Відповідь: Євробачення я дивилась і думала собі ще глобальніше: куди котиться та стара пані Європа? Подивіться на номери і образи учасників таких поважних країн як Австрія, Франція, Італія, Німеччина...
Відповідь: Євробачення Поясніть будь ласка, чому у фінал відразу попадають такі країни, як Великобританія, Іспанія, Італія, Франція та Німеччина? Я розумію, що місце у фіналі забезпечене минулорічному переможцю, а їм за що така честь?
Відповідь: Євробачення вони чи гроші дають, чи що ,автоматом завжди йдуть. Мається на увазі спонсори конкурсу
Відповідь: Євробачення а мені більше видається, що просто то у східних країн таке серйозне відношення до Євробачення, а там не паряться так, може не таке зацікавелення людей, або що. Ну бо я точно знаю, що в тих країн є таааакі виконавці, що наші всі ховаються, а їдуть якісь дуріки. Може то так по приколу?
Відповідь: Євробачення Вчора казали, що у Німеччині цей конкурс дуже популярний, навіть більше, ніж футбольні матчі німецьких команд. Помітна тенденція, що світ хоче не так талановитого виступу, як епатажу. Напевно, тому і роблять ставку на це.
Відповідь: Євробачення Таки так..От до прикладу Італія, батьківщина багатьох видатних виконавців.. Образ ніби непоганий, але пісня зовсім не слухабельна, імхо. Хоча на колір і смак.. Особисто мої фаворити: Угорщина, Швейцарія, Нідерланди, Мальта, Білорусь. А про нашу Машу можу сказати, що краще б вона виконувала пісню "I dare to dream". Як на мене - це достойніша пісня. https://www.youtube.com/watch?v=RtywUAcA_5A
Відповідь: Євробачення ну це треба питати тих, хто живе в Німеччині. Хоча якраз щодо Німеччини, то в них і нема дуже яскравих виконавців. А я от колись в Голандії була якраз в час, коли відбувалося Євробачення, то взагалі там зацікавлення не зауважила.
Відповідь: Євробачення Кончіта перемогла! Я не сумнівалась, що так буде. Пісня хороша, номер хороший і виконавець цікавий. Ось така Кончіта, коли вона/він не Кончіта))
Відповідь: Євробачення Мені дуже сподобався виступ Австрії, бо я в той час фарбувала нігті і пів пісні не дивилася, на слух дуже мелодійно і тембр голосу в неї/нього класний, голос сильний, а те що Україна вище Росії мене якось не гріє, бо якщо чесно абстраговуючись від політики дівчата-близнючки голосистіші в 10 разів від нашої Маші, тай якісь природніші, очі блистять, такі мені милі видалися, а наша Маша повністю штучна, сіра миш.
Відповідь: Євробачення Якщо враховувати, що, здається, Євробачення - конкурс пісні, а не виконавців, то пісня перемогла досить таки класна (я теж просто слухала, без зображення))))
Відповідь: Євробачення мабуть забираю своi слова... багато краiн утрималось. Азербайджан 12 Греция 10 Польша Албания Сан марино Дания Монтенегро Румыния Россия Нидерланд Малта 5 Франция Великобритания Латвия 2 Армения 10 Исландия Македония 6 Швеция Беларусь 12 Германия Израиль 3 Португалия 2 Норвегия Эстония 1 Венгрия Молдова 8 Австрия Финляндия Литва 6 Австрия Испания Бельгия Италия Украина 4 Швейцария Грузия 8 Словения коментар :Ничего странного. Как раз в этих странах преобладают нормальные общечеловеческие ценности. И за трансвеститов они едва ли будут голосовать. (вони себе заспокоюють) ще один коментар, як iх то пече чужа орiэнтацiя. : Увы, как раз голосовали, хотя и не столь рьяно. От России австрийский трансвестит получил 5 баллов, от Украины - 8, от православной Греции - целых 12. Против Вюрст голосовали только четыре страны - Армения, Беларусь, Польша и Сан-Марино. И всего 1 балл дал Азербайджан, 2 балла - Черногория.
Відповідь: Євробачення Ох і ржачно мені було вчора щоразу, коли оголошували 12 балів Австрії і показували емоції тої Кончіти - то було щось з чимсь, отой транвеститський сміх крізь сльози. Ніби емоції щирі, а їхнє виявлення таке акторське! Цікавенько було. А він і справді якийсь не "такий"? чи то тільки для шоу?