Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on Feb 14, 2015 1,082 replies
  1. Idillia

Idillia миється в бані

Показують різні сюжети про Кужіль і Тетерука, і знаєте, не здивуюсь якщо це спраді її провокація.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. zetta

zetta Well-Known Member

Читаем ))))

Аркадий Бабченко
    22 ч · Москва · отредактировано ·
    Йоуч! А Лесин-то, оказывается, в Вашингтоне умер. Да мало того, что в Вашингтоне - в отеле Dupont! Я аж подпрыгнул, когда прочитал.
    Дело в том, что… Как бы это сказать… Дюпон Сёркл - это не только престижный район в центре Вашингтона. Это еще и сердце мирового ЛГБТ-сообщества. В каждом втором баре там одни мужики. А в другом каждом втором - одни тетки. Нет, все культурно, без фричества, просто побывать на Дюпон Сёркл для ЛГБТ, это как побывать в Корсуни для единоросса. Это сакральное. Со всего мира едут.
    И вот этот единоросс Лесин, верой и правдой служивший Путину, Вставанию с Колен, Величию, Сакральности, Духовности и Православию, верой и правдой убивавший телевидение, журналистику и свободу слова, верой и правдой насаждавший мракобесие, ксенофобию, агрессию, ненависть, и - отдельной строкой - гомофобию, верой и правдой зомбировавший и дебилизировавший собственное население, верой и правдой превращавший свою страну в православный ИГИЛ и Северное Конго, ненавидящее пиндосов и гомосексуалистов, верой и правдой взрастивший Киселева с его радиоактивным пеплом и сердцами геев - вот этот вот настоящий верный пуинтский единоросс Лесин едет умирать - не в Корсунь, нет! - в вашингтонский четырехзвездочный отель в сердце вражеского Пиндостана, километрах примерно в полутора от резиденции Абамы-чмо, в самом центре жизни гей-сообщества всего мира!
    Вау-вау-вау. Йоуч-йоуч-йоуч.
    Что скажете, патриоты?
    Как он вас всех сделал, а? Ай, молодца…
    Это вы мечтали умереть в России, идиоты (жителям Крыма отдельный привет!). А Лесин - в Вашингтоне. Рядом с Белым Домом. На Дюпон Сёркл.
    Впрочем, тебе, средний россиянин это знать незачем. Вперед, в колонну по четыре и на Красную площадь орать "Ура" в честь святого праздника седьмого ноября.
    А потом в военкомат и в Сирию. За Башара Асада в танке гореть. Там как раз у них все жопой начинает накрываться, наступление захлебнулось, контрнаступление намечается. Как раз пора живота своя положить за святое дело борьбы с игилом.
    Так что отель на Дюпон Сёркл тебе не светит.
    Мешок в сирийской пустыне. И хорош.
    Доброе утро.
    --- дописи об"єднано, Nov 8, 2015 ---
    Аркадий БабченкоЗЫЫЫ: Все еще интересней, оказывается. Про сам отель я ничего не знал. Про район только. Но вот кинули ссылку. Топ пять гей-френдли отелей Вашингтона. Отель Дюпон, который нас интересует - на третьем месте. Входит в состав Международной туристической ассоциации геев и лесбиянок (IGLTA). То есть чувак, всю свою карьеру положивший на духовность, православие, народность и гееборчество, умирает в топ-три гей-френдли отеле столицы проклятой Пиндосии, в которой к тому же с 26 июля 2015 года разрешены однополые браки. У меня все.
    http://www.oyster.com/.../best-gay-friendly-hotels-in.../

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. dasha

dasha Well-Known Member

Так то 100 %. Якби він її насправді так гримнув, що аж струс мозку, то вона б потім не ходила і в дзеркало не приглядалась, зачіску не поправляла, а лежала б вже на підлозі. Взагалі тепер в політиці суцільний цирк розвели. З тими арештами, з тими замахами і.т.д.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. flame

flame невгамовний експериментатор

Я колись мала надію, що в нашій країні є якась перспектива. А зараз остаточно усвідомила, що це маразм повний.
    Шо за розпродаж? Знижка на ПРАВОПОРУШЕННЯ. Про шо можна далі говорити?
    Цікаво чи введуть акцію на штрафи і пені за "помилки" (на думку податкової) в бух. обліку.

Last edited: Nov 11, 2015
  5. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

4 листопада було прощання ...

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Якось у масах радісно обговорювалась тема перейменування вулиці, де розташоване російське посольство. Але в самому центрі Столиці, де був епікфейл протистоянь, де загинуло чимало людей відкривають саме російське кафе "з музикою і танцями досхочу". Побенкетуємо і станцюємо на кістках - чого вже там? І з іншого боку, що найбільш огидно, низка охочих долучитись до розваг. Що їм пам'ять... менше пам'ятаєш, краще спиш, краще п'ється і веселиться. Що їм смерті та кров? Вони-то живі...

Відео - У столичному Будинку профспілок на Майдані відкрилося кафе

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

7. zetta

zetta Well-Known Member

Ярош покинув ПС.

8. Idillia

Idillia миється в бані

Яка та вся політика заплутана( Як думаєте, чому він саме зараз пішов з ПС? Хіба влада вже так дотискає неугодних?

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Єдине, що крутиться в голові з цього приводу - мавр зробив свою справу, мавр може піти.

Last edited: Nov 12, 2015
  10. YeWa

YeWa Well-Known Member

Щодо Яроша. Нам потрібно усвідомлювати з чого утворився ПС. Його склеїли з УНА-УНСО і Тризуба, а зробила це верхівка тодішнього СБУ, агенти Росії, які втекли, їхні підлеглі також десь розпорошилися і ПС перейшла до СБУ (теперішньої). УНА-УНСО вже не тягає за свобою хворого Шухевича (його інші перекупили), відділилося від ПС, а тризубівців Ярош розсунув у різні структури СБУ, тобто хто хотів воювати, той і воює. До ПС давно долучилися люди, які хочуть жити за своїми законами, а отже Ярош не хоче за все це відповідати. Він дисципліновано виконує накази СБУ, стає таким собі українським варіантом Стрєлкова. імхо

• Інформативно Інформативно x 2
  11. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

12. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дратує, що нас мають за бидло. Весь сюжет Шустера цікавий, а найбільш - інтерв'ю з Порошенком німецькому телеканалу, яке відразу ж зникло з інтернетпросторів по Україні. Чесно:нічим він не кращий за Яника, і вся ця політика гнила. Ви подивиться, як він уникає прямої відповіді..щось там передав незалежному менеджменту. Фігня повна. І видно, що прямі питання його дратують. У нас би точно питань таких не пропустили.

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

До речі, це так би мовити чорний гумор, але написано в саму суть щодо політики держав стосовно України і як воно тепер щось радити. Цинично написано, але..Вони напевне мають інший сценарій дій, не такий, як радять нам. Але чим по суті РФ і ІД відрізняються? Не так явно просто?..

Дорогий, Франсуа Олланд
    Український народ вкрай стурбований подіями у Франції. Головне не допустити кровопролитної бійні. Люди, які підривають в Парижі будівлі, розстрілюють людей в концертних залах і на вулицях, беруть заручників мають бути почуті, їхні вимоги потрібно поважати, а їх особливий статус необхідно закріпити поправками в Конституції Франції.1)зробити арабську мову державною
    і мовою міжнаціонального спілкування Франції. 2). надати широку автономію та
    особливий статус
    французьким містам де компактно
    проживають етнічні нац. Меншини.3). провести переговори з врегулювання
    паризької кризи із залученням країн
    посередників. 4). передати контроль над окремими
    ділянками фр. кордону французьким
    шахтарям арабського походження.5) не перешкоджати гуманітарним
    конвоям з ісламської держави. 6) Терористів — амністувати. 7) Солдатам дати наказ — не застосовувати зброю. У цій громадянській війні французький народ повинен проявити мудрість і терпимість. Будь-який конфлікт має вирішуватися мирним шляхом, шляхом переговорів. В Україні є прекрасні фахівці по веденню переговорів — Кучма,Медведчук та Шуфрич. Скористайтеся їхніми послугами. Саме це ви з Меркель вимагаєте від України, так чому б вам, "миротворцям", не наслідувати вашим же ідіотським та безвідповідальним порадам по умиротворення терористів !!!

14. Idillia

Idillia миється в бані

Жахливі події відбулись у Франції:girl_sad:. І до кінця ще не ясно кому то найбільше вигідно і хто головні організатори. Та багато експертів вже вважає, що це в тому числі може бути наслідком так званої поилітики "мультикультуралізму" і численної багаторічної міграції. Ще французька газета Шарлі ебдо гнапередодні опублікувала карикатури на збитий в Єгипті російський літак, що теж не дуже гарно. До того вони малювали карикатури на мертвого хлопчика-біженця з Сирії. Так що тут конфлікт і світоглядний. Але стільки різних точок зору про це все, та висновок робллю такий: завжди треба залишатись людиною, може бути що мусульманам надто чужі західні цінності чи політика, але для чого так вбивати всіхпід ряд? Нехай тоді не їдуть і не емігрують в "погані аморальні" європейські країни, а їдуть а ОАЕ, наприклад. з іншого боку - Європа теж в багатьох питанням має подвійні стандарти, і в Сирії там різні страшні речі робили, от уявіть що тамті люди думають про все це? Ще багато чути що це ві Росії вигідно. Після цих подій постилиться позиція проросійської "правої" Марі Люпен і Саркозі (який напередодні їздив у Москву). Також підозріло чоому там служба безпеки гне змогла попередити жодного з 6-ти терактів (там же і камери спостереження всюди є, і патрулі). Зараз кажуть Євросоюз в великій кризі опиниться, посилюються кордони там між державами, Німеччина і Англія побоюються що "вони наступні". А ви як вважаєте, що буде далі з Євросоюзом та як це все вплине на Україну?

Last edited: Nov 15, 2015
  15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Я думаю власне вже давно, що Євросоюз, як спілка, по трохи занепадає, а може й не по трохи. До мами приїздив знайомий з Німеччини. Казав, що дуже незадоволені Меркель, але вона вчепилась в те крісло. Навіть якусь петицію підписують в соцмережах. Я так бачу, що ультраправі партії набирають обертів. Багато кому це вигідно. А ще кажіть що хочете, але отой потік мігрантів. Я б закривала кордони. Чесно. Я розумію, що не повезло людям, але з тим потоком така маса терористів проникла в країни. Думаю Україна поки лише свідок подій.

16. Idillia

Idillia миється в бані

І трохи про погляди росіян. Ось що пишуть в контексті французьких подій. Сумно це, в них якась "ідея фікс" що при владі "фашистська хунта" і її треба замінити:girl_impossible:[​IMG] . А про рішення бомбардувати "осередки Правого сектора" то взагалі піпець, і більшість росіян проголосувало "за"Стіна:
    А тут подивіться адський "епік фейл" російської урядової діячки з колоритною зачіскою. І це офійійний рівень:girl_yes2:, так забрехалась, що вже не знає що казати, карикатуру відомого українського художника видавала за роботу "Шарлі ебдо" :crazy:

17. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Думаю, що дуже зле вплине.
    Ех.

18. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Що означає- вчепилася в крісло, її ніхто покищо офіційно не виганяє. І не люди обирають канцлера, а Бундестаг, а тут мир, дружба, жуйка- майже всі за біженців.
    Крім міністра фінасів і мін. внутрішніх справ, і ще баварського міністра.
    А якщо чесно, то все, як в якомусь божевільному фільмі чи сні, який ніяк не закінчується.
    Кордони відкриті, кожен день в Німеччину офіційно завалюють 10000 біженців, скільки йде полями- невідомо.
    На кордоні їх забирають автобусами і відвозять в так звані табори, але половина з них через день щезає- куди вони мандрують- також невідомо.
    При розгляді їх справ присутній перекладач, який підтверджує, чи людина розмовляє сирійською чи ні. Десь тільки 20 % з них сирійці, інші- афгани, лівійці, пакистанці, тобто люди, в країнах яких немає війни.
    Ще багато балканців, які просто втікають від бідності.
    Кожен день німецького бюргера просто завалюють репортажами про біженців, які вони бідні- нещасні, як їм треба помагати, дати їм житло, давати пожертви.
    Скільки вони у майбутньому принесуть вигоди німецькій державі, що їх треба інтегровувати в нім. суспільство. Чомусь ніхто не говорить, що буде, коли закінчиться війна, і потрібно буде розбудовувати Сирію.
    Мене вже нудить від такого милосердя, бо ще у серпні, на запитання однієї палестинської дівчинки, чому вона повинна тепер залишити Німеччину, Меркель їй відповіла, що багато людей з її країни хочуть тут жити, але Німеччина не може їх прийняти. А тут такий 180 градусів поворот.
    Газети, такі, як Світ, ще деколи пишуть реалістичні статті, а інші, як почитаєш, ну прям там тільки діти і жінки, але реалії такі, що більше 80 % молоді чоловіки до 30 років.
    Я розумію, що людям в біді треба допомагати, але так, як зараз не є добре - ні для біженців, ні для добровільних, які допомагають. Люди вже всі втомлені. А кордони не закривають, і навіть після вчорашніх подій Меркель не відмовляється від свого політичного курсу.
    Німецькі громадяни зараз навіть бояться висловлювати справжню думку, бо або ти за біженців, або ти - правий. Ну, і не знаю, чому, навіть мій чоловік признався, що якщо іноземцям щось не підходить, зразу згадують про Гітлера або про нацистів. Та що говорити, навіть в моїй найближчій родині на Різдвяні свята, мого чоловіка тероризували мої родичі на рахунок 2 світової, на п"яну голову, правда.
    А біженці все більше демонструють, чому їм не дають нормальне житло. А де його так швидко набрати, якщо німці, які не дуже багато заробляють, мають такі ж проблеми. Не говорю вже нічого, що оплачує все німецький громадянин своїми податками.
    Ну, і в газетах арабських, їм пишуть, що по приїзді вони отримають роботу, 3000 євро, сім"ї -5000, будинки і машини. А половина, виявляється, навіть не знає латинських літер. Ким вони тут мають працювати?

• Інформативно Інформативно x 2
  19. Idillia

Idillia миється в бані

@famenlviv ота ситуація з Німеччиною в дечому Україну теж нагадує. Маємо знайому, що буває в Німеччині (рідня там), то розказує що німці живуть гормально, але ніхто не шикує, що турецькі та інші мігранти вже напрягають місцевих, та якось вони уживаються поки що, але невдоволення з обох сторін наростає. І що там величезні податки, люди змушені сильно економити на всьому (звідси міф про німецьку вирахуваність). І з жахом все каже що "не дай Бог нам таких мігрантів як я там бачила з їх проблемами". І про Україну вона каже що німці не заморочуються і не переймаються абсолютно, як каже "гнила Європа, все робить щоб самій протриматись, на інше їй все одно". Хочеться вірити що не все там так погано.

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

останнім часом мене зачепила ось ця стаття:
    De Maizière zu Asylkrise: Deutschland muss Bildungsstandards senken - Keine neue Flüchtlingsprognose
    То якраз до теми освіти, бо постійно з тим стикаюсь по роботі.

Якщо коротко: запропоновано знизити освітні стандарти через наплив біженців для того щоб вони легше інтегрувались.
    От тільки в мене вже давно питання: як вони можуть інтегруватись, якщо чоловіки-біженці працювати не хочуть і не будуть, а жінки або безграмотні, або їм чоловіки не дозволяють. Ну і ще: щоб знайти нормальну роботу треба мати пристойні знання мови (я не кажу про прибирання і т.д.). А як можна мати добрий рівень мови якщо освітні стандарти ще знизити?
    Той самий екзамен Гете Інституту на рівень А1 куди ще спрощувати? Щоб вміли написати своє ім*я і все?

Ну і ще одне щодо біженців та мігрантів. Так, зараз увага прикута до Сирії і сусідів. Але крім тамтешніх біженців в Німеччині купа інших мігрантів. Недавно моя учениця сказала: "Зараз в Німеччині не так то легко знайти носія німецької мови." І то правда. Я не проти міграції. Я проти того щоб переїжджаючи в чужу країну люди вимагали особливого ставлення до себе і диктували свої умови.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1