Євробачення

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем Darcy, 11 Лютий 2010.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Євробачення-2010. Альоша

Ну, от у травні подивимося, чи помітять її чи ні.

2. allusya

allusya Well-Known Member

Я б сказала, що саме пісня є практично основою конкурсу, оскільки мелодійність та запамятовуваність - гарантія успіху. якщо пісню співатимуть усі, то перемога гарантована, а як піня ніяка, але є харизма, то користі ніякої. думаю, все має бути в комплексі :)

3. Amilada

Amilada Well-Known Member

Не стоит забывать, что Евровидение это в большей части конкурс образов. Прослушав впервые 50 песен многие вспомнят картинку,а не музыку. А style этой Алёши сырой-сырой!!! Вряд ли она поднимется выше 10 места.

Чмо конечно Барских, но на этом однородном фоне он выгодно отличался.Только бы песня на английском была:girl_sad:
    http://www.youtube.com/watch?v=I_DdRTZzYSQ

Жаль других участников я мало видела. Уж очень все любят на следующий год повторять, то что было до этого. Вдруг в этот раз будет конкурс романтиков.
    Рыбак же, по большому счёту, набрал рекордное кол-во голосов из-за удачного look_а. Львиная доля голосующих- геи и молодые девушки, и им это по нраву.

4. Ann

Ann New Member

Дякуючи Карапуз, послухала я Альошу. Мені зовсім несподобалося. Чуть незаснула. Якось так вяло.....Не голосувала б за неї. То моя думка)

Барских тоже фу.... Ноу коментс

Останнє редагування модератором: 24 Березень 2010
  5. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Особливо фальшивимим нотами він отличался... Все ж таки інші менше лажали.
    До прикладу, гурт "Лорді" (чи як він?);)

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

чим??хіба отим своїм ужасним вбранням!:girl_crazy: По-перше він реально співав ФАЛЬШИВО, там живих нот нема, по-друге, у нього голосвих даних взагалі нема, таке завивання... Чесно, мені дивно, що таке комусь подобається :shutup:

7. Tanyunya

Ну да! Хіба вас не вражають його загадкові рухи, його таємничий погляд і сповзаючі штани???? Вітторіє, ви безнадійна! Оце ж все і є - МУЗИКА!
    Пісенька Барсікова теж, доречі, щось дуже нагадує. Причому не одне "щось"

Ага, пардон, в моєму попередньому дописі мала бути оця цитата:
    а потім вже оце:
    До прикладу, гурт "Лорді" (чи як він?);)

8. Vittoriya

сповзаючі штани і таємничий погляд?:lol: Ех..ніц я не тямлю в музиці...:girl_in_dreams:

9. ALPINA

ALPINA New Member

Я думаю з АЛЕШОЮ на Евробаченi максимум що свiтить то 15-20 мicце.

10. Vittoriya

Вибрали нову пісню.
    http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/4bab16315e978/
    Музика мені подобається,є драйв,щось таке блюзово-рокове. В слова не вникала. сумніваюсь, що щось мундре..побачимо.
    Ну ось тільки її псевдо мене убиває...Alyosha...обідно

11. Tanyunya

Чесно - слухала як фірмову річ, тобто жодного дискомфорту і зауважень. Голос в неї просто чудовий, інтонує дуже чисто, манера - просто "неукраїнська" (може це можна і недоліком вважати:)). Музика класна, слова теж не тупі, вимова чудова. Я направду відчуваю гордість, що вона буде представляти Україну. Тільки б не виявили знову якихось фіранок в д...пі:)
    Взагалі попередні роки я тішилась лише коли Лорак їздила від нас, і то - пісня мені не подобалась.
    А псевдо - такі да......:sad:

12. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ууу... тут з Тобою незгідна, слова навіть дуже толкові, пісня типу філософсько-риторична

13. Tanyunya

ще купу разів послухала. Вже важливий факт - пісню хочеться слухати ще... От тільки мучусь - не можу пригадати, на чий голос схожий її.

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

мені асоціації з агілєрою наприклад

ой, а почала взагалі як нора джонс чи то кеті мелуа

Останнє редагування модератором: 26 Березень 2010
  15. Vittoriya

точно,мені на Нору Джонс смахує, але дійсно, манера не українська і це добре,їздили вже з "справжньою" українською манерою.. хАй ще вона спробує.Мені реально подобається пісенька.Така свіжа,неординарна, у своєму особливому стилі. Мені вже так набридла ота наша попса... А попередні роки тільки її і відправляли на Євробачення. Принаймні мені не буде соромно за нашу країну,як от було минулого року....:girl_crazy:

та ні, я не вникала дійсно в слова. Просто так якось звикла, що в нас такі слова пишуть..Особливо якщо на іноземній мові. А якщо вони реально класні, то я тільки тішуся ще більше!!:girl_claping:

16. kryvulia

kryvulia Well-Known Member

Мені здається, що тембром (чи чим там) в неї голос дуже схожий на Pink

17. Tanyunya

Пінк хриплуватіша... А от манера схожа

18. Vittoriya

в Пінк голос слабший.Я десь в ютубі з живого концерту відео дивилися...не дуже ..

Ось так, людина,яка найбільш заслуговувала перемоги зі всіх конкурсантів була не готовою до перемоги.Чомусь так завжди є.

19. Tanyunya

та мабуть тому, що в цьому випадку "готовність до перемоги" означає "багаааааааааато грошей!!!!" Трохи важкувато, мабуть, бути готовим:)

20. Esma

Esma Member

Не дивилась відбору, подивилась лише в неті відео з виступом Альоші.
    Мені сподобалось...і виконання, і пісня і те,як вона виглядає.

В чесність конкурсів я вірю мало, але цього разу не "катастрофа" :) успіху їй!