Відповідь: Євробачення-2010. Альоша прослухала її нову пісню -сподобалася...тут звучали слова,що її спів чимось нагадує Агілеру..згодна,мені теж так здалося... подивимся,що з того вийде))
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша щоб він не нагадував - співає вона чудово, там голосу октави з чотири! Лобода хай залізе в той барабан і накриється зверху з її минулорічним співом!
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша розсмішили мені перша пісня більше сподобалась,2 рази послухала і цілими днями наспівую,а ту шо вони тепер записали,цілий день слухаю і ніц шось в голову не лізу...але в кожного свій смак)))
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Вітторіє, та то просто ми Європі показали таке, що тепер ніхто не скаже, що "у нас сєкса нєт".
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Знайшла шматочок перекладу погано - не знати англійської http://www.youtube.com/watch?v=G7jQgSpj5A4&feature=player_embedded#
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ...але щось мені здається, що її пісні - суцільні плагіати. Ось ця, наприклад - початок схожий на те, що співає Каменських: http://www.youtube.com/watch?v=Qe7jdPoPJ7U&feature=related
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Ну початок практично один в один! А та підбірка фото з пісні для Євробачення і є кліпом?
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Та там початок один в один з піснею Насті і Потапа Не люби мне мозгиІ ото прослухала я пісню про Добрих людей - файна пісня,але теж мені на якусь пісню схожа..
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша так то не схоже, а то і є... Але я чула, що вона співає в них на бек-вокалі і взагалі, що вона там більше співає ,ніж Каменьська.Щось в тому є, бо мені її голос спочатку дуже вже нагадував манеру виконання Насті Каменських.А може то просто не Настю ми чуєм?
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А мені ця дівчина сподобалась - навіть не знаю чому. Голос є однозначно. А Альоша вона чи Іванушка це вже немає значення. Пісенька її мені теж щось нагадала, але теж не найгірша. Хай їй щастить.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ну вони ж казали, що хочуть заміити на пісню максимально подібну по духу і манері виконання на оту To be free,бо ж люди вибрали її.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша 99%, що той кавалок в "Не люби мне мозги" заспіваний Альошою, а не Каменських! Всі інтонації ті ж, хоча в них голоси трохи схожі... Але я десь кусок інтерв"ю чула (здається в Підйомі, де вона сказала, що співає з Настею, і трохи зам"ялась, коли її почали питати, чи співає Настя сама
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша так власне в цьому й прикол. Більшість наших звьозд половину в своїх піснях не співають.Отам де всякі такі "пасажі" і викрутаси в різних октавах, деколи є такі всякі джазові вставки, не знаю як то пояснити,ну але факт того, що то не вони співають, а професійні вокалістки джазові. Мені колись навіть прізвище однієї такої казали,забула вже...Вона і в Ані Лорак співає і багато в кого. Вони лишаються в тіні, зато мають за то нормальні гроші.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша я то думаю чого ж то наша звєзда Каменських не рветься на євробачення)) тепер усьо понятно))
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Дивіться, що здибала! Видно в них то "сімейне" http://www.tv.net.ua/other/2333-potap-i-nasti-kamenskikh-sploshnojj-plagiat-video-.html
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Альоші пісню ПОтап з Настею писали,бідна дівчинка повірила шо все супер,певно сама в шоці була як сказали шо плагіат)))))) ото вони собі гонять.....
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Ну та взагалі я не здивована, бо це дуже чути було вже давно, що то вони десь "злизали" ці пісні.Ті всі такі мотиви, вони так і запам'ятовуються легко, бо ми вже їх десь чули.Де, ми не знаємо, бо в нас ту музику американську не дуже крутять,але чисто на підсвідомому рівні.. От тільки що ж то виходить,всі їхні пісні-плагіат, сплошний. Кльово.