Шо энто было ? Екс-радник президента Росії Владіміра Путіна Андрій Ілларіонов, колишній офіцер Служби зовнішньої розвідки РФ Павло Басанець, російська юрист - міжнародник Наталя Пивоварова, а також декілька російських емігрантів здали кров для українських військових. За їхніми словами, рішення щодо здачі крові прийшло під час круглого столу у Києві, присвяченого обговоренню російсько-українського конфлікту. Закріпити обговорення учасники з російської сторони вирішили символічною акцією донорства у київському військовому шпиталі.http://www.hromadske.tv/society/eksradnik-putina-rosiiskii-yurist-ta-rozvidnik-zda/ --- дописи об"єднано, 23 Лютий 2015 --- Семенченко вже не є командиром "Донбасу" - Нацгвардія http://ow.ly/2V1O5Z
https://www.facebook.com/video.php?v=582641478536915 94 дні --- дописи об"єднано, 23 Лютий 2015 --- і ще сподобались слова на форумі.. "Революцію робить активна меншість, а президента обирає пасивна більшість"
Ви думаєте,що в теперішні часи легко продати квартиру?Навіть якщо люди готові.Зрештою,різниця у вартості між 1- і 3-кімнатною квартирою не така вже й велика. З прогнозованою вартістю комунальних-на пару років...
якщо ви готові оплачувати комусь комунальні бо важко продати квавриту можете з такими ж небайдужими фонд ораганізувати шолі, а я б хотіла щоб з моїх податків оплачувалось щось перспективніше, та сама армія наприклад.
Другий день намагаюся второпати про що ви. І ну ніяк))). Був курс 8- платили люди за КП і все було ок. Дали курсу вирости до 32. То ж і так було зрозуміло, що тепер навіть банальні КП багато хто не витягне і доведеться таким людям допомагати. До ЧОГО тут фонд?
а який має бути курс у воюючій корумпованій країні? то було ще за якуковича зрозуміло що 8 число нереальне, дивуюсь як вони його так довго ще тримали. а фонд до того що агрумент про різницю в ціні до питання утримання житла є ідіотським. вам ніколи вухо не різало у закордонних фільмах що там "будинок продають бо немають коштів його утримувати". для нашого совкового суспільства то щось космічне коли такі операції проводять. і ще я справді вважаю що ті всі пільги починиючи від комунальних крім дійсно тяжких випадків, ті регреси шахтарям і тд то шлях в нікуди. воно і так все платиться з бюджету і податків простих людей, просто коли то не напряму то люди не задумуються і не рахують/економлять. ну і життя в приватному секторі дозволило глянути під іншим кутом на ціни на комунальні. виходить що моя сімя може від чогось відмовитись бо думає як то платити, чоловік 2 тижні відпустки лазив то все утеплення клеїв а в багатоквартирних будинках всі лише про пільги думають, навіть таке нещасне питання як розібратись із жеком коли забагато топлять не можуть. власне жодного коментаря про те як то зібратись підїздом і хоча б лічильник на опалення поставити щоб було економніше/ які кращі ще не бачила. тільки ниття що буде дорого і що держава має все зробити
полазьте по форуму, і знайдіть відповідні теми. Тут податки платять всі, і нічого надзвичайного від держави ніхто не просить. І взагалі, може, вистачить нас всіх вчити? Я за Вас вельми рада, що Ви така мудра.
Я тільки що думала, що нашому народу можна пам!ятник поставити за вміння виживати в будь-яких умовах. Нема зп по півроку- нічо, поїдемо на заробітки , знайдемо підробіток, затягнемо паски. Холодна квартира- утеплимо власним коштом, самі лампочки-двері-ремонти робимо в під!їздах, рідкісний випадок, щоб ЖЕК щось зробив, бо вічна нестпча коштів. Мені українці нагадують тарганів, соррі за некоректне порівняння- як не травлять, однаково виживають.
От чесно. Мовчала, не хотіла втручатися, але просто не витримала. Мій тато 20 років пропрацював на шахьі, чоловік працює. Це каторжна праця. Ви собі навіть не уявляєте на скільки. І те що держава платить шахтарям - це копійки, мізер. Це дрібниця в порівнянні з тим, скільки здоров'я там кладеться. Умови праці - жахливі. Зарплата - три копійки. Які ще й не платять. А ви ще про регреси тут заговорили? Я би дуже хотіла вас хоч на один день відправити в шахту щоб ви попрацювали в лаві. Цілу зміну раком і в такій пилюці, що дихати там - нереально. Або цілу зміну по пояс в воді (це взимку) і потім в тому мокрому одязі ще валити 6 км до ствола, а знаєте які в шахті перетяги? Можу ще дуже багато вам написати, але напишу одне. Так, держава нам повинна, по гроб жизні. Бо не можна так жити як ми живем, не можна щоб ми затягли паски які вже нема куди затягувати, не може так бути, щоб ти "все", і поекономити і потерпіти і простити, а тобі цілу дулю з маслом. Тому будь ласка, досить все тих дурних балачок, досить всіх вчити жити. А то по ваших словах, то ми мусим тільки пахати, а як прийде час до пенсії чи до регресу - то здохніть, щоб держава не перенапружилася часом.
якщо там така катогра то чого то все не позакривати к чорту? і здоровіші люди будуть і по 80 тис грн дотацій на одного шахтаря в рік не буде тратитись.
А працювати де? Гроші де брати? З голоду здохнути? Ви пишете такі нісенітниці, що хочеться вас послати.
Ото я розумію діло! Навіщо покращувати умови праці і підвищувати оплату? Гляди ще завтра страховки захочуть! Давайте позакриваєм все до дідька - сьогодні шахти, завтра заводи, післязавтра депо і пішло поїхало…
почитайте як у британії тетчер воювала з шахтарями шолі. не ми перші і не останні хто через такі речі проходять. скільки в 90тих позакривалось виробництв лази, полярони, лорти. чи там не люди працювали? вони перекваліфікувались, знайшли вихід. мої батьки доречі теж по 20 років на одному з таких заводів пропрацювали. ну а якщо для вас і далі за кошт держави утримувати збиткові підприємства то ок. далеко заїдемо.
З тутешніми шахтами не знайома. А от донбаські були шахти збиткові. Дешевше купити вугілля закордоном, ніж дотувати їх. Рідко яка прибуткова. І зп не аж такі маленькі в них були. І пенсії потім по більші деяких наших зп. То що каторжна праця, то дійсно так. То що гинули багато- часте недотримання правил безпеки, а також велика кільсть саморобних копанок.
То тільки на папері. Бо по документах, наприклад, відвантажували 10 вагонів вугілля, а насправді всі 50. ( Знаю від людей які там працювали).Тому ті шахти не такі вже й збиткові, а дуже навіть прибуткові, але не для держави, а для окремих всім відомих осіб.
@Akina власне хотіла написати) не шахти збиткові, а "лівий менеджмент", всякі там на шахтах, копанках статки заробили і не тільки через дотації. Вугілля країна споживає багато.
Я з родини колишніх і теперішніх шахтарів, тому знаю про що говорю теж. Плюс наше вугілля саме по собі дороге, бо шахти глибокі. Хоча в ті факти, про які Ви говорите теж вірю. І крім відсипаного вугілля там ще й переділені дотації. О, про дотації до мене встигли