Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович таке затишшя... аж 12хв.... зараз шось має бути, мо яка буря)))... емоцій наприклад
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Де-де Валевська і Злата? Капець Це я до того, що перша випередила за голосами другу. Це як? Де глухі голосували?
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Я В ШОЦІ!!!!!! Хто вони такі, чим вони заслужили то Євробачення???? Хай їдуть в свою мосляндію і там разгаварівают
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Капець, не вірю, що люди так проголосували... Альоша - Фаріон атак серця дістане
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Вибирають між двома, бо однаково голосів набрали. Собко і Альоша. Таки Альоша. Мо вона для Євробачення все ж змінить псевдо?
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Да уж...вибрали Але не все так погано)голос має,зовнішність теж.Авось і виграє?
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Шкода Лазровича, їздив за того Яника, а тут навіть не допомогли йому виграти... дивно! Ну і шоб не зовсім розстроюватись, пісня таки дійсно гарна
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович І, саме головне, що не російська, а то би зовсім опозорилися. А псевдо - мо не всі в Європі зрозуміють, що Альоша - то такий російський чувак
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Я розчарована -москальня скрізь знайде шпару щоб пролізти
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Пісня класна, дівчинка теж, вимова супер, з псевдо, думаю щось вирішать.
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Капець((не найгірший варіант,але результати голосування мене вразили...таке відчуття,що глухі голосували(тут з Борою на всі 1000% погоджуюся - не вірю я,що Валевська може стояти вище за Розенфельд,ну хіба ще так голоси журі повпливали).. Ех,чує моє серце,що всі ще за Лазаровичем шкодувати будуть.. А як Ганця влізла і про демократію говорити почала?Ну то просто.... Так,Альоша непогана - зовнішність є,голос гарний пісня теж класна(єдине боюся,щоб пісню Європейська комісія не зарізала, бо там здається є якесь правило,що пісня має бути написана не пізніше якогось певного часу.А пісня в неї трохи стара).От тіки той її псевдонім..Краще б змінила..та й Фарінша вдуситься як почує..ото завтра шороху в пресі буде..
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович а я задоволена результатом Дівчина реально найкраща з двадцятки - пісня найсильніша саме в неї. Дещо нагадала "Hotel California" - старий добрий лірик-рок, стильно, сильно, мелодійно. Щасти Альоші на конкурсі!
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Якщо вона народилась в Україні, жила в Америці, то можна віддати на перевиховання до Фаріон і мати свій україномовний (може і свідомий) талант. Чому ні? Весь світ ганяється за таланами. І байдуже якої національності. Інша річ, в які потім умови його поставити... От чи є у нас програма "навернення"?
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Іспаночко, пісня нова, то лише текст був написаний в 70-х Тобто то ще не могло називатись піснею