Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ранком дивилася Альошу на Новому- справляє враження скромної дівчинки без зіркових замашок. Навіяло думку, що можливо людина дійсно завдяки голосу пробилася, а не як більшість. Єдине- псевдо Альоша... Ми так жартівливо обзиваємося в хаті...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша як на мене, то не відомо чи ми дійсно обирали якщо все-таки і вибрали Альошу, то не за красу чи ше шось, а саме за пісню, а тут раз і облом - треба міняти пісню, відповідно треба знову проводити конкурс, бо не факт, що нова пісня буде достойна, на думку людей, бути представлена на Євробаченні. Тому тут все так заплутано і про яку демократію дійсно йде мова, а можливо та Альоша якась там троюрідна сестра двоюрідного брата тітки чоловікової сестри Герман
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ну взагалі-то мені здається, що не за пісню, а за голос і якусь харизму в голосі,особливість. А пісня то таке, надіюсь їй не гіршу підберуть,а може й кращу? Головне, щоб не напоролися на якогось расскрученого кампазітара, отоді буде лажа...
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А мусіли? Я не є на його боці, але оте "демократичне голосування" із таким самим "демократичним відбором" скидалися на фарс. Із наших співаків за відбором поїхали тільки "ґринждоли" (цікавий спосіб пропхати свою людину, як на мене). Решта всі їхали за призначенням НТКУ. Тому робити неабияку проблему із того, що призначили Лазаровича, щонайменше смішно. Щодо Альоші, то навряд чи їй встигнуть вибрати щось людське. А навіть якщо, то і так їй не пройти навіть до фіналу. Будемо перші з кінця. :confused: Але хоч якесь місце та й посіла, недалеко числа 10, чи не так? Думаєте, це Альоші світить?
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша І я такої ж думки на рахунок Альоші,певно не світить нам і в 10-ці бути.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А чому ви так вважаєте? Співає вона дуже професійно, однозначно краще за Лабаду чи супер-Білана. Тим більше Україну на Євробаченні "зауважалі" останнім часом.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Та бо виглядає, як і решта більшості на Євробаченні. Там таких кобіт - греблю гати. Зрештою, я можу й помилятися. Просто нічим вона від сірої маси не відрізняється. Така моя думка.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Всеодно там найчастіше вирішує сусідсько-політичне "співання" Як на мене, то хай би Льоха їхала, бо таке від нас ще не їздило. А типу Лазаровича вже був Пономарьов. Я більше розчарувалась минулого року, як взнала, що Лабадуда їде.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Не вирішує головних результатів, а максимальний бал не завжди має значення.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша А я думаю, хто такий Альоша! А то вона))))) Я небачила Євробачення. Затуркана...хі-хі Тре подивитисі))))))))
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша ех.... хай там як, а пісня файна, і проспівала її файно (якщо закрити очі на всі формальності і взагалі якщо не розглядати її обєктом євробачення)
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша я так, оригінал на мою думку - кращий, я взагалі прихильник оригінального але якщо закрити очі на всі ці обставини і формальності, якщо розглянути лише цю Альошу - то заспівала вона добре тим більше порівнюючи не з оригіналом і не з оригінальою співачкою, а з актуальними іншими конкурсантами
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша я не тільки з тим оригіналом порівнювала Там ще кавалок Неллі Фуртадо є, і Пінк і ще багато кого. От тільки вся річ в тім, що то таке не лише в ТІЙ пісні є
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша а я не згідна, таких з таким джазово-блюзово-попсовим голосом нема, є багато таких, що співають всякі сльозливі пісенькі класно і є купи просто попсовиків-нічого особливо,всі на одне лице. Вона не така.
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Та й лазаровичів там багацько пробігає.... А взагалі - туфта то все - те Євробачення. І не треба нам перемоги, ми ще до Евро2012 готуватись не встигаємо, нафік нам ще ті менінгіти?
Відповідь: Євробачення-2010. Альоша Пісня може і гарна-коли вона одна з двадцяти в альбомі...може тоді б вона мені і сподобалась, може я б її послухала ще раз....але це пісня не для Євробачення звичайна сіренька пісенька на естарді таких мільйон.... Моя думка така -єдина людина наразі на мою думку яка б реально гарно представила Україну в Осло-Джамала та не склались планети не склались обставини...а так будемо десь в кінці. Та ще й з назвою виконавця "Альоша"-звучить як діагноз для нашої держави,діагноз який дуже імпонує нашим сусідам москаликам