Щодо інтерв'ю Фельдштинського - надто "пророче", як історик за фахом він має знати, що прогнозувати історію то як пальцем небо тикати і не вдячна то справа. Не розумію, як можна ствержувати, що от почнеться Третя світова війна саме у вересні...
сьогодні побачила одну фразу на сайті новин, яка, в принципі , відображає реал: Світ уже втомився від України і новин про Україну. То вже сприймається як щось буденне.
Перепрошую, але то все риторичні питання. По-перше, "всьому світові" реально плювати на все, що напряму не відбивається на їхніх інтересах. По-друге, з чого ми взяли, що нам хтось має допомогти? Будапештський меморандум це пшик, а не документ. Ну і по-третє, а якщо нам дійсно почнуть допомагати "реальними діями", як Ви пишете, то чи не боїтесь Ви реально Третьої світової?
Знаєте, як би то не було може жорстоко, але і до новин про смерті звикаєш чи що... Суджу по собі, що так як мені ревілося і як стискалося серце лиш при згадці про розстріли на майдані, так я вже зараз не реагую на смерті наших хлопців на війні. Чи то звиклося чи що? Чи то вже дійсно стало статистикою - але це жахливо... Не можу себе перебороти, але досі найбільше шкода тої першої небесної сотні. Чи тому, що були першими, чи тому, що беззахисними розстріляні. Правильно десь було написано, що лише після сотень тисяч біженців і загрози страшної гуманітарної катастрофи для Європи світ зреагував на події в Косово. Тому, думаю, поки Європі прямо нічого не загрожує вона буде втомлено спостерігати за подіями в Україні.
Знаєте, що б я хотіла почитати?! Про досвід Польщі, як вона переживала ці важкі часи перехідного періоду до вступу в ЄС. Саме факти з історії, з цифрами, з прикладами, як люди змогли вижити при піднятті цін на все, крім зарплат і пенсій. Десь ще проскочила інфо, що в Польші був воєнний стан, коли, по якій причині? Як вони справились? Хто що знає, де таке почитати?
А от мені цікаво, як ми будемо виживати при таких цінах на газ та електрику? Я розумію умови МВФ такі, але ж звідки взяти грошей?
http://persona.pumb.ua/ua/club/dige...nu-z-krizi-dosvid-shokovoyi-terapiyi-polshchi В двох словах, можна відштовхнутись про що читати далі. Але я аналогій з Україною не бачу. Польша радянського позбувалась різко і часто не ліберально, Україна пророщувала де можна і неможна. Польща не воювала, не втрачала територій і не має кордону з росією. Поляки поставили собі завдання - розбудувати економіку, багато чим пожертвували, але свого досягли. Як на мене цікаво почитати про польських політиків перехідного періоду. Вони непопулярними реформами похоронили свої політичні кар'єри, бо від їх рішень на той момент ставало гірше жити. Їх оцінили через чверть століття, коли до народу дійшло, що по іншому тоді не виходило ніяк
hromadske.tv добавил(а) 8 новых фото. 1 мин. · Зараз у Москві триває акція руху «Антимайдан», присвячена річниці подій в Україні. Людей звозять із усієї Росії http://goo.gl/S7bXBc ЄвроМайдан – EuroMaydan добавил(а) 15 новых фото. 1 ч. · отредактировано · Москва сейчас. АнтиМайдан проводит митинг в честь годовщины ЕвроМайдана. Людей свозят со всей России Никогда мы не будет с ними братьями Телеканал ДОЖДЬ 32 мин. · «В деканате приказали. Ректор сказал, что нужно по 5 человек от группы. Нам флаги и плакаты дали». Участники «Антимайдана» объясняют, зачем вышли на марш
Дівчата, а хто в курсі розборок Парасюка і мера Рави- Руської, може тут вже було, а я пропустила? --- дописи об"єднано, 21 Лютий 2015 --- А ще вчора дивилася Шустера, так цікаво було. Зрозуміла з передачі, те, що давно і так знаю: брешуть всі, і влада тим більше. Закривають рот тим, хто критикує теперішню владу.
Отаке писав Володимир Парасюк 16 лютого о 12:21 · Змінено · Вчора провели зустріч на окрузі, де люди мене обрали, а саме у м. Рава-Руська. Проблем багато, але спільно ми їх вирішимо. Люди ставили різноманітні питання, але найчастіше скаржились на мера свого міста - Ірина Верещук. Вона причетна до багатьох схем із розкрадання землі і дуже часто не з'являється на робочому місті. Ірина Верещук не виконує своїх обов'язків. Мешканці міста частіше бачать її в ефірі Шустер LIVE, де вона розказує на всю країну як нам потрібно жити, однак на практиці все виглядає зовсім інакше. І в Раві-Руській це дуже добре видно. Наслухався я різного. Нещодавно у Раві-Руській ми хоронили бійця 24 бригади і особисто мене шокувало, що Ірина Верещук не прийшла вшанувати пам'ять свого земляка. Усе місто прийшло, а пані мер мала очевидно важливіші справи. "Шановна" мер Рави-Руської, люди, які вас обрали, дуже хочуть побачити вас у місті. Від мене ж чекайте депутатський запит стосовно того, чому ви систематично прогулюєте роботу, а також звернення у Генеральну Прокуратуру стосовно вашої бурхливої діяльності на посаді мера. P.S. Ще один цікавий факт. В той час, коли маємо дефіцит держбюджету і часто не знаєш, куди першочергово спрямувати кошти, бо їх катастрофічно не вистачає, Ірина Верещук абсолютно спокійно дозволяє собі не використати 300000 грн., виділених із бюджету за 2014 рік. Таке враження, що в Раві нема, куди їх спрямувати. Але нічого, разом із громадою ми наведемо лад і кожен винний отримає по заслузі. --- дописи об"єднано, 21 Лютий 2015 --- Давно не чули Віктор Янукович, який обіймав пост президента України в 2010-2014, дав кілька інтерв'ю російським каналам. Зокрема, в інтерв'ю "Первому каналу" він зізнався, що "посилав в Україну своїх людей". "Я не приховую, я посилав людей на Україну, які, як кажуть, ситуацію моніторили, та й зараз ми її моніторимо", - сказав Янукович. Він заявив, що міркував над тим, аби повернутися і "очолити спочатку протестний рух, а потім вже і взяти якусь участь у захисті тих людей, які потрапили в цю ситуацію". "Але всі, хто брав участь, приходили до однозначної думки: щойно я з'явлюся, колишні опоненти, а зараз вже вороги, не тільки мої, я вважаю, взагалі українського народу, зроблять все, щоб мене знищити. І категорично проти були всі мої соратники, щоб я їхав на Україну. Мене відмовляли від цих питань ", - заявив Янукович. При цьому він не виключив, що може повернутися в Україну в майбутньому. "Але, як кажуть, Господь Бог залишив мені життя, напевно, для чогось я потрібен", - заявив він.
фото- просто відпад ( фейси публіки , яка обмотана гергієвськими стрічками, як траурними. Показово і символічно) --- дописи об"єднано, 21 Лютий 2015 --- початок 80-х, період влади Войцеха Ярузельського. Тоді якраз Солідарність піднімала свій рух. Але у Польщі той військовий стан був досить м яким. Тобто ВС був введений не з метою захисту від зовнішнього агресора, а з метою боротьби із опозицією ( комуніст Ярузельський і прозахідний Валенса)
А куртки і шапки - саморобні і у всіх одинакові випадково? Про допомогу заходу я не вірю, нам історія нашої держави може нагадати не один раз таких пустих обіцянок. Ну і про ціни - краще кілька років поекономити і розбудувати країну, аніж далі чекати манни небесної. Так ціни на газ/електрику підвищаться, але вони і не можуть бути копійчаними. Просто дивлюсь по своєму будинку, хто як електрику використовує (маємо певні нюанси в тій сфері), то хтось має за рік часу 1000 кВт, а хтось 6000кВт і ще й не заплатив за неї.
Peter Shuklinov 4 hrs · "Мы дауны", - гласит плакат согнанной колонны антимайдановцев в Москве. Это все, что вам нужно знать о событиях в России.
Блогер "Фашик донецкий": "Центр Донецка. Пешеходный переход. Светофор. Зеленый свет на табло.Ни...уя не смеркается. По переходу топает дедушка с гуманитаркой в пакетах. В метре от него пролетает бомжмашина со включенной аварийкой. Дедушка бросает пакеты и начинает крыть ... освободителей. Машина с обдроченцами, неожиданно дает задний ход. И едет к деду. Люди замерли. Из машины высовывается морда обдроченца. Какое-то никто в камуфляже спрашивает:- дед, а можешь повторить сейчас вслух, что ты там сказал? - Дед, недолго думая выдает: "Сынок, на зеленый свет ездят только пи..арасы. Ты как стрелять собрался,если цвета не различаешь?" - обдроченец, покраснев от такого ответа, жмет газ в пол и у..ет в неведомые е...еня.... Дед, заметив, что ему выпала честь стать героем на пешеходном переходе, гордо оглядываясь вокруг,выдает контрольный в голову: "Гейропа-гейропа.... Пи...арасов полный город, а они гейропы боятся...." Суровый город, суровые пенсионеры
а ви і так зараз платите не по пільгових цінах, яка різниця чи воно вам прийде в квитанції чи з пдв і інших податків піде в бюджет. взагалі для приватного сектору оте підняття піде лише на користь, нарешті поутепляють люди будинки або перейдуть на альтенативні види пального. з міськими мережами складніше правда, тут щоб була економія треба теплотраси ремонтувати, хіба на ті ремонти якісь кретити пільгові в європи будуть брати.
А Ви вірите що те що відбувається це АТО???? Це ж війна!!! Якщо нам дійсно не допоможуть інші держави, то нас ще трохи і вистріляють усіх... Статистика вбитих по телебаченню далеко не відповідає статистиці реальній. Дуже багато знайомих, родичів на Сході, які бачучи в реалі своїми очима все що довкола них відбувається, вражені тим що показують наші новини. Порошенко йдучи на посаду Президента говорив,що він завершить цю війну за 3 дні....Скільки тих днів,місяців вже минул? Ну не розумію я ніяк своєю головою чому ніхто не зупинить цього "гуманітарного конвою". Російські авіабомбардировщики бомблять нашу техніку на нашій землі, а чому ми не можемо зробити теж саме, захищаючи своїх людей і землю?