Що у світі чувати?

Євромайдан (10)

Posted by gava on 14 Лютий 2015 відповідей - 1.082
  1. Idillia

Idillia миється в бані

2. casablanka

casablanka Щаслива особистість

3. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Зі всіх перлів мене найбільше порвав оцей тролінг Васюника про Є два Рясних і т.д. Львів'яни тролять кандидата у мери Львова
    Я так ржала, чесно!

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Idillia

Idillia миється в бані

Дівчата, от реально, за кого голосувати? Розчарована що від "Солідарності" провладної йде купа ригів, а деякі кандидати на місцях викликають здивування. А в мери Львова ви кому прогнозуєте перемогу? Дивилась рейтинги то лідирує Садовий, на 2 місці Добродомов, і ще високі рейтинги у Кошулинського (трохи здивувало), Васюника ("кадр" ще той) і Юринець (теж не зрозуміло, чому діючі депутати в мери хочуть йти) :girl_yes2:

• Подобається Подобається x 1
  5. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Навіть Іван Вакарчук за Васюника - хід, нє?

Я щось сама в шоці, завтра день Х, а я шось не готова зовсім, досі "тєряюсь".
    Та їх стільки замаскованих йде від різних партій, що то жах...
    --- дописи об"єднано, 24 Жовтень 2015 ---
    Я прогнозую Садовому. Як казали в одній передачі, він зрісся зі Львовом, політтехнологи попрацювали добре, Львів і Садовий - то мало не синоніми.

• Інформативно Інформативно x 1
  6. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А що про Добродомова думаєте? Немає шансів чи "не потягне" місто?

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Сонцесяйний..Хехе..Так Садового величають. Я за те, щоб міняти голову. Засидівся. Ну і про решту. Картинка в тему
    Напевне, буду голосувати за когось, хто не висить на бігбордах. Бо вже того гімна, як..

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  8. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Я теж за цим принципом вирішила проголосувати. Але перед тим, звісно, почитала в неті про кандидатів, склала свою думку про них хоча б приблизно. Біографія деяких вже дає уявлення, що то за хрукт.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

І чого цього разу мені так важко поставити галочку в списку на мера міста?
    Ех, буду збиратися на вибори.

10. Idillia

Idillia миється в бані

Кажуть у Львові буде другий тур виборів. Лідирує Садовий, а другим несподівано вийшов Кошулинський. Що думаєте, є у нього шанси? Чи Садовий з Самопоміччю непереможний? Признаюсь, вихід другого кандидата мене здивував. А що найбільше здивувало, так це як в Харкові біл шість жителів могли обрати Гепу? Чим вони думали, невже він такий чудовий господарник і ми тут цього не відаєм, що альтернативи немає? Може зтось иам має знайомих, поясніть чому вони так голосували, бо усі в шоці. Про які реформи в країні можна говорити:girl_impossible:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Так там вроді явка зіграла.

12. MilkiWey

MilkiWey Well-Known Member

В мене кузина там живе, то вона каже, що на вибори пішли, в основному, старші люди, а у них немає бажання щось міняти - живуть совком, а молоді пофіг - як буде, так буде. Мене інше дивує, як підсудного взагалі допустили до виборів і не зняли з посади? То вже, напевно, ноги з Києва ростуть - ну не хочуть його чіпати - питання ЧОМУ? Хоча, на мою думку, всі чиновники з попереднього правління, які б гасла зараз не висували, мають морду в пуху і знають одне про одного занадто багато і тому делікатно не помічають гріхи опонентів. Висновок - нічого не зміниться. Їм доля країни і наша до одного місця - головне бути при владі і при кормушці, а все решта - показуха і фарс. Це чудово показала сама організація цих виборів - хто брав участь у комісіях підтвердить - такого безладу не було ні на одних виборах. ПОКАЗУШНА ДЕМОКРАТІЯ ДЛЯ ЄВРОПИ!

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Розбився російський літак..
    Уламки російського пасажирського літака, що перевозив 224 людини, знайшли на Синайському півострові у Єгипті

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на українську службу BBC.

Літак, що слідував з Шарм-аль-Шейха до Санкт-Петербурга, зазнав аварії над Синайським півостровом, повідомляє єгипетська влада.

"Сьогодні о 6:51 з Шарм-аль-Шейха здійснив виліт літак А-321 рейс 9268 до Санкт-Петербурга. У 7:14 під Ларнакою, за попередніми даними, з літаком зник зв'язок і відмітка повітряного судна зникла з екранів радіолокаторів. Відтоді на зв'язок воно не виходило, на радарах не з'являлося", - заявив Інтерфаксу представник "Росавіації" Сергій Ізвольський.

Повідомляється, що на борту перебувають 224 людини - 217 пасажирів і сім членів екіпажу.

За інформацією єгипетських ЗМІ, уламки літака виявлені в центральному районі Синайського півострова.

Інформацію про катастрофу літака підтверджує офіс прем'єр-міністра Єгипту, повідомляє Reuter. За його даними, аварія сталася в центральній частині Синайського півострова. Повідомляється, що глава єгипетського уряду взяв під особистий контроль розслідування аварії та скасував усі заплановані на суботу заходи.

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ну і замість слів..цифри. Дохід найбагатших українців і прибуток за цей рік в відсотках. Порошенко не пасе задніх. Просто смачні цукорки??

• Інформативно Інформативно x 2
  15. Idillia

Idillia миється в бані

На борту літака були і українці та білорус. Деякі світові авіакомпанії відмовились від перельотів над Синайським півосроовом. Попередня версія катастрои - технічна несправність, ще є версія теракту, але експерти кажуть що терористи не мають техніки щоб збивати щось на такій висоті. Тут більше про цю трагедію Катастрофа російського літака в Єгипті: На борту перебувало 4 українців

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Якось сумно. Стільки загинули людей. Дітки, молодь. Хтось їхав вперше, хтось радів. Найменшій пасажирці було 10 місяців, мама написала її "летим домой“. Загинула вся родина. Це такий жах. Цілий ранок плачу..

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. Idillia

Idillia миється в бані

Передали, що ісламські терористи заявили що це вони збили літак. Та невідомо чи це правда.

18. Idillia

Idillia миється в бані

А між тим в Раді знов неспокійно. Депутат "Народного фронту" Тетерук вдарив депутатку "Батьківщини" Кужіль скляною пляшкою по голові :girl_yes2:Бійка в Раді: Батьківщина вимагає позбавити Тетерука депутатського мандату
    Тепер його мабуть виключать з Ради.
    Також повідомляється, що до Ради вже прибула швидка, Кужель госпіталізували з підозрою струсу мозку. Також викликали поліцію.
    Нагадаємо, це вже не перша сутичка між депутатами. Вчора, 3 листопада, вони поштовхались під час обговорення законопроекту біля трибуни Ради.
    Тетерук ж каже що Кужіль кидалась на нього і нападала і царапала, вона звісно каже все навпаки, а потім вінт відкривьпляшку з водою і поливав її. Знаючи її характер, то може все бути, одіозна жіночка, але битись теж не можна.

19. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Як депутати себе поводять в раді - це ще гірше, ніж діти в школі на перерві. Їх так мало на місцях, ніхто не сидить, кожен ходить по залу, про щось розмовляють своє, не слухають доповідача, як гальорка в школі.
    Навіть згадуючи ригів, то ті сиділи чемніше на своїх місцях, якась дисципліна була.

Останнє редагування: 6 Листопад 2015