Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович о... цьоця не сумує молодець!!!! Чує моє душа що може і паня Валевська поїде на Євробачення,як муж піднапряжеться, жах і срам. Увага на сцену вилазить близдюча пані -дівки "завязуєм глаза"..)))
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович ОГО!!! Ну в тої Войс і ріст!!!! Фреймут, як дитина біля неї)))
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Войс має бути не Войс а Биг Айс. Навіщо ліпити такі вії? Подумають, що знову трансвестита прислали.)) Ну хіба в неї конкурсна пісня? Так, - у клубі танці...
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Та тоте шоу без валідола або мартіні дивитися ніззя..О,зара Войс співає..і знов російська пісня...
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович МАМА ДАРАГАЯ! Кравчук:shutup: Ой, дуже сі вибачєю - El Kravchuk!
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Войс з Левицьким тре спільну пісню записати, теми дуже схожі
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Ель Кравчук...де тут блюючий смайлик?....я в шоці..то на люди випускати не можна...
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович нема на тих варятів Фаріонки-вона би їм всьо розказала.Шчас буде Альоша я під столом так ржу від одного імені. Україна-Альоша і Євробачення. Я зла- геть москальню з українського відбору!!!
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Цікава в Альоші пісня - чіпляє!!! І макіяж має симпатичний
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Альоша - "фірмачка"! Крута дівчина, супер-профі! (Якщо не враховувати їм"я)
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович А пісня така собі в стилі Пінк. Фавориткою була б, якби не дурнувате псевдо(( Голос має.
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Альоша співає.Ненаю - ненаю..Ніби шось в тому є..Менше з тим,скоро момент істини..Побачимо,що ж люди і журі оберуть.Сподіваюся, наші люди будуть мудріші ніж на виборах...
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Мені сподобалось,що з дівчат відібрали майже всіх голосистих!!!
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Кароче, думаю, ви мене зараз закидаєте яйцями, але я хочу щоб Лазарович їхав!!!
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Дівчата а мені дуже сподобалась зовнішність Березовського-півночі не спатиму файний хлопець)))
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович А Лазарович має потужний голос. Тільки хіба Європа оцінить такий стиль? Я за - Злату Огнєвіч.
Відповідь: Євробачення-2010. Василь Лазарович Сподіваюсь,що це буде Лазарович(якщо з чоловіків),або Злата(якшо з дівчат)