Євробачення

Discussion in 'Дівоче радейко' started by Darcy, Feb 11, 2010.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович

2. Barbie

Barbie Well-Known Member

Треба вже тему перейменувати на Євробачення 2010.Альоша

3. bora

bora Well-Known Member

Альоша і в дужках - будь вона не ладна?)))

4. amurka

amurka New Member

Відповідь: Євробачення-2010. Альоша

я дуже рада що вона виграла!!!пісня мені дуже сподобалась!!!!
    А Василько не зміг переконати народ шо він кращий.....
    Але та Юля Собко мені шось взагалі не сподобалась!

5. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Можете кидати капцями в мене (я табуреткою прикриюсь), але, як на мене, пісня - найфірмовіша, дівчина співає дуже професійно, легко, я за неї проголосувала (однозначно - все вирішив саме мій голос:girl_crazy:). Дивно, що її не чути було до того часу. Псевдо тре міняти (наприклад, на Танюня:girl_crazy:). Але всі оті Козловсько-Валєвські на її фоні - шкільна самодіяльність. Валевська взагалі розчарувала, колись я дуже за неї вболівала, але те, що і як вона співала:sad: Березовський - такий собі Басков, котрий вирішив змінити класичний вокал на "невідомощо". Мія і Злата - потужний потенціал, але пісня Злати трохи заунивно-приторна, а голос класний (хоча я такий вокал не дуже люблю). Стерео - вже надоїли трохи, хоча парочка колоритна:) Про Кравчука - згідна зі всім вищесказаним. Левицький... як Левицький. Войс, Голд і "прочіє англічанє" - нафіг.

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

8. amurka

amurka New Member

ну та войс то вообше абзац,хтож її впустив туда,мені було б стидно якби вона поїхала на євробачення від нашої країни,ше й ті чудіки які скакали біля неї.....

9. Milady

Milady Well-Known Member

Переможниця мені сподобалась,голосиста)
    Козловський - як каже моя бабця - "Мекає,як цапок":girl_smile:взагалі ніякий....
    Войс - засліпила своїм вбранням)Вії собі такі начепила,що я боялась,щоб вона часом не взлетіла)Пісня,взагалі не на такий конкурс....а Ель Кравчук - "без коментарів")
    Ну будемо тримати кулачки за Альошу!

10. Tanyunya

А доречі, я її пам"ятаю давно, вона була колись на тому конкурсі "Народний артист", чи щось типу того (тоді виграв той білоруський Альоша, він теж був на Євробаченні минулого року:), мені вона тоді дуже сподобалась, була дуже скромна, рижа... Потім зникла. Потім вилізла вже отаким войсом.

11. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

переглянула на ютубі

Альоша - якби була Оленкою було б супер, в неї найчистіша англійська і все-таки голос є, доволі потужний. Були ще кілька дівчаток з гарними, але не поставленими голосами.
    Кравчук розівчився співати.... Валевська порівняно з тими дівчатками, про яких я казала (імен не памятаю) - ховається, Шурінс молодчинка, але йому рано ще на такий конкурс, йому ще вчитися і вчитися і треба знайти своє амплуа. Йому не пасує Еріка, нмсд. За "закльопки" і ще якийсь гурт, що співав "не журись" взагалі мовчу...

12. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Це просто ..., я була в шоці, хто їх пустив до того конкурсу. А Козловський і Ель Кравчук навіть в десятку не попали:girl_haha:

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

якийсь я турок певно..Не можу знайти:girl_cray:, тільки тоту Альошу послухала...
    Шукаю в ютубі Альошу, мені пропонує Альошу Поповіча:girl_crazy:

14. Tanyunya

Ню, і яке у професіоналів "мнєніє" про Олексійка?

15. Vittoriya

:girl_haha: На Євробачення вона явно більше підходить,ніж отой Василько.Щось у ній є, голос такий нічо, тільки когось вона дуже копіює.. Чи то Настю, ту що з Потапом, чи кого..Ну якесь таке враження...Трохи так занадто хоче з голосом всяких прибамбасів робити, але ще видно не дуже навчена. Але нічо-нічо, от тільки ім'я... Ну аж смішно... Альоша.:girl_crazy: Така ніби гарна молоденька дівчинка, а тут таке.....

16. amurka

amurka New Member

ото розсмішили))))

таке враження шо вообше перший раз співав.

Еріка могла б трохи нижчі каблуки взяти або Стасу якісь кроси на платформі...

17. Vittoriya

Адріаночко, Кравчук ніколи не вмів співати!

18. Consuelo

та я його ніколи толком і не слухала, та все ж колись він таки більше "співав", а нині він більше себе ніс, ніж співав...

19. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

А я то думаю, що мені її писок звідкись знайомий дуже,а то та кобіта з Народного артиста.тепер згадала.Дякую Танюня за підказку:)

+10000000 . А англійською тим більше..

20. Consuelo