Євромайдан!(2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Gala, 16 Грудень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Євромайдан!(2)

Ціхо ціхо.
    Нам ще дітей підняти треба.

2. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

на львівському майдані з табличками Дівочі Посиденьки:girl_curtsey:

3. marianast

marianast Well-Known Member

Дитині 17 років. це ппц. на УП повідомляють про ще одну подібну акцію :
    21 активіст Майдану, яких затримали на вул. Грушевського вранці 22 січня та мали наразі доправити до Печерського райвідділку міліції, туди не доїхали.
    Про це заявили координатори мережі колективного захисту "Свої", повідомляє Hromadske TV.
    За їх даними, людей вивезли за місто в невідомому напрямку, там їх роздягнули до поясу били ногами і кидали в сніг.
    Наразі вони перебувають у холодному автозаку, місце знаходження з'ясувати не можуть.

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

та зрозуміло що треба, це я до того що якщо звичні способи комунікації зникнуть - мені особисто буде дуже незатишно сидіти самій вдома в невідомості. Тому в такому разі я пропоную виходити на вулицю, логічною точкою збору став би львівський Майдан. Це так, думки на тему на крайній випадок

5. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А що, не буде інету-телебачення-зв"язку - всі поїдуть на майдан, а що дома робити?))

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мо ПХ?
    На вулиці хххолодно.
    І точно- на крайній випадок. Якого в нас надіюся не буде.

7. friendly homka

friendly homka Well-Known Member

8. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

угаварілі - після майдану підем туди грітись :)
    насправді то дійсно на крайній-крайній випадок, просто люблю мати в запасі хоч якийсь план

9. Xomka

Xomka Well-Known Member

Приєднуюсь до Oleh Radyk і теж прошу:
    В четвер (вже завтра) дуже потрібна фізична допомога:
    Листівки є різні, не лише до правоохоронців, велика потреба в волонтерах.

Вінниця сьогодні стояла. Вийшло 10000 людей і перекрили рух, де лиш могли.

Якщо вимкнуть всі засоби зв'язку, всі виходять на вулицю, це не тільки очевидно - це наше спасіння.

Так, ще забула. Обов'язково в кожного мають бути телефони юристів Євромайдану SOS, має бути хоча б одна людина, якій ви зможете зателефонувати і вона з пів слова зрозуміє, що з вами біда. Незнайомим на вулиці, якщо вас кудись волочуть, кажете всім перехожим ПІБ, якщо знаєте куди ведуть, повідомляєте (аналогічно не можна нічого не робити, коли біля вас з кимось так поступають, але не хапати міліціянтів за одяг, бо це може бути розцінено як замах на них) - так вас швидше вдасться знайти. Також люди, які разом на акціях, організовуються малими командами (оптимально п'ятірками), в яких кожен має координати кожного (ПІБ, номер телефону, номер родичів). Розумію, що це все як страшний сон, але краще це знати і зробити.

10. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

еспрессо тв варто довіряти? бо в них такі новини на бігучій стрічці , що атас...
    -почали перекривати метро
    -по києву відключають нет
    -з лікарень мєнти вивозять всіх протестувальників поранених

11. marianast

marianast Well-Known Member

Дві останні новини підтверджує Правий Сектор....

12. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

Хто чув то суд над Львівським священиком о Михайлом Димидом був перенесений з 23 на 31 січня.
    Сьогодні така інфа-Завтра, 23 січня о 10:00! вул. Генерала Чупринки, 69. Судді хочуть нас обдурити. Усім на захист отця Михайла!
    Я в шоці,а від новин еспресо, взагалі починає трусити...

13. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Можу роздити листівки (якби хто роздрукувати такі: що потрібно і куди приносити, для майданівців) в комерційній академії і біля цуму

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

може еспресо тв?

організований власником ТВі - Княжицьким (наскільки зрозуміла, якщо неправа - поправте)... Але як зрозуміла з розмов Р. Скрипіна на Громадському - вони з Княжицьким не в ладах, через нечесність і непорядність останнього.. помітила, що Громадське не стрімить Еспресо, мабуть принципово..

Але взагалі - висвітлюють нормально..

15. kristina

kristina Well-Known Member

а чого Яченюку чекати до завтра "Якщо куля в лоб - то куля в лоб " якк він каже, хай сьогодні стоїть в перших рядах і покаже що може бути мужиком , чи завтра вже не треба буде ? і що завтра перенесе на після завтра

16. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Це перевірена інформація, бо хочу розіслати?!

17. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Тільки що чоловік побачив, як по Городоцькій в напрямку Скнилова їдуть 3 автозаки з позначками "колона", зараз повернули до 5-го парку.
    Як сказав знайомий залізничник, цією дорогою возять зеків в депо для транспортування.
    Ніхто не має можливості перевірити, кого саме везуть? Може, хтось буде їхати сьогодні вночі поїздом до Києва або має можливість попросити київських знайомих придивитися до поїздів, що будуть їхати зі Львова (особливо до останніх вагонів): дай Боже, щоб ми помилялися, але раптом це з нашого сізо везуть тітушканів?

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

там є військова частина

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

от що я знайшла на фейсбуці

20. barvystyj

barvystyj New Member

Зік і Захід.нет пишуть, що суд перенесли на 31 січня 15:00:
    http://zik.ua/ua/news/2014/01/21/sud_u_spravi_svyashchenykavykladacha_uku_perenesly_na_31_sichnya_454385
    http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?sud_nad_svyashhenikom_uku_perenesli_na_31_sichnya&objectId=1301069

Статус теми:
Закрита.