Це стосувалось "помолитись за Порошенка бо йому важко вистояти енергетично". Нагадую що Нача́льник Генера́льного шта́бу (зараз це Вітя-катафалкМуженко) Збройних сил України є військовослужбовець, якого призначає на посаду і звільняє з посади Президент України. А на практиці - це його людина.
1. Не вірю в зраду Порошенком інтересів України. Помилки (кадрові, зокрема) - так, зрада - ні. 2. Ок, зняли Муженка. А є на його місце патріотично налаштований генерал з реальним досвідом УСПІШНИХ воєнних дій такого маштабу, який згоден стати начальником генштабу? Озвучте прізвище. --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2015 --- і про Гонтарєву. Ви не допускаєте думки, що на курс долара впливає не тільки її діяльність/бездіяльність, але й економічна ситуація в країні, воєнні дії, втрата частини території і тд?
Підтримую цю думку, а також вважаю Ілларіонова теж прокремлівським. Після останнього інтерв'ю в Шустера то точно, вся його риторика була на розхитування ситуації і для надання порції певної інфи Москві. Не можна беапеляційно вірити цим людям. Хто сумнівається, просто проаналізуйте глибше їх заклики і, головне їх дії.
Погоджуюся. І мені цікаво st: 2110156, member: 4882"]Це стосувалось "помолитись за Порошенка бо йому важко вистояти енергетично".[/QUOTE] Хоч вбийте, але не бачу нічого поганого в тому, щоб помолитися за людину, від якої залежить доля нашої країни. Може якраз ваша молитва йому допоможе? Допоможе зрозуміти те, чого до цього не розумів, допоможе зробити правильні висновки, допоможе не йти на поводу в "радників". Невже краще постійно ганити, нити і проклинати всіх і вся? Як на мене, молитва ніколи лишньою не буває. --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2015 --- Я все одно не зрозуміла, де я виправдовувала чиїсь дії.
а на практиці- це не завжди його людина. Це людина, яку він призначає. А це- дві великі різниці. Політика- справа брудна і тонка. І з дивану погано видно. Як хтось писав, судячи зі всього, нашим людям треба, щоб Президент і нач. Генштабу сиділи на ФБ і форумах, читали, що пропонують диванні війська ( ми ж краще все знаємо- як керувати, як воювати, а ще краще- з-за кордону) і по кількості поставлених лайків під постом, вибирали спосіб пропонованих дій.От тоді мир на раз настане . А то фігньою страждають...
І він упав, прикрив собою трави, Своєю кров’ю землю напоїв… І він упав… упав зі словом: «Мамо! Прости мені, я вижить не зумів…» Він був солдат… Але він був і сином… Для матері він щастям був останнім! І журавлі летять у небі клином Над сином, над солдатом у прощанні. А мати там, далеко за фронтами, Чекає сина, ставши на поріг. І прийде їй послання з журавлями, Що він – ГЕРОЙ, що він в бою поліг… І впаде мати з криком на порозі, Мов привид, божевільна і бліда. І пролунає ехо на пустій дорозі: «Будь проклята, будь проклята, ВІЙНА!» Таких історій на землі багато Й у пам’яті вони будуть віки. Так уклонімось низько всім солдатам, Які за нас в боях тих полягли! Марина Мазур.
не до теми Євромайдану, а так- про "вищі матерії" ( це і Пу і взагалі всіх стосується, кого проклинається і зла бажається). Енергетично зло притягує зло. І ця негативна енергетика якраз тримає таких людей . Так що- посилайте негативні флюїди далі. Цим ви їм лише допомагаєте і підтримуєте ( п.с. відоме- "поставити свічку та помолитися за здоров я ворогів" діє куди краще. Але ж плювати легше)
Дмитрий Чекалкин 1 ч. · Александр Вышинский: Не делай ничего, прошу внимания : НИ - ЧЕ - ГО, из того , что выгодно врагу. Ничего ,из того - что хочет враг. Иначе, Враг - это ты. Уже устал повторять : "Без паники.". Устал - но повторяю : "Без паники"... Требуют отставок, расстрелов, "третьего майдана", и, похоже, "явления Христа народу". С пеной у ртов : " А мы говорили , а нас не слышали...". Что происходит? Все стороны переговоров в Минске знали : выполнение "договоренностей" - невозможно. Все пункты после второго - голая абстракция, на грани желаемо-чудесного, из-за первого : прекращение огня. Не для того Путин в Минске заговорил о "котле", чтобы 15-го - просто прекратить огонь. Он - и не прекратил. Тем самым - первым нарушил и разрушил. Сейчас- предпиковое состояние в конфликте Россия - Цивилизация. Да , для Украины - это война. Да , на нашей территории . Да , в первую очередь - за наш счет. Да , Украина платит самую высокую цену из всех - жизнями своих солдат. Но там, на фронте - Путину не победить. Эйфория бескровного Крыма - давно улетучилась. Там , на фронте, уже при сегодняшнем состоянии армий , в лучшем для него случае - ничья. Это - его поражение. Победить Путин может одним , единственным путем : - сломать Украину изнутри, раньше , чем сломается изнутри его Россия. Сейчас - для этого брошено практически все, практически - открыто , по нарастающей. - Задача - митинги, протесты, паника, всеобщая раздерганность, стычки с милицией, провокации, теракты. - Задача - заставить власть с головой окунуться во внутреннюю смуту, спасая себя для спасения Государства. Единственное , что можно противопоставить этому - нашу сплоченность. Не делай ничего, прошу внимания : НИ - ЧЕ - ГО, из того , что выгодно врагу. Ничего ,из того - что хочет враг. Иначе, Враг - это ты --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2015 --- --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2015 --- І отаке: Галина Сергеева 2 ч. · отредактировано · По всему Артемовску ходят солдаты, вышедшие из-под Дебальцевого. Они - в каждом магазинчике, в каждой кафешке, просто на улицах на лавочках. Они курят, пьют много кофе, и да, водку. У них у всех какие-то ошалевшие глаза, и лица в дыму. Они сидят такими небольшими группками и иногда даже не разговаривают - просто молчат. Они словно не верят, что вокруг тихо, что не стреляют, и что они могут - вот так ходить, как все. Они так смотрят удивленно на людей вокруг. Улыбаются девушкам. А один из них - когда я прохожу мимо, - дергает меня рукав и тихо-тихо просит: останься… ну останься… А мне надо бежать к больнице, туда как раз подвозят раненых. Извини, говорю я ему, извини… А в больнице конвейер, все подъезжают и подъезжают машины с солдатами. Их едва успевают заносить, завозить, заводить. Внутрь никого не пускают, минут пять мне удается побыть на приемном покое. - Как там? - спрашиваю одного мужчину, средних лет, такого притихшего. Он хромает, просит сладкий чай с лимоном - ничего серьезного вроде бы, контузия, и артрит обострился - они с ребятами долго-долго шли оттуда пешком, полдня шли. - Мы оружие не бросали. Мы оружие не бросали. - из раза в раз повторяет он. Больше ничего не хочет говорит, не хочет вспоминать, сидит и качает головой - Мужчина, пройдемте! - вдруг зовет его медсестра. Он уходит, и лифт за ним закрывается. И в эту щель он вдруг кричит мне: - Девушка! Девушка! Там не было ополченцев! Не было совсем! Там были только чеченцы! Они кричали "аллах акбар", и бросались на наших, там не было ополченцев совсем!…. И лифт увозит его - куда-то вверх. — в городе Artemivsk, Donets'Ka Oblast', Ukraine. --- дописи об"єднано, 18 Лютий 2015 --- Myroslava Gongadze 28 мин. · Цікавий факт. У Вашингтоні проходить самміт по протидії екстримізму. Голова ФСБ Росії бере у ньму участь. Україна .... навіть не присутня. Десь я чула про Антитерористичну операцію.( сарказм, або як каже Аласанія тег для ідіотів)
Сунгуровський: світ боїться провокувати Путіна, але спровокувати його може лише він сам http://ow.ly/2UQ185 Йоклмн , дожили ...
Ок, Порошенко маріонетка, грошолюб і адепт кумівства. Не сперечаюсь. Але хто може зайняти його місце зараз? Стати до керма коритом, яке ніколи не мало самостійності, яким весь світ крутить і намагається ще собі на користь зачерпнути? Особливо в час, коли питання існування країни вирішується не в зоні бойових дій, а повсякчасною підкилимною дипломатією? Ну хто? Я не фанат Порошенка, за нього не голосувала, його кадрова політика мене категорично не влаштовує. Але я погоджуюсь з дівчатами- президента треба підтримати. Це не означає все йому з рук спустити, на нього треба тиснути і давати зрозуміти, що народ не лише на війні зосередився, але й за ним пильно стежить. Ну не бачу жодної альтернативи Пороху, та і після виборів деякі його опоненти так оконфузились, що мимоволі тішишся, що вибрали найменше зло. P.S. щодо Яроша- в нього все попереду Він тільки політики вчиться)
Одним словом, завданням України є вистояти. І чекати, поки згідо східної мудрості по річці пропливе труп твого ворога. Так складаються на сьогодні обставини.Хочеться це чи ні, але в одиночку проти РОсії наразі немає змоги самому адекватну відповідь давати- ні по тактиці, ні по зброї. ТОму- вистояти до тог часу, не дійдеться до певного рівня військового розвитку у нас і кризи РФ всередині. Рік тому якраз відбувалися майданівські події. І в якому жахдивому шоці від того був кожен. А за цей рік уже кардинально АЖ так нічого нашого чоловіка не лякає- виробляється імунітет і стійкість. Те, що нашим можновладцям прийдеться колись все-рівно відповідати перед судом за все, що зараз відбувається( не знаю, чи це буде людський чи вже Божий) - факт. Але наразі мусимо через те пройти. Ціною великих жертв. Бо це реально та карма за всі роки , що нехтувалося, розслаблялося і сподівалося на "авось".
Я от не розумію: якщо Росія прагне того придністров'я на Донбасі, і по факту вже його майже і отримала, то невже не бачить прикладів країн, які навіть і з цими територіальними проблемами далі розвивались і проводили реформи, змінюючи стандарти життя простих громадян? Може нам дійсго вартувало би зосередитись зараз на внутрішніх проблемах і діяльності уряду? Хай би щось робили, щоб люди бачили реальні якісні зміни? А то виходить, що кругом ми програємо.
знаєте, в теперішній ситуації, мені здається хто б не прийшов до керування державою - кожен би був зрадником,невиконувачемобіцянок, і т.д., і т.п. тут справа не в людині особисто, а в тому що людям тре кого ненавидіти і звинувачувати у всіх бідах. "Порох виведи війська з Дебальцеве - не виводить, поганий. тепер вивів - ай, зливають. знов поганий.". в нас багато людей просто бачать усе не в перспективі і просторі, а вузько, крапкою. зараз кожна дія - це частина ланцюга і тре на все дивитись комплексно. ну і як вже неодноразово було сказано - нам з диванів краще видно що і як а чи це взагалі реально зараз? це вже як подивитись на ситуацію. з ФБ
Президент Петро Порошенко пропонує РНБО затвердити рішення про запрошення на Донбас миротворців ООН. Про це він повідомив на відкритті засідання РНБО у середу ввечері. Він повідомив, що передбачав, що бойовики та Росія, яка їх підтримує, не виконають умов "мінських домовленостей" щодо припинення вогню, а тому вже обговорив з учасниками зустрічі у Мінську питання можливого введення миротворців ООН. "Я пропоную вам обговорити запрошення миротворчої місії ООН, яка буде діяти відповідно до мандату Радбезу ООН. Найкращий для нас формат – це поліцейська місія Євросоюзу", - заявив Порошенко. Крім того, президент запропонував РНБО внести зміни до закону про воєнний стан, а також обговорити питання проведення на території України спільних військових навчань підрозділів ЗСУ та військових формувань інших держав. "Окремим питанням є створення належної технічної бази для лікування та оздоровлення військовослужбовців", - зазначив Порошенко. Скажіть це добре чи погано? Як це вплине на ситуацію?
пообіцяв порошенко, що подумає про запрошення до україни миротворчих військ. путін вже певно руки потирає, як обіграти цю ситуацію в свою користь
Borys Filatov 1 год. · Змінено · Петр Алексеевич, я знаю, что Вы меня читаете. Я знаю это точно. Я всегда старался быть максимально обьективным к Вам. Вы - Патриот с большой буквы. И, наверное, нет сегодня в Украине человека, который хотел бы взвалить за себя Вашу ношу. Я не знаю всей геополитической картины. Мне неведомы данные Генштаба. Я не общаюсь каждый день с мировыми лидерами. Но я знаю одно. Тогда, когда Вы заявляете о "шести" убитых на выходе из Дебальцево и "тридцати" раненных, то Вы уничтожаете свой авторитет и Веру людей в Вас. Я не знаю, зачем Вы делаете это. В эпоху социальных сетей, мобильных телефонов и открытого информпространства, как минимум глупо верить справочкам, которые муженки и Ко кладут Вам на стол. Вы помните, как когда-то Вы уже "освободили" 1200 пленных, а потом над Вами смеялась вся страна? Пустите в свой круг порядочных людей, а не лизоблюдов и самодуров. И Вам сразу станет легче дышать. И почитайте, что пишут люди, которые лично собирают "двухсотых" по полям. Кусками. Мы справимся. Но давайте жить не по лжи. Начните с себя, Петр Алексеевич. ЖИТЬ НЕ ПО ЛЖИ.
Майкл Щур 4 год. · Я так втомивсі від усіх рекомендацій, які всі дают всім. Той не так воює. Той не так керує тим, хто воює. Той не так керує тим, хто керує тим, хто воює. Якщо ви не воюєте там на передовій з Російов, перестаньте про це писати. Будь ласка. Це ви думаєте, що ви допомагаєте воювати. Перестаньте самі з себе робити вояку. Ви не вояка. Ви, як і я - щур, якого захищают ті, хто воюют, в той час, як сам щур сидит у теплі перед комп'ютером. Що ви будете говорити солдатам, які приїдут з АТО? Ну от зайде у вас розмова з солдатом і він спитає "а чим ви тут займалисі?" І що ви йому скажете? Що ви писали, що солдатів зраджуют? Що ви репостили всі заяви Семенченка? Що ви лайкали пости Авакова? СОлдат буде без руки чи ноги або з легким пораненням, ну або без поранення, але він бачив, як помирают і калічатсі люди. І ви йому скажет "я цей... емм... я тут... вас підтримував... як міг... 457 лайків і 287 шерів". Так ви це справді робили. І робите. Бо це легко. Лайкнув - і ніби теж троха солдат. І теж ніби вклавсі. А це брехня. Не вклавсі. Ні на грам. І замість того, аби писати, як кому краще воювати і керувати державов, краще виберіт свій фронт. Ви не повірите, але у вас теж може бути фронт. Ви теж можете вести свою війну. Ви можете воювати за нормальний громадський транспорт, в якому колись будут їздити колишні солдати. Ви можете воювати за чисте місто, в яке приїдут солдати. Ви можете воювати за економне використання теплоенергії. Ви можете воювати зі свойов лінню в кінець кінців. Це все фронти, на яких хтось має воювати. Принаймні для того, щоб ті, хто повернутсі з реальної війни, прийшли не в розвалену країну.
Яків Кротов пише : В польской газете об этом говорится под заголовком "Папа отказался от критики России". Но почему же "отказался"? Он её никогда не критиковал. Более того - за последние полтораста лет Ватикан всегда жертвовал интересами отдельных людей во имя "мира" с Кремлем (за исключением "крестового похода молитв 1931 года"). И не потому, что считает Московскую Патриархию "церковью-сестрой", а потому что знает, что Московская патриархия - департамент Кремля. Тогда как российские "специалисты" подчеркивают, что РПЦ МП - "общественная организация". Прислать во Львов средневековую фальшивку - "плат Вероники" - это как ставить заплату из ветхой ткани на ветхой рубашке. Символическое утешение после реального предательства. Абсолютный аналог выставления фальшивого же "пояса Богородицы" в России - утешение холопам, которых обокрали и будут обкрадывать. Конечно, быть холопом не надо, но холопство слабых не извиняет барства сильных. Из того же ряда - может, даже чуть повыше - посещение врачами из Германии и московским врачом Е.Глинкой голодающей Савченко. Возможно, кремлевские СМИ переврали слова немецких врачей, которые якобы одобрили меры по психологической реабилитации Савченко - то есть, попытки убедить её отказаться от голодовки: "иностранцы похвалили российских коллег, следящих за здоровьем Савченко в больнице медико-санитарной части ФСИН РИА (http://ria.ru/incidents/20150216/1047962776.html…). Возможно, вырваны из контексте слова и Глинки: «Это нельзя назвать совершенно точно полноценным питанием, как мы с вами она не кушает, но она получает некоторые препараты — белковый заменитель» (http://ria.ru/incidents/20150216/1048033966.html…). Глинку можно попытаться оправдать тем, что "истина бывает во вред", "политика дело грязное" и прочим цинизмом, а вообще она достойна безграничного уважения. Но истина - не во вред. Истина не может быть избирательна - а г-жа Глинка была в данном случае избирательна. Поступок Глинки не политика, а дурная, скверная лжеполитика. Неумный поступок. Может быть, Глинку шантажом заставили пойти на эту глупость? Но немцы-то... Да и с нашими так - либо ты не поддаешься на шантаж, либо не занимаешься делами, в которых шантаж может на тебя повлиять. Еще Иуда оправдывал предательство необходимостью помогать несчастным. "Безграничное уважение" - это нарушение заповеди "не сотвори себе кумира". Видно, что Глинка пытается не предать Савченко – но не получается. Не надо было идти – тем более, что Савченко её об этом не просила. С такими правозащитниками никаких иуд не нужно. Врачи Савченко, разумеется, не помогли, а Кремль их устами выставил Савченко лгуньей, базарной спекулянткой, которая хорошо устроилась в больнице, чтобы не страдать в камере. Думать надо головой, прежде чем идти куда-то ногами! Первого стиха первого псалма никто не отменял – «блажен муж, иже не иде на совет нечестивых».
Абсолютно точно Victor Tregubov Вчора о 5:10 · Змінено · Перед тем, как пойду спать свои законные четыре часа. Да, я больше всего боюсь попытки переворота. Больше, чем любых неурядиц на фронте. Равно как и Путин больше всего на нее рассчитывает. Больше, чем на любую военную победу. Ребята, объясняю для тех, кто готов понимать. Кто не готов - проматывайте. Наша страна держится на честном слове и одном крыле. Наша экономика существует на внешней помощи. Иначе бы давно уже был дефолт. И мы бы не ругали Нацбанк за 26 гривень за доллар - число было бы, в лучшем случае, трехзначным. Почитайте об инфляции в странах, где война и дефолт одновременно. Наша безопасность существует на внешних гарантиях. Только поэтому наших ребят на фронте не бомбит стратегическая авиация, а войска Хуйла не идут от Приднестровья к Одессе и от Чернигова к Киеву. Только поэтому вы можете позволить себе не знать адрес ближайшего бомбоубежища. Вся эта помощь предоставляется конкретным людям под конкретные гарантии. Именно поэтому так важно было, чтобы Кабмином рулил Яценюк, из которого на самом деле реформатор немногим лучше, чем из Азарова. Просто он смог убедить западных партнеров в своей компетентности. По-хорошему... ну да, обманул. Но денег нам таки дали, и на каком-то этапе их хватило. Аналогичным образом дипломатию взял на себя Порох. Только справляется все же получше, но не суть. Допустим, сейчас снесли того или другого. Или двоих. Результат - в любом случае из нашей страны выпадет звено, осуществляющее общее управление и, одновременно, связь с жизненно важной помощью Запада. Нет, мы не успеем заменить оперативно - тем более, если это будет не легитимная смена, а бунт, в результате которого на время возникнет ситуация "все против всех", а регионы будут посылать Киев в задницу. Когда у нас уже выпадало звено - худший из наших президентов, Янукович - враг был готов. Он оттяпал у нас Крым. Просто пока наши входили в курс, налаживали связи, убеждали войска и региональные элиты в том, что их надо слушаться. Они это, кстати, сделали в рекордные, невероятно быстрые сроки. Но полуторамесячного отсутствия государства хватило на потерю Крыма и незаживающую рану на Донбассе. Враг опять готов. Еще один разлад государства - и он будет в Киеве, и никто в Европе не возразит, потому что это будет выглядеть лучшим для них вариантом. И никакой героизм не спасет. Как уже несколько раз случалось в нашей истории, мы сможем лишь героически продуть и стать очередной грустной думой для потомков. Помножив на нуль все усилия и все смерти. Почитайте историю Руины. Почитайте историю Гражданской войны. Почитайте, блин, новости годовалой давности. Все. Я сказал. Можете начинать обвинять меня в работе на тех, кого вы не любите. А у меня осталось три с половиной часа.