Євробачення

Discussion in 'Дівоче радейко' started by Darcy, Feb 11, 2010.

1. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Відповідь: Євробачення-2010. Альоша

прослухала її нову пісню -сподобалася...тут звучали слова,що її спів чимось нагадує Агілеру..згодна,мені теж так здалося...
    подивимся,що з того вийде))

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

щоб він не нагадував - співає вона чудово, там голосу октави з чотири! Лобода хай залізе в той барабан і накриється зверху з її минулорічним співом!

3. amurka

amurka New Member

розсмішили:girl_haha:
    мені перша пісня більше сподобалась,2 рази послухала і цілими днями наспівую,а ту шо вони тепер записали,цілий день слухаю і ніц шось в голову не лізу...але в кожного свій смак)))

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Вітторіє, та то просто ми Європі показали таке, що тепер ніхто не скаже, що "у нас сєкса нєт". :lol:

5. La esposa

La esposa Moderator

Знайшла шматочок перекладу :) погано - не знати англійської :)

http://www.youtube.com/watch?v=G7jQgSpj5A4&feature=player_embedded#

6. La esposa

La esposa Moderator

...але щось мені здається, що її пісні - суцільні плагіати. Ось ця, наприклад - початок схожий на те, що співає Каменських:

http://www.youtube.com/watch?v=Qe7jdPoPJ7U&feature=related

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Ну початок практично один в один! А та підбірка фото з пісні для Євробачення і є кліпом?

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

Та там початок один в один з піснею Насті і Потапа Не люби мне мозги:girl_emo:І ото прослухала я пісню про Добрих людей - файна пісня,але теж мені на якусь пісню схожа..

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так то не схоже, а то і є... Але я чула, що вона співає в них на бек-вокалі і взагалі, що вона там більше співає ,ніж Каменьська.Щось в тому є, бо мені її голос спочатку дуже вже нагадував манеру виконання Насті Каменських.А може то просто не Настю ми чуєм?;)

10. TASJA

TASJA Well-Known Member

Так вона співала на бек-вокалі в Потапа і Насті...

11. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

А мені ця дівчина сподобалась - навіть не знаю чому. Голос є однозначно. А Альоша вона чи Іванушка це вже немає значення. Пісенька її мені теж щось нагадала, але теж не найгірша. Хай їй щастить.

12. La esposa

La esposa Moderator

а мені її пісня, особливо вступ, нагадує ту, першу пісню.

13. Vittoriya

ну вони ж казали, що хочуть заміити на пісню максимально подібну по духу і манері виконання на оту To be free,бо ж люди вибрали її.

14. Tanyunya

99%, що той кавалок в "Не люби мне мозги" заспіваний Альошою, а не Каменських! Всі інтонації ті ж, хоча в них голоси трохи схожі... Але я десь кусок інтерв"ю чула (здається в Підйомі, де вона сказала, що співає з Настею, і трохи зам"ялась, коли її почали питати, чи співає Настя сама:)

15. Vittoriya

так власне в цьому й прикол. Більшість наших звьозд половину в своїх піснях не співають.Отам де всякі такі "пасажі" і викрутаси в різних октавах, деколи є такі всякі джазові вставки, не знаю як то пояснити,ну але факт того, що то не вони співають, а професійні вокалістки джазові. Мені колись навіть прізвище однієї такої казали,забула вже...Вона і в Ані Лорак співає і багато в кого. Вони лишаються в тіні, зато мають за то нормальні гроші.

16. amurka

amurka New Member

я то думаю чого ж то наша звєзда Каменських не рветься на євробачення)) тепер усьо понятно))

17. Tanyunya

18. Vittoriya

:eek: капець,навіть слова схожі..

19. amurka

amurka New Member

Альоші пісню ПОтап з Настею писали,бідна дівчинка повірила шо все супер,певно сама в шоці була як сказали шо плагіат))))))
    ото вони собі гонять.....:girl_haha:

20. Vittoriya

Ну та взагалі я не здивована, бо це дуже чути було вже давно, що то вони десь "злизали" ці пісні.Ті всі такі мотиви, вони так і запам'ятовуються легко, бо ми вже їх десь чули.Де, ми не знаємо, бо в нас ту музику американську не дуже крутять,але чисто на підсвідомому рівні.. От тільки що ж то виходить,всі їхні пісні-плагіат, сплошний. Кльово.