Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович погоджуюсь, спершу затуркана вашого допису не зрозуміла. Я просто як чую російську мову на змаганнях які несуть за собою ім"я України стаю зла і люто-налаштована проти "соседей".
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Треба вже тему перейменувати на Євробачення 2010.Альоша
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша я дуже рада що вона виграла!!!пісня мені дуже сподобалась!!!! А Василько не зміг переконати народ шо він кращий..... Але та Юля Собко мені шось взагалі не сподобалась!
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша То слова до пісні були написані в Гамериці в 1977р., а звідки сама Альоша ніби не йшлося. До речі музику вона написала. А пісня може бути стара, тільки щоб в ротації не була раніше визначеного терміну.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Можете кидати капцями в мене (я табуреткою прикриюсь), але, як на мене, пісня - найфірмовіша, дівчина співає дуже професійно, легко, я за неї проголосувала (однозначно - все вирішив саме мій голос). Дивно, що її не чути було до того часу. Псевдо тре міняти (наприклад, на Танюня). Але всі оті Козловсько-Валєвські на її фоні - шкільна самодіяльність. Валевська взагалі розчарувала, колись я дуже за неї вболівала, але те, що і як вона співала Березовський - такий собі Басков, котрий вирішив змінити класичний вокал на "невідомощо". Мія і Злата - потужний потенціал, але пісня Злати трохи заунивно-приторна, а голос класний (хоча я такий вокал не дуже люблю). Стерео - вже надоїли трохи, хоча парочка колоритна Про Кравчука - згідна зі всім вищесказаним. Левицький... як Левицький. Войс, Голд і "прочіє англічанє" - нафіг.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша http://tabloid.pravda.com.ua/focus/4ba5323d56463/ Трохи про Альошу. Таблоїд не спить
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ну та войс то вообше абзац,хтож її впустив туда,мені було б стидно якби вона поїхала на євробачення від нашої країни,ше й ті чудіки які скакали біля неї.....
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Переможниця мені сподобалась,голосиста) Козловський - як каже моя бабця - "Мекає,як цапок"взагалі ніякий.... Войс - засліпила своїм вбранням)Вії собі такі начепила,що я боялась,щоб вона часом не взлетіла)Пісня,взагалі не на такий конкурс....а Ель Кравчук - "без коментарів") Ну будемо тримати кулачки за Альошу!
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А доречі, я її пам"ятаю давно, вона була колись на тому конкурсі "Народний артист", чи щось типу того (тоді виграв той білоруський Альоша, він теж був на Євробаченні минулого року, мені вона тоді дуже сподобалась, була дуже скромна, рижа... Потім зникла. Потім вилізла вже отаким войсом.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша переглянула на ютубі Альоша - якби була Оленкою було б супер, в неї найчистіша англійська і все-таки голос є, доволі потужний. Були ще кілька дівчаток з гарними, але не поставленими голосами. Кравчук розівчився співати.... Валевська порівняно з тими дівчатками, про яких я казала (імен не памятаю) - ховається, Шурінс молодчинка, але йому рано ще на такий конкурс, йому ще вчитися і вчитися і треба знайти своє амплуа. Йому не пасує Еріка, нмсд. За "закльопки" і ще якийсь гурт, що співав "не журись" взагалі мовчу...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Це просто ..., я була в шоці, хто їх пустив до того конкурсу. А Козловський і Ель Кравчук навіть в десятку не попали
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша якийсь я турок певно..Не можу знайти, тільки тоту Альошу послухала... Шукаю в ютубі Альошу, мені пропонує Альошу Поповіча
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша На Євробачення вона явно більше підходить,ніж отой Василько.Щось у ній є, голос такий нічо, тільки когось вона дуже копіює.. Чи то Настю, ту що з Потапом, чи кого..Ну якесь таке враження...Трохи так занадто хоче з голосом всяких прибамбасів робити, але ще видно не дуже навчена. Але нічо-нічо, от тільки ім'я... Ну аж смішно... Альоша. Така ніби гарна молоденька дівчинка, а тут таке.....
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ото розсмішили)))) таке враження шо вообше перший раз співав. Еріка могла б трохи нижчі каблуки взяти або Стасу якісь кроси на платформі...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша та я його ніколи толком і не слухала, та все ж колись він таки більше "співав", а нині він більше себе ніс, ніж співав...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А я то думаю, що мені її писок звідкись знайомий дуже,а то та кобіта з Народного артиста.тепер згадала.Дякую Танюня за підказку +10000000 . А англійською тим більше..