Глінка, це "доктор Ліза"? Яка вивозила донецьких дітей в Росію, активно підтримує пуйла і б"ється п"яткою в груди, що російських військ в Україна нема? "Кращої" кандидатури лікаря для Наді, мабуть, важко було би знайти.
17 батальйонів створили свій штаб – Семенченко За його словами, штаб створено "для координації дій, допомоги одне одному". Семенченко вважає, що Генштаб намагається втримати вплив на президента Петра Порошенка і дає йому неправдиві дані щодо реальної кількості жертв боїв та ефективності керівництва. Як відомо, раніше про створення "паралельного Генштабу" з представників добровольчих батальйонів заявляв лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош. Що це? Передумови по перевороту чи справді намагаються допомогти президентові? Мене це лякає, чесно кажучи.... Тим часом Парасюк: Пане Президенте, ваші паркетні генерали прив'язали вам камінь до шиї і ви впевнено йдете на дно... Поки є ще час і народ до кінця не розчарувався у Вас, зробіть рішучі кроки для того, щоб хлопці не гинули від тупості, непрофесіоналізму і зради міністерських командирів. Через таке Ваше слабкодухе ставлення до цієї війни і байдужість до людських життів, хлопці невдовзі або кинуть зброю і повернуться додому, і тоді путінські війська дуже швидко дійдуть до Києва. Або візьмуть зброю і підуть до вас, і тоді вони запитають і згадають вам кожного свого побратима, який загинув через недолугі накази і зраду генералів, яких ви покриваєте. Не можна втримувати країну в брехні, не можна вести подвійну гру, не можна загибель наших хлопців перетворювати на суху статистику. Не треба робити показух з передачі зброї чи гучних героїчних подарунків, нам не потрібна вдавана турбота, нам потріба людяність, відповідальність за життя кожного солдата на цій війні і мудре професійне командування, а не ці радянські кгбісти, які сидять в штабах і замість тризуба носять в серці російський триколор. ... дослухайтесь поки не пізно. P.s. Сотні телефонних дзвінків отримав за останні два дні. І в кожному крик про допомогу, в кожному нерозуміння, в кожному Ви, пане президенте, ЗРАДНИК. Борис Філатов Петр Алексеевич, я знаю, что Вы меня читаете. Я знаю это точно. Я всегда старался быть максимально обьективным к Вам. Вы - Патриот с большой буквы. И, наверное, нет сегодня в Украине человека, который хотел бы взвалить за себя Вашу ношу. Я не знаю всей геополитической картины. Мне неведомы данные Генштаба. Я не общаюсь каждый день с мировыми лидерами. Но я знаю одно. Тогда, когда Вы заявляете о "шести" убитых на выходе из Дебальцево и "тридцати" раненных, то Вы уничтожаете свой авторитет и Веру людей в Вас. Я не знаю, зачем Вы делаете это. В эпоху социальных сетей, мобильных телефонов и открытого информпространства, как минимум глупо верить справочкам, которые муженки и Ко кладут Вам на стол. Вы помните, как когда-то Вы уже "освободили" 1200 пленных, а потом над Вами смеялась вся страна? Пустите в свой круг порядочных людей, а не лизоблюдов и самодуров. И Вам сразу станет легче дышать. И почитайте, что пишут люди, которые лично собирают "двухсотых" по полям. Кусками. Мы справимся. Но давайте жить не по лжи. Начните с себя, Петр Алексеевич. ЖИТЬ НЕ ПО ЛЖИ.
Мене теж лякає, але ніби Семенченко стверджує, що то не альтернативний генштаб, а просто кординувальний орган для добровольчих батальйонів.
То то слова. А як буде насправді.......Ви собі уявляєте? Це ж в один момент зможуть зробити військовий переворот.....Аж страшно подумати. Плюс, думаю П запрошує миротворців ще і з тої причини, що знає, що назріває переворот, що його хочуть скинути і вже готується плацдарм для цього. Тому закордонні миротворці на нашій території - як унеможливлюючий фактор зробити ВП.
В мене таке враження, що вона просто як "козёл отпущения", бо ж ніхто не хоче втрачати свій рейтинг, розказуючи народу, який тепер курс і як піднімаються ціни.
Семенченко ( як і Ярош- да простять мене його прихильники)- це були і є темними конячками. І як рік тому було питання, так і зараз- з ними. У владі все рівно вже є хтось ( і цих сил достатньо), хто грає на РОсію ( недарма росіяни так тішаться з приводу розкачування ситуації). А якщо глянути ту кількість кремлетролей, яка щодня пачками ( адміни просто не встигають ті теми видаляти) створює теми про "всьопропало і всіх на кол" на всеукраїнських форумах- то серія 2 гри Росії уже почалася. --- дописи об"єднано, 19 Лютий 2015 --- з миротворяцями все не так просто. 1. миротворчі війська вводяться лише в країну, де вже є надзвичайний чи ВС. 2. Там є ціла процедура : звернення держави- створення комісії для направлення у гарячі точки з вивченням ситуації- висновки комісії для Секретаря ООН- РАдбез_Резолюція і тоді. Плюс обидві сторони конфлікту повинні бути згодні на введення миротворців ( а РФ уже не згідна. ТОбто не сама РФ, вона ж не сторона конфлікту офіційно, а ополченці. А РФ-глибоко стривожена намірами запросити миротворців і в цьому вбачає зрив Мінську). Можна, звичайно, це все оминути, як оминули Американці в Сербії-Хорватіх, Іраці і Лівії. Вони одноосібно ввели миротворців. Але чим це на початку вилилося- відомо (бомбардування і т.п.). Це все теж "миротворча місія"
Да-да. Якби там не було, а його ПС ПОВИНЕН хтось фінансувати. Хто за ними стоїть? Або Раша або США. Або хтось з наших "алігаторів", проросійських. І взагалі ПС - виник нізвідки. При чому "виник" в потрібний момент. Я читаю коменти в ФБ - то ТЬМА! Порох -зрадник - трублять всюди де тільки можна. Аби тільки нашим людям вистачило розуму не вестися на провокації. П мусить якось мудро/хитро вийти з того всього. Перший крок, як на мене - зняти Муженка. Потім "подружитися" з новим генштабом, щоб не давати їм приводу для невдоволеності. "Тримай друзів близько, а ворогів ще ближче". Я не кажу що СС і ДЯ і іже с німі всі агенти рос. Але створення такого великого збройного угрупування, окремо від держви - це не є добре. Постійно згадую про таємничий візит ДЯ до яника. Дивно. Яник у всі труби трубив про ПС бандерівську банду і т.д. а ДЯ спокійно зайшов і ВИЙШОВ з його дому. Семенченко - відео де він на зборах ДНР чи ЛНР і його пояснення про щось, типу я крутився всюди, вивчав обстановку - теж дивно. --- дописи об"єднано, 19 Лютий 2015 --- Воно все так. Але раз П це запропоував і РНБО підтримали - значить вони знають те, чого поки що не знаємо ми. Тепер мені виглядає, що хлопців в Дебальцево якби "принесли в жертву" щоб нарешті всі вже побачили що до чого і робилося це спеціально під те прохання про мир-чу місію. Шкода людей, шкода хлопців. Їхнім сім'ям пофіг для чого то все робиться, і я їх розумію. Але я не здивована.....в межах світової політики це як віддати пішака щоб потім виграти партію. Людське життя не дуже цінується......Блін як то все складно, важко і тупо.
Я не буду за Семенченка нічого писати, бо мені він темна конячка, але от на рахунок правого сектора -ставлю під дуже великий сумнів їх проросійську позицію. Занадто багато доказів і свідчень як журналістів, так і бійців ін.батальйонів про участь правого сектора у найзапекліших боях, в тому числі в донецькому аеропорту. І взагалі - бачу ставлення до Яроша надто багатьох розумних відомих людей-патріотів. Наразі продовжую вірити.
Я, однозначно, більше довіряю Ярошу, і тому ж таки Семенченко, ніж Муженко. Після його провальних операцій, у нього не проснулась, ні совість, ні відповідальність, піти з посади... сказати, честь маю... не стягую)) . Недаремно в нього кличка -катафалк, це людина старої системи в нових реаліях
Москалі сходять з розуму, ви би бачили що робиться на тв. Новини йдуть кожні 2 год, між тим політичні передачі а між передачами придуркуваті передачі типу давай пожежнимСя в яких йде анонс новин .... Дурдом. Києвський режим, фашизм , гітлерівці .... Вони хворі люди . Шустер Лайф захищають , вражені почуттям ненависті до руських .... Вражені. Ха ха .
Люди , та говорять одне й те саме .будь яке рішення Києва розглядається під мікроскопом , критикують, вставляють нарізки з воєнних фільмів де Яценюк , порошенко утотожнюються з Гітлером , кажуть що суспільство украіни проти порошенко , що в украіні є нормальні політики наприклад в партії регіонів . Що в украіні нема права на альтернативну думку. Будь який статус Яроша , Семенченка чи інших перекручуються і подається під належним ракурсом . Завжди у всіх обстрілах винні всу , нацгвардія . Що конфлікт на довго і росіяни надіються на проблиски в розумі українців .... Слова часом навіть не добирають. --- дописи об"єднано, 19 Лютий 2015 --- А , мене спитали чи порошенка посадять , чи віддадуть в Гаагу . Спитали чи украінці відрізняються зовні від москалів . Я розумію шо то триндець. Тих шо я знаю ім не цікаво шукати правду , а шо з нею далі робити?? Кажуть шо пу влаштовує і вони не проти зомбуватись далі. Так шо не надійтесь ні на кого. Тільки на себе. Перед очима має бути перемога і ціла Украіна . Все! І воно все втілеться. Ніяких море крові і трупів ворога. Хай валять в свій мордор і живуть. І наших лугандонців забирають.
Ну ось наприклад - про Дебальцево в основному.. "..отступая, украинские военные заминировали всё, что можно, включая городской вокзал." або Около часа назад штаб армии ДНР обнародовал данные о погибших в "Дебальцевском котле" украинских военнослужащих: 3088 человек (глава республики Александр Захарченко говорит о том, что цифра может доходить до 3500 человек). Официальный Киев, как и прежде, потерь не признаёт. Резко ухудшить гуманитарную обстановку в зоне конфликта на юго-востоке Украины может отключение газоснабжения. И Луганск, и Донецк сегодня сообщили о том, что перестали получать топливо с территории Украины. Как сообщили в правительстве ДНР, Киев прекратил поставки в ночь на четверг резко и без предупреждений. А в ЛНР утверждают, что саму газотранспортную систему на границе с республикой испортили, по их словам, "отсекли варварски", так, что возобновить подачу по ней можно будет только после долгого и сложного ремонта. В конце декабря Пётр Порошенко на пресс-конференции заявил, что неподконтрольные Киеву территории Донбасса всё равно будут получать газ, ведь там проживают соотечественники, украинцы. Ну це загалом основне, що кажуть..
Часть добровольческих батальонов, волонтерских организаций создали координационный штаб добровольческого движения, подписали Меморандум который открыт для подписания всеми патриотическими силами. Это, а также необходимость отвлечь внимание от Дебальцево, вызвало дикую истерику в Интернет. Анализируя структуру истерики я прихожу к выводу что та самая "узкая группа" людей системно дезинформирующая Президента (о ней в предыдущем посте), и те кто методично, скрываясь под разными масками, проводят компанию по дискредитации Добровольческого Движения - одни и те же люди. Это не ФСБ. Это хуже. Но речь сейчас не об этом. Я хочу разъяснить для чего создан подобный штаб и для чего он ТОЧНО НЕ СОЗДАН. Штаб НЕ СОЗДАН: 1) Как параллельный Генштабу. (Это пропагандистское клише) 2) Для давления на Президента. (Это не так) 3) Для совершения каких то насильственных действий внутри страны против существующей власти или строя (типа военных переворотов или "третьих Майданов") 4) Для проведения отдельной войны (бред) 5) Для дискредитации существующего Генштаба (он сам с этой функцией успешно справляется). 6) Для лоббирования интересов каких либо олигархов (они с этим успешно справляются и без нас) Штаб создан для: 1) Обмена развединформацией (что на более примитивном уровне происходило и до этого) 2) Координации действий в решении социальных вопросов 3) Координации действий в решении вопросов материально - технического обеспечения добровольческих батальонов 4) Повышения профессионализма солдат и офицеров добровольческих батальонов 5) Борьба с преступлениями совершаемыми добровольцами или под видом добровольцев (создан суд чести) 6) Предотвращение внутренних конфликтов и попыток развала добровольческого движения. 7) Предоставление альтернативного канала информации для высших руководителей государства. 8) Поддержка процесса мобилизации добровольцев 9) Помощь в вопросах создания территориальной обороны Украины Означает ли это что мы не будем подчиняться государственным структурам. Нет. Не означает. Пример - батальон Донбасс. Не разу не был НЕ выполнен приказ. Массовый героизм. Он стал одним из символов борьбы за независимость Украины (отсюда и дикая злоба и особое отношение к батальону у врагов внутри и вне страны). Для тех патриотических организаций, которые готовы принять участие в работе штаба - справки по телефонам (067)5617173. (098) 813-42-44. Обращаюсь к руководителям СБУ и администрации Президента. Готовы принять и разместить в штабе ваших представителей на правах наблюдателей. Если вам это нужно. ОДИН ИЗ организаторов штаба Комбат добровольческого батальона Донбасс Народный депутат Украины Первый заместитель головы комитета ВР по вопросам национальной безопасности и обороны Семенченко С.И. Як знати, чи це дійсно так, як він пише? Як знати кому довіряти?
А, ну і новий мер вже в Дебельцево..від ДНР. --- дописи об"єднано, 19 Лютий 2015 --- Помочь районам Донбасса, отрезанным от газоснабжения, готовы в России. Дмитрий Медведев, выступая на заседании кабинета министров, сообщил, что дал поручения профильным ведомствам проработать соответствующий проект. Также Дмитрий Медведев рассказал, что наша страна будет и далее оказывать гуманитарную помощь пострадавшим районам Украины в виде лекарств, продуктов питания и других необходимых вещей. Очередной конвой с грузом в Донбасс, в том числе, для Дебальцево, отправится из России уже в ближайшие сутки.
І шо головне, нема сорому, жалю за Україною . Ім то в задниці . Ага і тими конвоями мені часто тичуть , які ж вони порядні, помагають . Отак у всьому .
Виходячи з Дебальцевого, бійці АТО захопили в полон кілька десятків бойовиків http://ow.ly/2UShh4 Надіюсь це правда. --- дописи об"єднано, 19 Лютий 2015 --- Сподобався коментар до Семенченка : Валерий ТимощукКиївська Русь розпалась тому, що кожен князьок бачив себе Великим Князем. Далі Україна часів Запорізької Січі - кожен з оселедцем бачив себе Гетьманом. Історія хоче повторитись - замість укріплення в умовах війни центральної влади (в якій ви, Гетьмани знаходитесь) вам треба (ну дуже треба) координаційний штаб! Да, він не протирічить, але, головне - САМОСТІЙНИЙ і ОКРЕМИЙ! Здорово! І то правда .
hromadske.tv 16 мин. · Генштаб заявив, що під Дебальцевим у полон потрапили понад 90 бійців, доля ще 82 наразі невідома
Ну точно готують москалята грунт, щоб Порошенка скинути! Недаремно саме зараз ці хвилі так пішли. Ех, правду хтось на фб написав: вже би поскріше по рашка тв Лебедине озеро почали крутити!