Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Той серб мені такого собі Алєксандра Пєскова нагадує...ну не можна пісню Бреговіча такому напівгоміку співати...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Гібрид Александра Пєскова з Едітою П"єхою От, блін, Іспанка перша встигла (тіко без П"єхи
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Ггггг,щось в тому єАле мені метелики сподобалисяІ зараз Ірландія - файна пісня..
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Слухайте, або я больна, або куплет грецької пісні - один до одного минулорічної Лободи
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Не знаю..я щось того грека з його скоками - підскоками не дуже слухала... Грузія - супер!Мені сподобалось.. От зараз турки зажигають....Люблю рок...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ага,а номер з метелика ми скопіювали з виступу борі апрєля))) поки тільки Грузія сподобалась ну і звичайно Україна...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Мені дуже сподобався виступ нашої учасниці! Молодець! краще,ніж на півфіналі.Після неї пішла Франція і таааак було відчутно різницю!!
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша і мені теж-сподіваюсь вона ввійде в п"ятірку і так тихенько що переможе. А взагалі не в захваті я цьогоріч від Євробачення. Немає якоїсь "хітяри", що зачепило б і не відпусткало...хоча може ще буде, ще не кінець
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Тааа,Альоша молодець!Франція - то шось незрозуміле для мене було... О,мої фаворити з другого півфіналу - румуни..Подобаються вони мені і співають гарно...Пісня така енергійна
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Мені ще дуже Росія подобається. Як виконавці поза Євробаченням, особливо, їх пісня "Guitar". Якби вірила у голосування, то б за них або за Данців
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Тримаю за Альошу кулачки,але дуже сподобалися румуни,шось є в них..
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Німеччина виступає,не подобається зовсім,тільки шо говорила з коліжанкою звідти,кажу послухай нашу Альошу сподобається то голосуй,а я якшо ваші сподобаються то проголосую( в нас так все) але вона мені фе..цікаво шо вони скажуть на нашу Альошу..чекаю..