Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Я підписала петицію про те, що Міку було вибрано несправедливо, може поможе чимось...
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон УРА!!!!!!!!!!!!!супер!!!ТЕПЕР ЦІКАВО ХТО Ж ПОЇДЕ!!!?????(ЩОДО МІКИ дуже сумніваюсь!!!) Кожного разу як пишу "Міка" , то переконуююсь,що не дуже вдале ім"я..а мене асоціація з Мікі-Маусом чи Мілкою
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Я сьогодні вичитала, що Ганна Герман має намір залучити прокуратуру до перерахунку голосів!!! http://ua.korrespondent.net/bbc/1191208-german-doluchit-do-evrobachennya-prokuraturu
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон І я)) Проти Міки нічого немаю,але як вже всі тут говорили пісенька не для Євробачення, а щодо Джамали,то її пісенька хороша, але мені Злата більше імпонує
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон У мого чоловіка були два песики: Барбі і Міка. То він ніяк не міг повірити, що співачку так само звати. :xaxa:
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Ага, була собі дівчина з Бурштина Оксана Грицай, потім їй дууууже пофарбували волосся, щоб було як в Барбі, але помилково назвали Мікою. Десь видно ще було й яблуко в голову, бо звідки тоді "Ньютон"?
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Мій чоловік сказав, що вони Міку вибрали, щоб Україна часом не виграла .Бо Євробачення та Євро в один рік ми не переживемо))
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Сьогодні оголосили про повтор відбору до Євробачення. Новий відбір буде лише для 3 учасників (Міки, Злати і Джамали) в четвер. Ждьомс
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Джамала відмовилась http://ua.korrespondent.net/showbiz/1191760-dzhamala-vidmovilasya-vid-uchasti-u-povtornomu-vidbori-predstavnika-na-evrobachennya
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Чомусь я так і думала... Не здивуюсь, якщо вона буде обрана від Росії.
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Якщо вибирати між Джамалою, Златою та Мікою, то я б обрала Злату Огневич, дуже довподоби її Кукушка!!!!
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Хто знає, чому Кукушка? Пісня ніби про зозулю, назва англо-російська... Ще до того маю "бубу" в голові щодо текстів, то кукушка мене якось так трохи заскочила глибиною думки:
Відповідь: Євробачення-2011. Міка Ньютон Я теж за неї!!!Коли почула цю пісню,то так і зразу сподобалась! Текст дійсно зміст має.І не співається про те що бачу,чую і все підряд,лиш би наспівати на три хвилини.