Відповідь: Євробачення - 2012 і моєю! теж чула, що їй прогнозують перемогу, але так завжди: прогнозують одному,а перемагає інший (
Відповідь: Євробачення - 2012 Але той Білан, то пародія... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y2RcYqT0Kh8 Ниття, завивання, ще й таким голосом, ще й фальшиво... А як він хоче під Майкла Джексона закосити, смішно!! Рибак звичайно теж нічо взагалі примєчатєльного, але як не дивно, його пісенька сама розкручена з тих. І він хоч так не виламується, як Білан
Відповідь: Євробачення - 2012 Щось ніхто нічого не пише... Хто дивився щойно фінал - як вам виступи? Мені сподобались пісеньки Кіпру, Норвегії, Швеції, Мальта і Македонія. Маю на увазі тільки пісеньки - скачаю і буду слухати. Ще Молдова веселеньку пісеньку співала. Щось багато того року однакових дівчат: з довгими гарнимии ногами, в короткій спідничці і довгим хвилястим волоссям - схожі. Цікаво як проголосують і хто переможе.
Відповідь: Євробачення - 2012 я дивилась. муж уснув на половині. я все ж таки за Швецію. муж за румунів помітила, що цього року виступи без показух - вийшов, відспівав, мінімум підтанцьовок, дехто взагалі один і нічьо так.
Відповідь: Євробачення - 2012 Мені турок сподобався, в човнику, а ще Loreen з Швеції, чимось на Бйорк схожа і італійка, її пісня запамяталась. А от нашої я щось непойняла - вокал ніби непоганий, але стойка а-ля вивернутий тазобедрений суглоб і той віночок до сукні з торочками, на фоні стрибаючих в шортах хлопців... картинка вцілому не альо
Відповідь: Євробачення - 2012 а мені її образ і постановка сподобалась - одяг, рухи, освітлення, все таке гармонійне, оригінальне. мені вона на Келлі Ровланд схожа.
Відповідь: Євробачення - 2012 Дійсно, віночок - як "не приший кобилі хвіст" - сам по собі гарний, але в цілому незрозуміло - що до чого. Чому хлопці в спідницях? Ми ж не Шотландія. Хоча сама пісня хороша, "заводна", і голос в Гайтани є. Десь наприкінці пісні Гайтана трохи смішно танцювала - як ми на дискотеці в школі. Але виступ наш достойний, на мою думку, от якби ми перемогли - добре було б.
Відповідь: Євробачення - 2012 І здається цього року Швеція переможе, хоча за традицією, тим кому прогнозували перемогу часто пролітали. Наша наразі 16...
Відповідь: Євробачення - 2012 В нас аналогічно... Взагалі, перше євробачення, що просто не хочеться вболівати за Україну...хоча
Відповідь: Євробачення - 2012 Я весь час вболівала за Азербайджан і Сербію (вони і попали в 5 кращих!), а також - Німеччину і Естонію (попали в 10-ку!). Перемогла, звісно, Швеція. Росія - на 2 місці.
Відповідь: Євробачення - 2012 15 місце...((( Шкода, бо виступила добре. Політичний це конкурс і тим все сказано.
Відповідь: Євробачення - 2012 Я дуже рада, що перемогла Швеція! За неї я і вболівала Гайтана не сподобалась, бо її пісня дуже нагадує Девіда Гету. Бурановскі бабушкі друге місце, не поділяю того, були і достойніші другого місця.
Відповідь: Євробачення - 2012 Протягом кількох років спостерігаю, що на кого букмекери прийняли найбільше ставок, той і перемагає , а хочеться, щоб ці прогнози не збувалися. Мені шведська виконавиця не сподобалася, пісня непогана, але були і кращі. Мені сподобалися Греція і Кіпр, а ще Мальта і Сербія. Гайтана могла мати і вище місце. Альоша свого часу мала гіршу пісню і мала вище місце
Відповідь: Євробачення - 2012 Дуже гарна постановка, і пісня теж гарна в Швеції. Який то голос має бути виспіваний, щоб при такій кількості рухів не було задишки... Зрештою, чого дивуватися - співоча країна, стільки зірок світу дала. Поясніть мені, що Росія робить на верхніх позиціях в Євробаченні останні кілька років??А бабушки ці.. навіть не синхронно співають...ну і пісня пряміша, ніж двері, мяко кажучи. А Гайтана.. ну може бути, бувало в нас і гірше..Якби пісня була цікавіша, то могла б бути вище.
Відповідь: Євробачення - 2012 Я думаю, що якби переможців обирали лише глядачі, то результати були б зовсім інші, а так останнє слово за журі в кожній країні - от вони і розподіляють місця. Росії усі бояться, а в Україні зараз не найкраща політична ситуація - може тому такі місця.
Та до чого тут політика? Прочитала зранку купу відгуків про Евробачення на різних іноземних форумах - там всі щиро дивуються, що Гайтана навіть 15 місце зайняла. В Європі за неї майже ніхто не голосував. І це прості люди, які до політики не мають ніякого відношення. Скажіть щиро, невже вам ДІЙСНО сподобався виступ Гайтани? Чи просто вболівали за неї, бо вона - наша? Хіба існують журі в кожній країні? Де ви таке чули? Все голосування - це дзвінки і СМС.
Відповідь: Євробачення - 2012 Та щось так зрозуміла, ну може не журі, а по-іншому називається. По телебаченню щось таке чула, коли правила говорили. Ось що пише Вікіпедія: "З 2009 року окрім глядачів голосує також журі — 5 професіоналів від кожної країни; результат обчислюється за допомогою врахування як народного голосування, так і голосування в журі. Який би метод голосування не використовувався, неможливо голосувати за пісню країни, з якої надсилається голос, тобто країни не можуть голосувати за власні пісні".