Євробачення

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Лютий 2010.

1. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Відповідь: Євробачення - 2012

А я не те щоб була у захваті....але вона дійсно має голос. Пісня невдала, от і все.

Кстаті, зважаючи на те, що Євробачення - пісенний конкурс, дуже мене здивувало 2-е місце Росії...

2. Aster

Aster Well-Known Member

Так! Голос є, і голос непоганий! Але пісня, композиція, стиль, одяг, супровід - все було невдале, на жаль.

Дійсно, значить я прослухала. Я почула в промові перед голосуванням, що раніше голосувало також журі, а з 2011 року - тільки глядачі.

Останнє редагування модератором: 28 Травень 2012
  3. MarMar

MarMar Active Member

пісня Гайтани мені дуже нагадала пісню Лободи(((

чомусь мені здається, що якби Гайтану продюсував не-чоловік (в сенсі, якби то не був би сімейний тандем), для неї це було б набагато вигідніше. мені уявляється, наскільки її продюсер задоволений постановкою і виступом в цілому))) - бо суб'єктивний)))

4. Farfalla

Farfalla Member

Руслану в свій час також чоловік продюсував. І вона перемогла :girl_in_dreams:

5. smilee

smilee New Member

виступи цих країн мені завжди подобались :girl_in_love: кожного року вболівала за Грецію:girl_claping:

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Мені виступи греків теж спочатку подобалися, але вони всі з року в рік такі схожі.. Ті ж національні музичні інструменти, дуже схожі мелодії, традиційний танець.. Просто таке враження, що десь я вже таке чула/бачила.

Цього року перший півфінал чесно дивилася "від і до", хоч було відверто нецікаво. Другий - уривками.
    Подивившись виступ Гайтани в півфіналі, подумала, що до фіналу ми взагалі не пройдемо. Пісня справді непогана, але.. Незважаючи на прогресивні технології, 3Д і все таке, все що відбувалося на сцені, не мало жодного вигляду. Якась суміш костюму, що мені особисто нагадував гавайський, фанатів євро 2012 (?) на моніторі і ніяка підтанцьовка..
    Фінал не дивилася взагалі, просто переглянула відео учасників в Інтернеті. Сподобалася Сербія (Желько - моя любов ще після "Lane moje" )) ).
    Бабульки - не фонтан з вокальної точки зору, "но колоритно и непосредственно", напевно тому і Європі сподобалися.. Після перемоги Лорді мене вже ніщо на цьому конкурсі не дивує :)
    Швеція також сподобалася. Принаймні вона справедливо перемогла.

7. Mary

Mary Active Member

Якщо вслухатись в слова цьогорічної пісні, це ж :girl_impossible:. Гімн афродизіаку :girl_blush2:

8. Notteroyka

Notteroyka New Member

Мені теж Гайтана нагадувала гавайку, а підтанцьовка футбольних фанатів. Дуже слабенько. Шкода іі, бо шквал критики на неї таки посипеться:girl_blush2:

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Шквал критики на Гайтану вже сипався, але вона ту критику в носі мала. Не думаю, що тут якась критика її засмутить. Так що і жаліти її нема чого.

• Подобається Подобається x 1
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Геть не згідна. Це просто ШОУ-конкурс. У першу чергу. Занадто серйозно до нього ставитися не можна.
    У Гайтани просто забагато всього у виступі. Коли всього багато, все важливо, то невідомо, на що звертати увагу, а в результаті ніщо або мало-що запам'ятовується.

Ми вболівали за Туреччину, Сербію та Росію (ну такі ті бабусі позитивні й щирі, неможливо було за них не вболівати, правда, друге місце - це доволі несподівано, видно підкорили Європу щирістю своєю; Лорін вони подарували намисто на згадку). Мій чоловік зразу сказав, що Швеція виграє, бо і пісня й виступ вирізняються на загальному тлі. Інша вона. І то правда.

Дуже мені сподобалося, як поводила себе Лорін на прес-конференції опісля. Дуже нагадало простоту й щирість Рибака, але вона ще більше проста й скромна. Якась журналістка із Нового каналу запитала її "що не так із українською представницею, що вона навіть у 10-ку не увійшла", то Лорін дуже гарно відповіла, що "не можна казати, що щось не так, просто є питання смаку, яке щороку інше, а так у цьому конкурсі всі переможці й всі чудові". І вона має рацію, значною мірою.

Навпаки, говорили Лорін на пресконференції, що вона зламала переконання, що букмекери завжди помиляються й чи не хоче почати свою контору. :xaxa:
    Ми цього року плювалися її виступом. Голос не ясно чи є, танцює так, що гм... краще би й не пробувала. Слова пісні теж якісь такі цікаві. )) Ну таке все недолуге. Ми навіть не думали, що вона у фінал потрапить. Щиро дивувалися.

11. AilataN

AilataN жива

А чому так? що там в тій пісні? бо я так і не послухала.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та ніц аж дуже особливого.

13. Gentle

Gentle Well-Known Member

Стосовно того, чи політичний цей конкурс
    26 країн не вділило Україні ані бала. Зламали традицію Польща і Росія: Польща теж не дала ані бала, а Росія розщедрилася на 8.
    Італія, Греція, Португалія, Іспанія.. це наші заробітчанські країни, тому вони голосують завжди, їх навіть не беру до уваги. А чому не проголосували всі решта???

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

Може тому, що їм не сподобався виступ? І були достойніші, їхніх голосів, нє.....?

15. kitka

kitka Well-Known Member

А повинні були? Я б за той виступ не проголосувала, навіть якщо було б дозволено.

пс От кажете, політика. А згадайте 2005-й. Політична ситуація кардинально протилежна до теперішньої (все ж, трохи Європа та й цілий світ на нас інакше дивилися після революції). Ну і що? "Гринджоли" на 16-му місці.

16. kostuk

kostuk New Member

Погоджуюсь, мені виступ Гайтани зовсім не сподобався. Голос в неї гарний, але ця пісня....:girl_impossible:, про плаття взагалі мовчу...:shutup:
    Представниця Швеції, як на мене, дуже гарно виступила, тому перемогла справедливо.
    Але ніяк мені в голові не вкладається, яким чином "бабушкі" посіли друге місце...На мою думку, пісня примітивна, голосу теж там нема...то ше "покруче" Сердючки...

17. Just me

Just me Member

Польща не дала жодного балу, бо поляки не голосували (не знаю, звідки бралися ті їхні бали, може журі професійне) - конкурс у Польщі не транслювали, TVP відмовилася через дороговизну трансляції Євро і олімпіади в Лондоні. В Польщі українців непорівнянно більше, ніж у Португалії-Греції іт.д., крім того до них наша музика "доходить", впевнена, що Гайтану чули там ще до конкурсу, тому ми без бала точно б не залишились.

18. Gentle

Gentle Well-Known Member

Цілком поважна причина.
    Так, частина тих "достойніших" зайняла місця вище Гайтани, хоча співала гірше...
    Гринджоли пролетіли, бо
    - конкурс відбувся в травні, а ейфорія була в листопаді - січні, до Євробачення страсті вже вляглися
    - їх оцінили адекватно. Хочете сказати, що Гринджоли вартували вищого місця? Як на мене, то ні. Зайняли те, на що заслуговували, і навіть вище.
    І мені.
    Оцього я не знала, тепер зрозуміло, чому так. Мене це дійсно здивувало, бо, як Ви кажете, українців в Польщі багацько, могли хоча б вони голосувати, якщо не самі поляки "по добросусідськи".

19. Barbie

Barbie Well-Known Member

Як на мене то легше сказати, що все політика, ніж визнати , що виступ не вдася.
    От Угорщина гарно виступила і що з того, а зайняли місце в кінці. Росія з тепер президентом Путіним який всіх ущемляє і садив всіх під ряд під час акцій протесту, зайняли 2 місце. Де політика? Це як вже писали дівчата раніше шоу і так до цього треба і ставитись. ІМХО

20. Just me

Just me Member

Я не кажу, що це виключно політика, але вагома частка є. На Угорщину в ЄС всі обізлилися через конституцію, прийняту правою урядовою більшістю в парламенті, обіцяли бойкот, фінансові санкції і закриття всіх кредитних ліній, її поливали брудом у всіх європейських ЗМІ. Натомість Росія і ЄС миють одне додному руки, а на саміті ЄС-Росія перед Євробаченням, де виграв Білан, Путін всіх задоволено і далекоглядно запрошував на наступний рік на конкурс до себе...