Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Фінал "Євробачення-2010": Альошу обійшла її партнерка по вечірці 30.05.2010, 01:12 Tablo ID На міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2010" перемогла представниця Німеччини Лєна з піснею "Satellite". Востаннє і вперше Німеччина вигравала у 1982-му році. Срібними призером конкурсу стала Туреччина, а "мідь" отримала Румунія. У той же час українська співачка Alyosha з композицією "Sweet People" отримала всього 108 балів, увійшовши до десятки лідерів. Нагадаємо, Лєна та Олена Кучер разом влаштовували євровечірку в Осло. Україна отримала 0 балів від таких країн, як: - Ірландія, Німеччина, Албанія, Хорватія, Боснія і Герцеговина, Фінляндія, Словенія, Естонія, Португалія, Греція, Ісландія, Данія, Іспанія, Словакія, Мальта, Норвегія, Швейцарія, Бельгія, Македонія, Швеція. Водночас Україна отримала від Румунії 5 балів, від Сербії - 7, від Туреччини - 1, від Польщі - 3, від Росії - 7, від Азербайджану - 10, від Франції - 2 ,від Болгарії - 7, від Латвії - 7, від Кіпру - 6, від Литви - 6, Білорусі, - 10, від Великобританії - 5, від Голландії - 7, від Ізраїлю - 2, від Молдови - 8, від Грузії - 7, від Вірменії - 8. Водночас Україна дала 8 балів Туреччині, 19 - Росії, 12 - Азербайджану. Всього у голосуванні взяли участь 39 країн-учасниць "Євробачення-2010". Результати голосування залежали у співвідношенні 50% на 50% від глядачів "Євробачення" та від професійного журі конкурсу. Чекаємо на "Євробачення-2011" у Німеччині орієнтовно 17-го, 19-го та 21-го травня наступного року. Всього у фіналі взяли участь 25 виконавців: 01 Азербайджан "İctimai Safura Drip Drop 02 Іспанія TVE Daniel Diges Algo Pequeñito (Something Tiny) 03 Норвегія Didrik Solli-Tangen "My Heart Is Yours" 04 Молдова Sunstroke Project & Olia Tira "Run Away" 05 Кіпр Jon Lilygreen & The Islanders "Life Looks Better In Spring" 06 Боснія і Герцеговина Vukašin Brajić "Thunder And Lightning" 07 Бельгія Tom Dice "Me And My Guitar" 08 Сербія Milan Stanković "Ovo Je Balkan" 09 Беларусь "3+2" "Butterflies" 10 Ірландія Niamh Kavanagh "It's For You" 11 Греція Giorgos Alkaios & Friends "OPA" 12 Об‘єднане Королівство Josh "That Sounds Good To Me" 13 Грузія Sofia Nizharadze " Shine" 14 Туреччина maNga "We Could Be The Same" 15 Албанія Juliana Pasha "It's All About You" 16 Ісландія Hera Björk "Je Ne Sais Quoi" 17 Україна Alyosha "Sweet People" 18 Франція Jessy Matador "Allez Olla Olé" 19 Румунія Paula Seling & Ovi "Playing With Fire" 20 Росія Peter Nalitch & Friends "Lost And Forgotten" 21 Вірменія Eva Rivas "Apricot Stone" 22 Німеччина Lena "Satellite" 23 Португалія Filipa Azevedo "Há Dias Assim" 24 Ізраїль Harel Skaat "Milim" 25 Данія Chanée & N'evergreen "In A Moment Like This" Фінал пісенного конкурсу "Євробачення-2010" в Осло відкрив минулорічний переможець Александр Рибак зі своєю світлою піснею "Fairytail". Як вже не раз писав ТаблоID, міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2010" пройшов в Осло, у Норвегії, завдяки минулорічній перемозі співака Александра Рибака. Нагадаємо, на "Євробаченні-2004" у Туреччині перемогла Руслана Лижичко. На "Євробаченні-2005" в Україні взяв участь скандальний гурт "Ґринджоли". Тіна Кароль на "Євробаченні-2006" у Греції посіла 7-ме місце. На "Євробаченні-2007" у Фінляндії народ потішила Вєрка Сердючка, посівши друге місце. У 2008-му році на "Євробаченні" у Сербії Ані Лорак теж стала другою, поступившись росіянину Дімі Білану. Натомість вже у Росії на "Євробаченні-2009" перемогла Норвегія, а от українська розпусниця Світлана Лобода посіла лише 12-те місце.
Хі, а я засиділася, думала голосування ще триває... вибігаю, а Лєна співає фінальну пісеньку прихожу на кухню, мама каже "твоя німкеня перемогла" Просто на мій погляд, перемагають переважно пісні, які можна муркотіти собі під ніс, або під які хочеться танцювати... більшість обирає не вокальні дані а те, що лягає на слух і можна поставити на дзвінок у мобільний телефон Ото таблоід
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Розпитай Дарка. Він від неї просто балдіє. Лиш ходить і співає "ляв! о! ляв!" :xaxa: Правда, ніяк не навчиться, що вона називається Лена, а не Ліна. Ми з Романом найбільше уболівали за Вірменію, якщо чесно. Шкода, але вона таки не виклалася на сцені. Співала якось затиснено, без контакту з авдиторією. Чесно, я чекала, що вона у фіналі більше зробить, ніж у півфіналі. Як на мене, вона просто гарно відспівала, а душу відкрити не наважалися чи що... У кліпі вона дуже гарненька й природня, а тут її якось так дивно розмалювали, ми були щиро здивовані, бо чекали такого ж милого французького вигляду, як і в кліпі. На пресконференцію вона знову прийшла природня й майже без косметики. До речі, не потрапляння в ноти я не помітила, може, просто неуважно слухала, бо паралельно ще Дарко співав. Приколісти ті автори Таблоїду. Я розумію, що новий уряд лізе Росії до їдного місця без мила, але аби аж так. До речі, нагадайте будь ласка, ХТО дав Білорусії 12 балів. І ще цікаво за що. Тільки то, мабуть, питання риторичне. Також. Але коли забагато балад, перемагає швидка пісня. І навпаки. Цього року було забагато повільних пісень, мені видається, тому перемогти мало щось ритмічне.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А вона Лєна бо також має руске коріння? Треба буде мені то все подивитись... он тільки коли?
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А я все-таки вгадала з переможцем.Але, як на мене,ні одна пісня не заслуговувала 1 місце, хоча моєму малому дуже сподобались Франція, Румунія і Туреччина.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Я вчора подивилась тільки виступ усіх і не дочекавшись підрахунку пішла спати.Сьогодні зразу зайшла на посиденьки взнати новини.Я навіть і не думала що переможе німкеня,вона мені здалась з якимось дитячим голосом і смішна.,хоча була така розкута і по дитячому щира.Ще москалик сподобався,думала що оцінять вище...але добре що наша перед нимВзагалі на цьому конкурсі було багато голосистих з сильним голосом виконавців.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Думаю, Лєна справедливо перемогла, а от за що туркам дали срібло не розумію...То був не рок, а якийсь "ацтой", ІМХО.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша а мені здається що німка здерла звідкись цей початок пісні! (музику)
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А мені невегрін пісеньку Абба співав і все тут, отой приспів один до одного, навіть не знаю, як таке пропустили критики і не змусили переписати, бо вважаю це плагіатом 100%
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша теж здалось що десь вже чула мотивчик. А мені взагалі євробачення-2010 було досить таки нудне. ІМХО. НЕ було чогось такого заводного! І в німкені пісня - хіба щоб під ніс бурмотіти і все. І якась незграбна вона на сцені - це як так ноги можна звести докупи, мало не спотикатись? Ну а про одяг, то як на мене сама вдягалась без всяких стилістів-костюмерів. Це моє враження від побаченого, незнаю яка вона взагалі, бо дівчата писали тут і про кліп (я не бачила)
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Сьогодні передивилась повтор фіналу. САМИЙ КРАЩИЙ та запальний був хлопчина з Сербії Мілан Станковіч йому муз та слова написав Горан Бреговіч...а я від Брєговіча фанатію...тому сербія - 12 від мене. я її вже 100 раз переслуховую...Альошка тож гарно співала...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша мені він теж сподобався, а голосувала я за хлопчика з кудряшками з Іспанії (Daniel Diges - Algo Pequenito), а сама пісня така добра і позитивна . Від того що перемогла Німеччина я трошки була в шоці, напевно я чогось не розумію, але коли вона була на сцені я її виступ навіть до кінця не дослухала настільки не цікаво було. І що найцікавіше були країни які так само як і я не сприйняли її виступу.
є щось схоже.. подивилась я кліп,згідна з Лілею що вона тут краще виглядає,але це тільки з личком..ну невже така Німеччина бідна і не могла вже 2 плаття їй дати а про її рухи і танці,я вже писала ранішеі ще раз небуду...капець а я нечула,як і де можна прослухати?
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша як на мене, то Альша виступила непогано-пісня мені подобається, і голос у дівчини сильний...та й місце зайняла непогане (зважаючи на короткі терміни ротації)...щодо німечинни, то ця пісенька дійсно щось нагадує...а взагалі вона мені одразу сподобалась-вчіпилась до мене і я цілий день ходила її наспівувалаа одяг і танець-то напево так і задумано (вона тим і взяла, що була не така як усі). А взагалі, я десь читала, що типу наперед було визначено що німеччина повинна виграти, бо нівкого нема лишніх коштів для проведення євробачення, а пісенний конкурс починається з 2-ї сходинки.... іще мені дуже сподобались Румуни, і дівчина від Азербайжану, тай у росії цікава композиція була.