Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Відповідь: Євромайдан!(2)

о, луцький губернатор подав у відставку!!!!!

2. CaddyV

CaddyV Well-Known Member

"Новий" глава "ап" Клюєв, ну хто ж би сумнівався:)

3. Delfy

Delfy Well-Known Member

так казали люди, що живуть у Києві.. не знаю.. але на майдані києвлян практично немає. Я особисто маю там 4 дуже близьких людей, всі є.
    на базарах дивіться - краківський, привокзальний...

4. IgorLvivM

IgorLvivM New Member

http://youtu.be/IPlnM1O16Lc

Може боян (не слідкую).
    Вражений тим, що ж є в головах беркутівців.
    Це не люди. Не знаю чи злочинці, чи просто психічно хворі організми, які потребують довічного лікування.

5. mitla

mitla All You Need Is Love

Не знаю чи хтось цю інформацію цитував, але дуже важливо!

6. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Це було вчора в усіх головних новинах.
    Хлопець - Михайло ГаврилЮк з четвертої козацької сотні самооборони Майдану. Вчора відпустили його, мав би бути брифінг з ним, але я не бачила.
    Не можу не процитувати одного з його катувальників - справжня мерзота :girl_feminist:. І вони ще розказують, що він сам хотів себе підпалити!

Так, це слова Лесі Оробець, сценарій цілком ймовірний і страшний.

8. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Хворі. На всю голову.
    І їх місце в дурдомі. Бажано не нашому. Щоб подалі.

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тому що немає поділу на російськомовних і неросійськомовних. Є поділ на людей та нелюдів.
    віра та надія помирають останньою. Вчора ти давала посилання на гарну статтю "Российский выстрел...". Про такий самий сценарій розвитку подій в Україні ( кому, для чого це потрібно і що можна чекати)якось в одному колі обговорювалося ще задовго до Майдану узагалі ( це було приблизно років 3 тому, коли починали вносити різні зміни у наше законодавство, в т.ч.- приймалися нові редакції певних законів . І зараз якось моторошно, коли бачиш, що це стає реальністю.І якщо події ровиватимуться так далі, то і результат буде власне вищеописаний ( власне тому, що доля України вирішена давно і у світовому масштабі)

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мабть так і буде, бо ж народ вже не охоче налаштований до теперішніх лідерів.
    Як би там не було, але трохи бояться вони за власну шкуру, тому не вистарчило сміливості відстояти своє перед яником, відстояти те, за що люди мерзнуть вже котрий день, за що життя покладають? Що за тих три дні має змінитися? Нащо чекати, нащо люди мають там здоров"я гробити ще тих три дні. Презик тягне резину, це і так зрозуміло.
    Хто йому повірить? Народ- ні! Опозиція... у неї свої таракани в голові. Бояться вони, таки бояться- моя думка!

11. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Страшно... коли змішують правду з брехнею і ти не знаєш чому вірити...
    В кожній брехні є доля правди і в кожній правді є доля брехні...

12. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Сцуть, як Сало. Тут відставка, а тут "передумав". Після такого тільки застрілитись треба!!! Його хтось бив, щоб він то писав? Як написав, то вже не сци. А як сциш, то тікай!!!

13. Xomka

Xomka Well-Known Member

14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

І знову Оробець)

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

тут теж потрібно усвідомлювати власне , що позачергова сесія збирається не для того, щоб обговорювати законодавство чи дії уряду. Питання одне і цілком ясно озвучене: "про політичну обстановку в Україні". Недарма Богословська ( яку страшно не люблю, але тим не менше) вже давніше писала: позачергова сесія має одну мету. А як її елементарно досягти- вже було продемонстровано на сесії , коли затверджувалися останні зміни у законодавстві.

16. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Однозначно дотискаємо, ніяких очікувань переговорів. Наговорились.

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Аааа, мене тіпає-тіпає-тіпає! Не можу не поділитися, чи може. це вже постили?
    С..ки!
    http://advocat-cons.info/index.php?newsid=20524#.UuIdh_vQnVR

Беркут, виявляється, Гавриляку рятував.

Я дуже сподіваюся, що коли все закінчиться і Україна стане нарешті вільною ті журналюги ніде не знайдуть собі роботи і виїдуть в Росію або до чорта на роги!

19. Люша

Люша Well-Known Member

Севастопольські казаки з майданом!! http://nr2.ru/sevas/481128.html
    вони, звичайно, люди своєрідних поглядів, але сам факт, що вони проти влади не може бути непоміченим

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Щоб писати таке, треба дуже добре подумати. Бо це впливає на багато думок і рішень. Думаю, що всі ми тут вже переступили антизакони від 16 січня. Думаю, що і за нами можуть прийти... Але якщо будемо боятись і холодного, то ми вже програли... Вони теж бояться. Тепер головне в кого "залізніші яй*ця"!!!

Статус теми:
Закрита.