR Well-Known Member

Сегодняшние перлы Януковича

Про силовиків
    Їм ніхто не дає вказівок - кого хапати, кого не хапати. Всі, хто порушує закони, хто несе небезпеку державі, повинні бути зупинені. Далі з ними треба розібратися. Винні хай відповідають, невинних - відпускати.

О митингующих
    Я каждый день думаю о людях, которые вышли на эти акции.

О грехе
    Я никогда в своей жизни не понимал насилия. Для меня важно дать ответ, какова цена этого… наибольшая ценность, которая есть, - это жизнь. Если кто-то поднимает руку - это большой грех.

О Вербицком
    Люди страдают от холода, и один даже замерз - это ужас.

Джерело Українська правда , хіба то не хвора людина???

5. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

звичайно що хворий ,його місце на Кульпарківській

6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Та він весь час "перлить" :khomyak:

7. masjaka

Анатолий Лазаренко
    Митингующие захватили Хмельницкую обл раду !!! Ядуха (голова обл администрации) с депутатом закрылись в одном из кабинетов и их охранят все 5 милиционеров в которых летят портреты Януковича и другие подручные средства , остальных милиционеров скрутили и уложили на пол - вот вот ворвутся в кабинет где прячется голова.

8. zetta

zetta Well-Known Member

Про Знахар - дівчата то аптека колишнього міліціянта , як думаєте на чиєму він боці ?? Правильно не на нашому.

Але моя кума там працювала , ліки всі напряму від компаній, просто вони закуповують на такі шалені суми що отримують величезні знижки , завдяки цьому і є найнижчі ціни.

Про снайперів: не пишіть дурниць - Бог все бачить. Беркуту не покарають а звичайний люд буде сидіти.. Ну і гвинтівку в руку власному чоловіку і вперед . Не треба сподіватись що як людина афганець то не має Бога в серці і ій вбити-раз плюнути.

9. Talya

Talya Well-Known Member

Роман Давиденко Активіст: На Грушевського беркутівець перейшов до мітингувальників

сподіваюся, що це правдива інформація

10. Sitara

Sitara Active Member

11. Ari

Ari Well-Known Member

сиджу і мене тіпає- порозкидала я листівки за бойкот ПР в поштові скриньки у своєму будинку, і натрапила на дядечка ярого прихильника Яника, белькотів щось типу "нада с ними жоще, не поєврапейски". А ми кажемо схід не підтримує та тут таких ......негарне слово....., а ще їдять Український хліб.

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

13. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Таких ... всюди багато.

15. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

16. zetta

zetta Well-Known Member

Вчора в Москві люди вийшли до посольства, підтримали майдан, ставили померлим свічки , співали гімн, все одно без сутички не обійшлось .

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

скажених собак пристрілюють ( це я про беркут та інших виродків).
    на рахунок зброї: якшо майданівці матимуть зброю, це не означає, що почнеться бійня. зате беркут та ін. знатимуть, шо можуть отримати здачі. все ж таки не до порівняння палки і каменюки та сучасна вогнепальна зброя, погодьтесь.
    цілком підтримую думку Арестовича (програма на ЗІКу)

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ----------

напевно кагебіст колишній. в нас теж такі "сусіди" є. і живуть ,с..ки, довго і пенсія не 1000 грн. повбивав би:girl_devil:

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я не розумію, як отака людина може жити, таке говорити і так виходить, навіть в то вірити... Вони що забули, що Ігор Луценко живий і особисто розповів про жорстоке побиття Юрія...
    покарані будуть всі, якщо не за життя, то всерівно той, хто позбавив людини життя відповідсть за то перед Богом...
    казали-казали, просто zetta не зацитувала, шукати не буду, але хтось з дівчат писав, що от вони мають снайперів, а невже серед майданівців нема афганців, вони підготовлені, най би зброю в руки і застрелити Яника і тих інших . Якось так. То емоції , але дійсно дівчата, свому чоловіку ви готові дати в руки зброю? Позбавляючи життя, людина бере на себе величезний гріх... Навіть нехай то буде найгірша людина.

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Вакарчук - пацифіст. він гарно говорить, але його варіанти підходять для цивілізованої Європи, а не для урок і бандюків. тільки груба фізична сила

---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

Бог богом, а хочеться публічної кари і вже. а Бог хай нам допоможе в цьому

20. masjaka

Віталій Уманець
    В Каневі захоплена міська адміністрація! Тарас Григорович схвалює ‪#‎революція‬ ‪#‎майдан‬

Статус теми:
Закрита.