Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dolche

Dolche Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

Думаю (і надіюся), з все-таки він переховується

2. madchen

madchen Member

Не жарти. МАКСИМАЛЬНИЙ РЕПОСТ. З київського Євромайдану повідомляють, що для захисту затриманих активістів потрібно більше адвокатів, бо юристів, які уже зголосились допомагати, не вистачає. «На Євромайдан SOS терміново потрібні адвокати з карного права. Волонтери (якщо потрібні гроші — шукатимемо) Має бути можливість виїжджати цілодобово. Просимо допомогти у пошуках Контактна особа — Олександра Матвійчук. Телефонуйте за номером: +38 (067) 449-48-39. Якщо цей телефон з якихось причин недоступний, є інші: +38 (068) 548-12-41 +38 (066) 684-98-30 +38 (063) 337-95-73

3. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Сьогодні прихильники Євромайдану заблокували місто Новояворівськ. Просто перекрили трасу, єдину дорогу з Новояворівська до Львова. Люди не змогли потрапити на роботу, бо іншої дороги нема. Зараз мій чоловік у Львові, ми з доцькою і пузом лишилися без грошей і продуктів, бо він не може приїхати додому з роботи через блокування міста.
    Офіційна причина блокування "в допомогу Майдану і побратимам на майдані" ???????????????????????????????????
    Я просто в шоці... яка тут допомога майдану?? Люди лишилися відірвані від дому невідомо на який час...Чим це допоможе Майдану????
    Чим Новояворівськ не догодив Майдану???? Чому люди мають ночувати Бог зна де???
    В чому винні мешканці Новояворівська????
    Я просто в розпачі!!!!!
    Це маразм якийсь

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

ще трішки новин

5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

6. APR

APR Well-Known Member

[​IMG][​IMG]

7. мамочка

мамочка Well-Known Member

А ви думаєте в Києві легко стояти???????
    От Вам і підтримка...
    До новояворівська можна і іншою дорогою доїхати (30-40 зайвих хвилин)

8. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

9. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата так дико звучать коментарі окремих жителів нашого сходу - он донецький хлопчина писав, що "був на Грушевського стріляли в хохлів, а я втікав. Добре, що мою шапку вуханьку не пострелили - її б шкода було, а хохлів -ні". Провокатор це, чи пересічний житель з таким бачення ситуації, але волосся стає дибки. Невже роки збидлячення, винищення культури, якості освіти дали отакі свої "плоди" у формі свідомості таких "екземплярів"? Як можна бути такими бездушними щодо життя людей, котрі не підтримують твоєї ідеології регіонала про-якуновича, але мають на то право, і є чиїмись синами, братами, татами? Як можна бути такими сліпими, щоб жити в страху, злиднях, безвиході - і хвалити цю владу "лиш би не бандерівська"? І це в нашій наче цивілізованій країні! Може політикам комусь і вигідно пошматувати нашу країну, але що роблять ті люди - вони що думають, що в Росії їх хтось із відкритими руками і горами грошей чекає?!!!! Хіба це - ЛЮДИ?

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відео про Юрія Вербицького. Яка світла та інтелігентна, свідома Людина. Сподіваюсь винних покарають...
    http://www.youtube.com/watch?v=WQAkpUYumUs#t=78

11. Lemeshchuk

Lemeshchuk Well-Known Member

+1000
    в Києві люди помирають, а тут.....

12. Artemida

Artemida Well-Known Member

Чула по ЗІКу, що мітигнгувальники пропускають маршрутки і легковики з мешканцями. Не пропускають в основному фури.
    Ну і про те, що є об"їздна також йшлося.

13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я б спитала, як можна бути проплаченими тролями? чи як то правильно називається... Не вірю, що це все пишуть сотні і тисячі людей зі Сходу, швидше за все купка недалеких, ласих до зайвої копійки, або взагалі автомат якийсь. Он казали колись, що романи Донцової пише спеціальна програма, а чим такі пости складніші? ))

14. Holly

Holly Moderator

Дівчата, хто б хотів передати щось для майдану, можемо по дорозі забрати (Сихівський і Франківський р-ни). Завтра з чоловіком поїдемо. Пишіть в пп обов"язково з заголовком "Для майдану" точну адресу, ім"я і телефон.

15. Hexe

Hexe Well-Known Member

16. Ярочка

Ярочка Well-Known Member

Наприклад??? через Лісну вже також нема як їхати

Підтримка... моя підтримка Майдану полягає в тому, що я постійно збираю теплі речі і вожу передавати
    І чим блокування Новояворівська тут поможе?
    Нікого вони тут не пропускають...

17. Hexe

Hexe Well-Known Member

напишіть будь ласка приблизний ваш маршрут.

18. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

19. Artemida

Artemida Well-Known Member

20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ви що, дійсно не розумієте?
    Блокування одного єдиного Новояворівська не допоможе, але заблокували не тільки ваше місто! Та вже купа ОДА позахоплювали. Люди щось роблять для того, щоб їм краще жилось. Як нема можливості їхати в Київ, то треба щось тут робити, в себе під носом.
    Хто як не ми???????

Статус теми:
Закрита.