це хто таку оцінку поставив? Я не чула, щоб хоч комусь щось не сподобалось: готелі на будь-який смак, місць для будиночків на колесах -- купа, фанзона, чудове добирання до стадіону, дешеве пиво. Це було свято і для містян, і для гостей.
Ну, якщо дуже зацікавиться і підключиться пан Садовий, то все можливо, про його амбіції думаю всі знають
Що ви цим сказати хочете? Я, от чесно, не розумію. Яку автентичність? Я -- корінна львів"янка. У мене більшість бабусь-дідусів, і деякі прабабусі вже у Львові народились. Може справді -- я справжня і тому мені так легко і затишно у своєму місті. Ні я, ні мої батьки не приїздили завойовувати обласний центр -- і нам не потрібно щось комусь доводити. Ми просто тут живемо, працюємо, кохаємо... Виходить, я автентична, але чим я можу бути цікава туристу?
Я підреслю, що шлях до прощення тільки почався - і він буде складним, надскладним. На це піде не один рік. І потім там різні люди є, і багатьом болить, і я впенена, що багато хто подумки просить прощення і молиться за мир. Що я хотіла сказати, можливо і не дуже передала, але головне ось що - на мою думку ми приходимо у цей матеріальний світ, щоб навчитись прощати. Це власне основне чому ми повинні навчитись. На дрібницях і не на дрібницях. Чим більше уроків не засвоєно тим складніше "перездача". Особисто з мене - учень хреновенький.
Для довідки ))) Місткісь Ericsson Globe, де проходило євробачення 2016 - 16 000, Арена Львів - приблизно 35 000, Олімпійський - 70 000.
Мене наразі цікавить питання: чи можна проводити конкурс під відкритим небом? Чи то ризиковано? Чи то якийсь дах над Ареною доштукувати? Ну і якщо буде на Арені, то буде менше 35 тисяч, бо багато секторів -- ті, що будуть позаду сцени, будуть порожніми. Хоча, якщо компенсувати це фанзоною на полі -- то може вийти і бльше 35 тисяч. А хто знає, коли рішення приймається? Коли, наприклад, було оголошено, що містом проведення буде Стокгольм? Взагалі, за правилами -- скільки часу маємо на роздуми? Десь є правила проведення конкурсу?
Мені чогось не дуже сподобалося то шоу Лазарєва. Таке враження що він не про пісню думав а цілий час секунди рахував коли треба стати раком а коли боком Як на мене то забагато там було вже тих наворотів А Джамала файно, чимось мені навіть містичним повіяло (я півфінал і відбори не дивилася) отака якась трохи відьма (в хорошому сенсі, від слова "відати" - мудра і глибока жінка) і ті вогники-душі направду гарно і заворожуюче було. Стосовно Євробачення в Україні - нам головне зараз чітко визначитися з меседжами які ми хочемо донести до Європи щоб з одного боку не зробити вигляд що у нас все кльово, приїжджайте танцювати і бухати, а з іншого не скотитися в "ой, у нас все так погано, війна, поможіть хто чим може" і вчергове закріпити імідж країни-попрошайки. Так ситуація в Україні дійсно складна, і так, не до гулянь, наче, але Євробачення - то чудовий привід нагадати про Україну, розказати про своє бачення. Можливо наступного разу і голосування про підтримку вступу до ЄС будуть іншими, і пересічний європеєць трошки більше дізнається що таки у нас тут твориться.
Я маю на увазі, що Львів втрачає притаманну йому, рідну атмосферу, перетворюється на дешеву атракцію для туристів. Я теж корінна львів.янка, але до автентичності міста це не має ніякого відношення. Ну то вже ви мені скажіть Якщо на пальцях пояснювати - то були ( а може і досі є) батярські забави у Львові, люди, які причетні до організації хотіли відродити "батярщину" не про людське око, а як історичний екскурс для молоді, бо батяри насправді не вуса, маринарки і брилі, а втрачений культурний пласт, рідний галичанам. Тобто була шляхетна мета - бавити львівську молодь, проводити квести, забави, пікніки і т.д. і робити це насамперед для того,щоб підліткам було цікаво. Ходили з тою ідеєю тудим -сюдим, там бюрократія, там фінансування, там ше шось. В результаті - маскарад для туристів, туристи фоткались, учасники нудились. Дешево і фальшиво І чомусь дуже часто якась така благородна мета розбивається об срач і косіння бабла. А я була колись на Різдво у Нюрнбергу, де люди вийшовши після служби на вулицю, пили глінтвейн, спілкувались і колядували. З туристів нас там було певно десять. Люди робили це для себе, бо така в них традиція. І це було незабутньо. Ось чогось такого справжнього мені невистачає в нас. --- дописи об"єднано, 15 Травень 2016 --- Це обговорювали в фейсбуку приїжджі туристи. Іноземці взагалі не схильні обурюватись, вони радше роблять конструктивні зауваження, але посил був такий - в розвитку інфраструктури і навичок прийому туристів вам ше пиляти і пиляти
Подивилась я на його виступ - така банальщина, ще й так паааахне Кіркоровим, аж противно Ритм, мотив, настрій пісні - все як для Кіркорова написано, трохи він перегнув палку, бо треба було для Сірожи писати, а не для себе. ІМХО
Чому не виходите з друзями/рідними і не колядуєте? Хто має найперше підтримувати традиції і зберігати автентичність і т.д. в т.п? Та нехай собі роблять гроші одні, а інші, які хочуть бачити/чути те, що хочуть -роблять своє. В чому проблема? Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
ну як на мене від 2012 багато чого помінялось. +я спілкуюсь з великою кількістю іноземців, і нічого аж такого поганого про Львів не чула (мінуси є і мені про це відкрито в очі говорили), але вони з радістю хочуть приїхати ще раз, хоч знайомі відкрито розказують про країни в які треба раз з'їздити і більше туди не повертатись і на диво Україна в той список не входить бачили б ви мої очі, як сьогодні одна знайома полячка питала коли я в Україну збираюсь, бо вона б зі мною на шопінг до Львова приїхала. Бачили б Ви мої очі. Я її декілька раз перепитала, бо ще такого не чула щоб до нас на шопінг хтось їхав. Так що треба навчитись себе цінувати і впевнено говорити що ми гідні і євробачення і всіх-всіх туристів, а всі наші мінуси - то наша автентичність, погані дороги - то наш життєдайний чорнозем на волю рветься .
В фб вже постять якесь фото де наче буде будуватись для євробачення будівля . Кличко сказав що буде все на вищому рівні . А я бажаю щоб той захід відбувся в Одесі , Дніпропетровську , Вінниці чи в іншому місті .
Нічо не помінялось. Я тоді в мережі цілеспрямовано шукала оцінки. Картина була така - всі хвалили їжу і алкоголь. Бо дешево. Всі нарікали на транспорт, таксі вкл., низький рівень обслуговування і неможливість скористатись кредиткою. Їх попереджали, що треба мати кеш, але німець не чекав, що треба готівкою платити за готель. Бюджетні туристи масово нарікали на житлові умови. На добирання до Арени нарікали також багато, бо було не відпрацьвано і не організовано. Низький рівень інформаційного забезпечення (ми старались як могли). Але всі казали що ми приємні люди, що все приємно коштує і що вони бажають нам лише найкращого і як ми будем так тримати то дуже скоро доженем цивілізацію) я ходжу. Але мова йшла про шлях розвитку міста, а не про мене. Я наче максимально просто пояснила хід своїх думок і перехід на особистості тут недоречний.
Знаєте, от те ж саме я зараз можу написати і про закордонні умови...У Відні стикнулась що у Італійському ресторані не реально розрахуватись австрійською карточкою. Транспорт за Віднем ходить ну так часто, що інколи аж плакати хочеться(в неділю нормально лише поїзди їздять), таксі якщо мені треба, то викликає секретар, бо англійську таксисти не знають. На свята і в неділю взагалі нереально нічого купити, в інші дні більшість магазинів закривається в 18 00, і ти хоч плач. Зараз продуктові продовжили свій робочий день до 19 і то велике щастя, бо в мене робочий день закінчується о 18 і довгий час я просто сиділа голодна, бо по ресторанах ходити фінансово б не стягнула! Хостели...Повірте, хостели у Львові не в такому страшному стані, але вони дешевші ніж наприклад у Кракові, де умови так собі. так що давайте не будем говорити що Львів аж таке погане місто. Кожне місто має свої нюанси, я запрошувала багатьох іноземців до Львова, організовували конференції, найбільшою для них проблемою було - мова і що в нас мало супермаркетів (в розумінні самообслуговування)...Зараз ця ситуація вирішується. Транспорт, повірте, якби в нас маршрутка коштувала 60 грн, умови були б європейськими.
Ви - професійний музикант? Бо я от спілкувалась з професіоналом 2 год тому. Професіоналом немісцевофорумського розливу. І його думка не така категорична. Джамала посіла перше місце не за гарні очі. За голос, працю над собою, посил людям і величезну внутнішню силу. За віру в себе, віру в Бога і не пусті слова. Яких тут на форумі останнім часом дуже багато. Щодо істерики звідки взяти гроші.. Почитайте трохи про інвесторські кошти, про ефективну організацію і менше піддавайтесь паніці. Якщо ми будемо чекати закінчення війни, то світ про Україну тупо встигне забути. В мене все.
Чому наші можновладці розказують про можливість проведення Євробачення 2017 "ПОЧИНАЮЧИ ВІД ХАРКОВА І КІНЧАЮЧИ ЛЬВОВОМ"? Моя коліжанка має невеличкий готелик в Києві. Так от, за сьогоднішню ніч вона отримала рекордне бронювання за 8 років існування. Навіть під час Євро 2012 такого не було номерів на 10-20травня 2017р. Сказати, що вона в шоці - нічого не сказати. Мені вдалося "видерти"гамак між двома яблуньками
@Hermi я з вами згідна, особливо про громадський транспорт, особливо поза мегаполісом. Але ми говоримо про умови для прийняття багатотисячного натовпу туристів за короткий проміжок часу. Київ найбільш підготоване місто. І потребує найменше затрат для " підгону" під подію