Від глядачів ніхто не знає балів по окремих країнах, а судді дали 0. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Урааа, вітаю усіх з перемогою Спочатку почала дивитись просто з цікавості, найбільше сподобались Польща,Швеція, Італія і Кіпр Австралія взагалі мені якась ніяка була, Лазарєв також не сподобався, при тому що як співак, досить не поганий. Поки бали виставляли країни, ще більш-менш спокійна була, а от коли дійшло до глядачів - серце в п"яткиДуже рада за Україну, хоча відверто кажучи для мене Джамалин виступ не був найкращим. Тепер головне закінчувати війну, бо одночасно в країні війна і євробачення, якось не дуже пасує. Тому надіюсь, до наступного року все в нас буде гуд
я не хотіла перемоги Росії тілкьи по тій простій причині, що надоїла корупція, бо направду там не було пісні на 1 місце, навіть на те, що є не було, і щоб перемогти серед глядачів, щось мені таки здається що зіграли роль якісь їхні впливи, ну і вони дійсно перемозі тішилися б типу, що втерли носа, щось там показали, от власне "те лайно" і ті обговорення теперішні вже теж в горлі сидять, це я говорю не про самих співаків, а тих, хто за ними
Ну так, бо ми всі прекрасно розуміємо, що цей пісенний конкурс, можливо, як і всі, базується на політичному підгрунті... Ви помітили, що від жюрі, ми отримували в основному або 12, або - нічого. Було пару 10-ок і 3,4. Натомість, Австралія практично від всіх країн якийсь бал отримувала.
Звідки це? Передивляюсь відео і нічого подібного там немає. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
це я побачила у вк, навіть тут писали що в кінці була таблиця голосувань, в якій Україна дала Росії 12, але я так тішилась що вже не розбиралась що за таблиці з'являються.
Десь прочитала, може Євробачення вже в мирній Україні пройде. Ех... Давайте краще всі так щиро, як тішимося поразкою сусідів, помолимося за мир на наших землях. А взагалі, все дуууже символічно. Такий собі трикутник Польща-Росія-Україна. Знову боротьба Росії і України. І ніби сусідам перше місце віддали, але ми перемогли. І Джамала- (думаю, без кількох хвилин- Заслужена артистка) кримчанка. І пісня з таким глибоким змістом. Важко було навіть видумати саме такий розвиток подій. От бачу я в цих подіях добрий знак. Писали дівчатка з Криму, що плакали, тішилися перемозі. Знаю, що є такі. Як все це складно... Радість крізь сльози. І сльози не лише від радості. Сумно навіть від того, яка взаємна ненависть між народами.
Жодних таблиць не було. Оголошували загальний бал від усіх країн разом. В тому вся новизна. Ці скріни продєлкі самі знаєте кого, я впевнена. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Ура!!! Ми перемогли! Серце ледь не вискочило з грудей, так переживала. Тепер не знаю як заснути, емоції переповняють
Вже на офіційному сайті Євробачення показали результати голосувань країн- таки ніби дали 12 рашці українці. Что єнто било? Хоча- пофігу вже, а і в нас дураків валом, нажаль. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Як і про все в житті дуже важко тепер судити, а що було б, якби Джамала заспівала іншу пісню, чи якби все як є, але не було війни, чи такого плану пісня від іншої країни.. звичайно є підгрунтя, але його з голови і серця не вирвеш і крім того, конкурс представляє бачення Європи, хто тільки не вигравав, памятаєте страшків-фінів?) Тут не лиш йдеться про музику, спецефекти, голос, основою були емоції, котрісь жюрі-глядачі прониклись, інші пропустили Між іншим з піснею Разом нас багато, нас не подолати" Україна була серед останніх в турнірній таблиці, могла б хоч в пятірку увійти, пісню в Європі вже знали, всі нас підтримували просто ууух, хоч звичайно Майдани незрівняти по наслідках і зусиллях
вот не чекала, що 12 буде від глядачів України Росії, як так?? правда від них Україні 10 було, як на москалів то досить багато.. --- дописи об"єднано, May 15, 2016 --- від Польщі 24 Україні, тобто і жюрі, і гшядачі по 12. Я прям горда.Ведучі до речі перед виступом Джамали дуже гарно представили її виступ, якщо коротко- "вау"
Дівчата, ви бачете що твориться зараз на ютубі? Хтось усердно дислайкає офіційне відео з виступом Джамали на Євробачені... Ну дурне, що зараз ті дислайки змінять?
Москалі були впевнені в перемозі і з барського плеча дали бал або ті, хто з нами, хоч їх надто мало, тому малоймовірно. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
ну а що тут дивного, українців в Росії багато. +живуть там здоровомислячі люди. я не хвалюсь, але знаю точно що мої знайомі,які зараз в Росії голосували за Джамалу