Мені останнім часом здається, що світ потрохи вникає в свої якісь трабли і все дедалі більше забуває про нас. Я щось певно загубилася останніми днями(ну мабуть десь воно так і є) бо щось не дуже вкурила. Ви справді вважаєте, що при тому розкладі, у який нас ця держава загнала- вона не повинна це хоч якось розгрібати? Оплата житла, яке хтось не може тримувати. Ги- я сьогодні прикинула, що з новими КП я цілком можу бути одна з таких.
@Vesnyanka для мене абсурд це коли держава платить пенсіонеру 40₴ по сьогоднішньому курсу, а комунальні хоче йому підняти до 50₴. Я розумію , що надіятися на державу у вьому не можна, і людям якось самим треба в багатьох випадках вирішувати своі проблеми, що вони в переважній своій більшості і роблять, але у вьому є межа логіки і адекватності. І якщо всі ми погоджувалися затягувати собі пояса на період " реформ" , то я не можу спокійно спостерігати , за людьми , які не мають вже де навіть іх затягувати... А реформи ще навіть не починалися, то що буде далі? ... --- дописи об"єднано, 22 Лютий 2015 --- @Vesnyanka для мене абсурд це коли держава платить пенсіонеру 40₴ по сьогоднішньому курсу, а комунальні хоче йому підняти до 50₴. Я розумію , що надіятися на державу у вьому не можна, і людям якось самим треба в багатьох випадках вирішувати своі проблеми, що вони в переважній своій більшості і роблять, але у вьому є межа логіки і адекватності. І якщо всі ми погоджувалися затягувати собі пояса на період " реформ" , то я не можу спокійно спостерігати , за людьми , які не мають вже де навіть іх затягувати... А реформи ще навіть не починалися, то що буде далі? ... Я абсолютно не хочу когось з вищих чинів Обливати брудом, а навпаки всім своім серцем побажати ім сили і здоровя, але одночасно і нагадати , що є люди , які бідніють щодня, і багато з них не бачать світла в тунелі, і це невдоволення росте і з цим щось терміново потрібно робити.
то вам порошенко чи яценюк так кочегарить в квартирі? чи багато скарг від всього будинку було на таку високу температуру? напевне ж і підписи збирали з району для скарги в міськраду і групою небайдужих ходили до начальника жеку. ні? всім пофігу? то може не "ця держава" завела а люди самі гарною ширенгою до тої задниці прийшли. може хоч коли виховувати почнуть гривнею то і начальнику жеку і начальнику тец народ мозги вставить, бо може й далі бути моя хата з краю - фарбуйте підїзд/ ставте лічильники/вікна самі, а ще краще хай держава. а що, я ж податки плачу.
А де в моєму дописі ви прочитали про те, шо я звинувачую вас у "наїзді"? Я ж написала що мій допис стосується загального. І вже раз ви зачепили корупції, то не давайте не будемо спочатку рухати зажрану владу, а опустимося на грішну землю. І от кладучи руку на серце, чи мало з нас давало "подяки"...лікарям, вчителям, вихователям т.д. Сюди внесу і скидування на подарунки (8 березня, день вчителя...) Вже мовчу про давання хабарів ДАІ, і потім говорити, яка корумпована в нас міліція. Знаєте, хабарники не тільки ті що беруть.
Я не виправдовую владу. останнім часом навіть розчарована в ній і вважаю, що " верхам" це все просто вигідно І погоджуюся, що ми всі вже поза тягали паски далі нема куди. І питань не виникає до вартості продуктів, одягу, ліків. Щодо неможливості оплати власне квартири, енергоносіїв.. Пенсіонери, які живуть вдвох на сто метрах, сім'ї з трьох- чотирьох чоловік в будинках на 200-300 метрів. Це класно, як є можливість утримувати. Побільше б таких сімей і доходів. Але як немає, то треба думати про щось менше. Ну і комунальні. Чоловік вже дуже давно казав, що економія енергоресурсів буде в нас тільки тоді, коли будемо платити реальну вартість. Пи. Си. Знайомі з рік тому приїхали з Фрації. За їх словами ( не пам'ятаю місто), але квартири там дуже маленькі. Живуть дуже тісно ( це не лише наших стосується, французів теж) і навіть часто зустрічаються квартири без вікон. Причина- дуже дороге житло.
мене ще уміляють квіти на пару тисяч гривень кожного 1 вересня і останній дзвінок. то вже можна було за ті кошти хороший ремонт в туалетах зробити в школі. нє, купимо віники а туалети хай ремонтує держава, бо податки! а діти і далі ходять на розвалені унітази і миють руки в тріснутих умивальниках.
--- дописи об"єднано, 22 Лютий 2015 --- Не всі ведуться. У нас в Росії є родина і ми постійно спілкуємся по скайпі. Воні чітко розуміють і знають ,що саме Росія є агресором і шалено ненавидять Путіна. Розповідають правду своїм співробітникам, але от чомусь мало хто їм вірить. Всі кажуть що це у нас американські війська знищують російськомовних громадян України, а Росія цих людей захищає...
Сестри свекруха перестала спілкуватись з рідною сестрою-москвичкою. Ага! Після того, як та заявила "ета у вас Абама шляєцца по Українє і вас настраіваєт". В тьоті Олі виникло запитання: "Коли твої хлопці, а мої племінники приїжджали до нас на Волинь, жили ціле літо, то вони бачили Обаму в мене на городі?" Відповідь: "Ви всє там зазомбіровани. Ми вас защіщяєм." При тому, що її старший син прекрасно розмовляє українською, носить вишиванку і подобу "оселедця" на голові. Прикольний такий москаль, між іншим. Вата... Вона, як сто баксів. Всюди вата.
Мені так пише більшість моїх однокласників із Росії. Навіть видалили мене із друзів із "Однокласників". Шкода дуже ,бо я їх дуже довго шукала(в мене дитинство пройшло в Монголії-тому в мене купа однокласників із Росії і з інших країн СНД). Шкода ,що дехто з них навіть не намагався почути правду...Просто не повірили, і видалили...
Ви говорите про росіян, моя подружка, яка народилась і виросла під Львовом, а зараз проживає в Шабо, Одеська обл. свято вірила, що Майдан розстріляли американці, щоб вигнати Яника, і спровокувати війну проти раші, та не одна вона так думає, по її словах в них там така думка масова.
Аааа! Сьогодні втикнула в ТБ, і йшла якась передача, що певною мірою підтвердила мої міркування. Війна проти України готувалась з часу здобуття незалежності. Тому я не дуже вірю в те, що Кучма готував вбивство Гонгадзе. Готували, але не Кучма особисто. Потрібно було його очорнити, щоб привести до влади людину проросійську. Все йшло по плану, але завадив Майдан 2004-го року. Він просто відтермінував прихід яника. Ну бо дивно, що якогось пересічного губернатора раптом ставлять прем'єром... Кароч, в мене як завжди. Багато думаю, мало пишу, бо трудно мені дається та писанина. Але в тому щось є...
Чекати нагоди і планувати акцію зорганізовану... То троха різне, як на мене. При нагоді я сі всеру, але не обтраскаю. А плануючи акцію, я буду збирав те гімно і кидав його у всіх, шоб мало не показалось. Соррі за вульгарність. Але я так то бачу. Рашка не чекала нагоди, Рашка планувала то всьо з того часу, коли ми проголосили незалежність. Спочатку дала нам можливість оговтатись від щастя, щоб ми розслабились. Потім певний економічний ріст, вигляд якоїсь стабільності (певною мірою залежні від Рашки), а потім х...сь - нате. Тузлу пам'ятаєте? Просто Кучма повів себе тоді зовсім неочікувано для Рассєї. І анексію відклали до кращих часів.
Ну та я розумію. Але погодьтесь, що Майдан таки став тим поштовхом, щоб перейти від підготовчої роботи до реалізації плану.
Я наразі не погоджуюсь ні з чим. І нічого не сприймаю з адекватної точки зору чи неадекватної. Наразі це лише мої думки, які я наважилась викласти. Не претендую на звання якогось там аналітика чи політолога. Їх без мене вистачає. Відбулось те, що мало відбутись. Головне - не затриматись на даному етапі, а еволюціонувати. А ми вже затримались... Чучуть, але є. Як на мене, ми вигребем. Але ми з вами (заразтутперебуваючі) того щастя не застанемо...Бо ми можемо ходити на тисячу Майданів, але від балачок на дивані нічого не зміниться. А більшість з нас - балакаючі на дивані. Небалакаючі тільки підростають. І саме ті небалакаючі будуть просто боротися і бачити мету без всіляких політичних маніпуляцій. Нам потрібні чисті незаплямовані серця, як би пафосно це не звучало. Потрібні ті, хто поняття зеленого немає про совдепію, але орієнтується в правах та законах.
pravovuk Йопсіль-мопсіль, я слово "Не" пропустила, мало бути "Не до вас")) Я брала ваші слова, просто як основу)) От я Мороз...сооооорі))
Журналисты телеканала выдавали себя за представителей несуществующей китайской компании и вели тайную видеосъемку бесед с политиками. В ходе одной из таких бесед Джек Стро заявлял, что расценки на его услуги составляют от 5 тысяч фунтов стерлингов в день, и что в прошлом он «не привлекая внимания» использовал свое влияние для изменения неких правил ЕС за 60 тысяч фунтов в год. Также Стро рассказал о своих контактах с бывшим украинским премьер-министром Николаем Азаровым, который бежал в Россию в ходе прошлогодней революции в Киеве. По словам экс-министра, он использовал «комбинацию из обаяния и угроз», чтобы склонить Азарова к пересмотру закона, который осложнял бизнес его клиентов — компании ED&F Man, владеющей сахарным заводом в Украине.http://tvrain.ru/articles/dvoe_eks_...ritanii_popalis_na_torgovle_vlijaniem-382384/ --- дописи об"єднано, 23 Лютий 2015 --- Телеканал ДОЖДЬ 7 ч. · Опрос Ifop показал, что «Национальный фронт» Марин Ле Пен лидирует за месяц до мартовских региональных выборов во Франции http://tvrain.ru/…/opros_natsionalnyj_front_lidiruet_v_pre…/ Не дай Боже ....
все може бути... путлер в греції фінансував дві партії, купу газет та телеканалів. фінансував довго, перетягуючи ковдру на себе і возвеличення себе. в греції колосальна кількість підтримки пу. багато молоді підтримують його ідеологію. тому , не здивуюсь, якщо і у франції піде по такому ж сценарію. але зараз проскакує інформація, що україна буде "міняти курс" - не франція\німці, а великобританія\сша.
Ой, і я трохи тут відпишуся. Вчора дивилася 112 канал, вони там спеціалістів політологів запрошують. Дуже цікаво то все слухати, скажу я вам. Отже, Меркель провела виховну роботу з усією Європою, і ніхто зброєю допомагати нам не буде. Обама теж, незважаючи на його промови. І друге, світ готовий поступитися Україною, бо вони більше бояться Росію. Це не моя особиста думка, а інформація для роздумів ху із ху.