Євробачення

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Лютий 2010.

1. enigma

enigma Well-Known Member

Відповідь: Євробачення-2010. Альоша

Євробачення не дивилась, переглядала сьогодні виступи та кліпи на ютюбі. Серед того, що сподобалось - Грузія (ух гарна дівчинка і голос шикарний), Німеччина (оригінально! дуже сподобалась), Азербайджан (трохи попсовенька, але може бути). Ну і звісно Україна, пісня суперова! :y:

2. TASJA

TASJA Well-Known Member

Мені виступ України сподобався, пісня гарна і не така як у всіх - вирізняється. Побачимо, що в результаті отримаємо.

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дивилась вчора. Зачепила мене пісня Хорватії здається, тріо Фемінем, шкода що не пройшли!Рада за Альошу.зараз буду шукати росіянина слухати.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та вона не нудна, просто журналісти не люблять тих, котрі не "тусовщики", про це вже давно артисти говорять.
    Від її сукні я не в захваті, але там є й "нудніші" виступи. Росіянин узагалі рухатися не вміє. Та й бельгієць ніц особливого не робить, хіба вдає, що на гітарі грає. :xaxa:

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я теж.. І від того, що було поверх сукні..не можу сказати,що була у захваті від виконання Альоші.Трохи то так фальшиво, голос іноді плавав. Але якщо рівняти з іншими,які були вчора.........Всі,без виключень співали фільшиво.І ті , що ніби голосисті, а ті бездарні то взагалі капець...Після нашої виступала голандка.Я ще перед початком надивилася про неї передачу,про підготовку на Євробачення.ніби симпатична дівчина була, а вийшла на сцену в такому наряді..Ну не розумію, чи вона себе не бачила? Білі штани в обтяжку!!! А сама дівчинка така не худенька....І її пісня..Ну така вже тошнотно-позитивна...і так заспівала то.... так що все пізнається в порівнянні.Пісня наша зовсім не нудна,головне, що зі змістом,а не якесь дурне Ша-ла-лай-ла...

6. Liliyah Romanova

Хлопець з Ізраїлю фальшував на кульмінаційному моменті просто безбожно! Ми вуха затуляли. :8:

7. Vittoriya

О, так-так!Я то дивилася в тетрі ,якраз у наших була перерва, то всі за столом сиділи,шеф їхній,вокалістка,звукач. І якраз той хлопець співав, то вони аж прикрикували від тої фальші в кульмінаційних моментах!:girl_haha:

8. TASJA

TASJA Well-Known Member

А мій чоловік, як почув як той співає, скзав, що ту єрунду дивитися не збирається. І взагалі, на його думку, так роздувають той конкурс, а по суті нічого там нема - пісні ніякі, фальшивлять всі поголовно.

9. Vittoriya

я взагалі думаю, що тепер до цього конкурсу Європа ставиться не серйозно. Не вірю, що усюди тільки такі нікудишні співаки..Просто гроші,бізнес, та й думаю просто вже не мають поваги до того конкурсу.

10. amurka

amurka New Member

я знаю що вона не нудна і думаю що найкраща)) але пишу так як писали наші "дорогі" журналісти))
    дуже хочу щоб вона пересогла,бо достойна!!!правда,ще всіх непослухала,але з того всього що все ж таки бачила,Альоша краща:girl_in_love:

11. дашулька

дашулька Well-Known Member

А я вже декілька раз нині переглядала виступ Альоші на вчорашньому конкурсі. Дуже й вона сама мені подобється,пісня-супер,а голос...-у мене мурашки по шкірі бігають. Клас! Буду вболівати за неї,бо вона дійсно варта перремоги!

12. Liliyah Romanova

Мій Роман пророкує виграш німецькій пісні.
    Мені видається, що цього року виграє ритмічна пісня, оскільки дуже багато балад, повільних пісень...

13. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ну шановні,починається:)))За кілька хвилин розпочнеться фінал.Які ставки,прогнози?:)

14. Vittoriya

мені шось ніхто не подобається. А може то я просто не всіх чула...Буду дивитися.
    О,включила.А що голандка пройшла далі? Вони тут своє ша-ла-лі ша-ла-ла співають...:bad:

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мені подобається Tom Dice - Me and my guitar, дуже мила пісня... але от з якої країни він, я не знаю...

А під яким номером виступає Альоша?

Хто від Росії буде співати?

Останнє редагування: 29 Травень 2010
  16. Kasia

Kasia Well-Known Member

мене голандці дико насмішили. просто цирк справжній.
    ставки? ще не бачила толком 5-ки, що автоматом у фіналі.
    але якщо чесно, ніц на разі не вразило

17. Vittoriya

ага, а зараз тут по теліку звучить та їхня тошнотно-позитивна пісенька і болівальники танцюють.страшне....:girl_crazy:
    А цирк- то шо у неї на задньоиу плані було, то для них характерно, тут у них всюди є ті такі машинки заводні ,які грають одноманітну музику...........

18. Іспанка

Наліч співати буде:)Ліля на попередній сторінці постила його пісню...
    На першому національному зараз наших звйозд показують:girl_mad:стріляти б їх,експерти такі,шо капець..два слова докупи зв"зати не можуть..
    А де ви тих голландців бачите?:girl_cray:

19. Vittoriya

по голандському каналі:girl_crazy:

20. Іспанка

оооо,нарешті починається...