Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Дійсно!!!Але в нас то вже традиція!кого не виберуть то протести і незадоволення...хай пробує,побачим шо з того вийде...
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон А як на мене, то якраз так і співається. Може я чого не розумію, але здається, просто набір гарних фраз. - можна таких ше трохи наляпати, на пару куплетів. Моє серце як сонце все горить не згаса, зазирни у віконце вже розплелась коса. Доки ще півні сплять)) Це так, з ходу. Але думаю, десь приблизно так воно і було написано)))
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Ну та,але хоча в одному напрямку.А то деколи починають за здравіє,ну а,далі самі знаєте
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон А, ну да, напрямок один. Вона всю дорогу бачила, а її ловили і не спіймали))). Ку-ку!
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Зара, трохи повтикаю на ДП та й піду на велику сцену повиходжу... Мені ще в твоєму підписі хочеться дописати "Ку-ку!", десь він по змісту нагадує ту пісеньку)))
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Мені подобається Злата. Я змісту в текстах ніколи не шукаю, сприймаю просто мелодію) а вона там присутня - добре запам`ятовується, колоритна, запальна. Думаю, якщо вона поїде, то мабуть не виграє, але запам`ятається)
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон ... На такий перебіг подій я не очікувала!Галасу,щодо представниці котра поїде на конкурс більше, а ніж галасу навколо пісні!! Адже Євробачення -КОНКУРС ПІСНІ!!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон А я так надіялась!!!!!Дуже хотіла,щоб вона поїхала! Не ХОЧУУУУУ!!!!!
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Ну то буде Міка Ньютон, ми ще й не таке переживали Або ж Герман щось придумає, і поїде хтось інший
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон За наводкою Мартіні зліпив ролик. Кажуть, до ЄБ тягнулася? http://www.youtube.com/watch?v=Zb95uGpze0c
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Звичайно то не є ще найгірша біда з тих, що могли бути, бо Міка хоча б має і голос і якусь мінімальну харизму. Найбільшою проблемою я вважаю те, що останні роки відбір не проходить без скандалів по одному і тому ж поводу - фальшування, підтасовка результатів, підкуп і т.і. А те що це можливо - то тільки тому, що це комусь фінансово вигідно (взятки, відкати...). І я так думаю поки для чийогось сина чи доці не купить поїздку на євробачення багатенький олігарх, і не виявиться що там "ні рожі, ні голосу" а результати - повна підтасовка і то все не побачать в європі, доти в нас буде такий відбір.
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Гарно підмітили)) Думаєш, хтось би за плагіат згадав? Зате яке глибоке "українське" коріння Джамали прослідковується))
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Таки ні! Росія вибрала іншого представника... І дуже-дуже ДОСТОЙНОГО!!! Олексій мені подобається і як співак і як актор!!!!
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Не знаю який він співак і актор, але що солодко гарненький то точно. Дівчата будуть голосувати)