Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Євромайдан!(2)

і мені :sad:(( Задорнов, Охлобистін - думала вони адекватні люди. Хоча, я не знаю як саме подають їм наші події , тому засуджувати не беруся.

2. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

Актуально: (гумор та ненормативна лексика, але глянути варто).

http://youtu.be/TZwiv245A0U

3. marjana lv

marjana lv Well-Known Member

Треба розуміти що беркут так тренують - не думати - зовсім не думати - виконувати накази, це є основною силою ефективної роботи таких організацій.
    От якщо підбити їхніх рідних (яких вони по 2 місяці не бачили) вийти на майдан і встати перед ними то відбудеться розрив шаблону, бо перед тобою вже не хлопці в масках, а твоя дружина-мама- сестра-брат. Ці люди бідні (фінансово і духовно) і дуже нещасні від того а відповідно і злі. в своїх головах вони вже витрачають ще не отримані премії за героїчне відстоювання режиму пахана.
    кльовий хід влади, фактично, для людей на майдані реальною загрозою є не ефемерний янек що ховається десь там, а хлопці в уніформі що в них стріляють, от і ми на це ведемось акцентуючи багато уваги на людях які обміняли на гроші право думати і приймати рішення.
    Те що відбувається оголило все те що ховалось в думках і поглядах людей, те що їм довго нав*язували з зомбоящика. Потрібно з людьми постійно працювати, пояснювати, інколи банальні речі, чому ми так живемо, як це можна змінити.
    Вибачте, а що Ви хотіли від громадян іншої держави, їм тут своїх дітей не ростити, вони там живуть і як люди публічні мусять бонуси від влади здобувати ТАМ.

4. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

http://www.youtube.com/watch?v=rXf0SSTo5TY
    "Олексій Арестович, військовий експерт, психолог у програмі Прямим текстом"
    Що думаєте за це?

5. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Цікаво, оппа сьогодні ще буде вести діалог?
    З ФБ
    а від перестановки даданків, щось зміниться

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Власне, я Богословську теж не люблю, але вона дуже недурна жінка, і чудовий індикатор ситуації. Зважаючи на її історію успішних перебігань з одного безпечного місця в інше, вона добре орієнтується в обстановці і зараз чує, що з ПР справи кепські та не проти заробити собі імідж борця з режимом. Не думаю, що з цією метою вона стане казати відверту дурню. Навпаки, їй зараз на руку максимально реальні прогнози і попередження.

7. Hexe

Hexe Well-Known Member

погоджуюсь - а раптом в ній хтось кандидата в президенти розгледить.

8. Vероніка

Vероніка Never give up

Віктор Залевський

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ой, та які там президентські амбіції, об"єктивно.. Вистачить місця в фракції/партії, наприклад, Удару. Найбільшою іронією долі, звісно, було б злитися в єдиному пориві з БЮТом )) Але не думаю, що до цього дійде, так само, як зі Свободою. Ну, в крайному випадку, залишиться позафракційною-позапартійною, але в новій більшості. Якою б вона не була.

10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Дівчата, киньте лінка, де можна послухати, бо я вже малих присипляла в той час і ніц не чула.

11. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Народний депутат Інна Богословська повідомила про те, що наступного вівторка, 28 січня, введуть надзвичайний стан, аби дискредитувати Україну перед Європою і підштовхнути її до Росії.
    Про це вона заявила в ефірі телеканалу ТВі.

12. Vероніка

Vероніка Never give up

13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

По 5-му каналі зараз показують промову Кличка

14. Maksli

Maksli Well-Known Member

на громадському транслюють похорон Юрія Вербицького!
    Вічна пам*ять героям!

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Цілком підтримую! Теж хотіла це запостити.

Не підтримую нападок на Богословську. Особливих симпатій до неї не мала. Проте лише вона і Жванія ОДРАЗУ після подій на 30 листопада вийшли з фракції. Тому давайте обдумано говорити про бігаючих щурів, це вже зараз вони бігати почали.

16. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

Львів прощається із Вербицьким

17. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

На еспресо... Матері затриманих активістів...встають на коліна перед беркутом,..

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

не можу дивитись на це(

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щойно по 24-му каналі показували інтерв"ю з львівським беркутівцем, який написав заяву на звільнення.
    Молодець! Так би всі...

20. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

то точно,і він ще вибачився за тих хто вчора знущався з того хлопця

Статус теми:
Закрита.